На живо, дрон шоу в Пусан по случай лунната Нова година - https://www.youtube.com/watch?v=dP5lrhikbZk

Помня как веднъж Сокчето го сложих вместо една тортичка и донесох нещо друго вместо гушкането на Шики със силната девойка
Вчера това видео което съм публикувала дори не ми е попадало вчера, ако щях да слагам Сокчови щях да намеря нещо по-дбро Ама пък видях че май я моли да потанцува, или поне формата на ръцете му сякаш я моли, направи и няколко чупки в раменете, ама тя още в начолото отсече с пръст "не" 
Намирам и за страно съвпадението на датата на премиерите им на сериали с различен сюжет и снимани в различно време. 
)
Роци, ти поне пътуваш на живо, а аз само вилнея из нета. Ама аз не си падам толкова по пътуването. Но съм много любопитна за нещата по света, та не пропускам да надничам из подобни влогове. По-чест гост съм там поради случайни попадения, а не че целенасочено следвам някого. Я вляза един път на година в ютюб през профила си, я не. Но май наистина с теб имаме допирни точки в интересите.
А предния ден всъщност той при главната изгълта бутилка соджу на екс, та се докара до това дередже.
, но и монстъра е сладур, така че го загледвам с големи очаквания. И да ми спихне очакванията, ще го гледам
4 сладура + едно готино аджоши.
Обичам го/я и точка. Толкова зор беше докато се съберат , и накрая го занулиха младежа.
, броя го за корейска продукция заради главния.
някой няма ли сестра, коята да прилича на ПСДжун , става 2в1 и му решаваме проблема на младежа.
Като помълча известно време после се чудя откъде да започна.
Не съм сигурна дали писах, но няколко дни след нова година в едно интервю / репортаж са питали Звезсдю какви мисли за УСокчо - отговорил е кратко "Харесахме се". А журналистката беше писала че се е държал някак бащински със Сокчови, цяла вечер им бил нещо като фея кръстница и да, не беше разбрал че Сон Дже всъщнос е Сокчо и че Еклипс е измислена група и почти тръгна да ги търси, вижда се как Хе Юн прихна. Ама той си е някак сладко-забавен, по едно време се спъна, но подът беше с тъмна настилка и светлината приглушена имаше разни които ги придружаваха с фенерче, ама той като бърза сам напред така става, добре че не падна....После докато го питаха с микрофона някакви неща взе да заеква и пак се получи забавно. Бяха го снимали и как любопитно наднича над главите на Сокчови сякаш подслушва.
) Нейните пощуряха как може такава невъздържаност, правят ли се такива лични неща публично, общите пък се радват

Препоръчани теми