АС и други романтични К-драми - тема 12

• 20 346
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не мога все още да си настроя мозъка за започване на сериал. Трябва да съм спокойна, че да се фокусирам върху ставащото на екрана, а не съм. В такива случай за мен естественото е да се развличам с несъществена и ненужна, но любопитна информация. bowuu 
Например какво хоби има айдълката Сакура Мияваки от LE SSERAFIM. Японка е и е едната от двете японки част от тази к-поп група.
Сакура е известна с уменията си да плете на една кука. Тя плете някои свои собствени сценични тоалети и прави очарователни шапки с котешки уши. Доста необичайно в днешно време хоби за младо момиче.

Не може да ѝ се отрече, че има както умения, така и артистична фантазия.

Скоро феновете ще могат да купуват "нейните" плетива като част от официалните стоки, тъй като Сакура пуска линия за своите плетени артикули. HYBE Merch представи тази нова линия, KKUROCHET, която трябва да стартира на 14 януари 2025 г. Линията изглежда е в пастелна тематика и е причудлива като тази раирана шапка.

Със сигурност ще има кандидати и за бюстиета като тези.

А това ме подсеща, че имаше и любители на плетенето сред мъжкия каст Laughing , но не мога да си спомня кои.

# 526
  • пак на Рив Гош
Профи, аз пък като не съм в настроение да гледам сериал, гледам японски и корейски влогове за готвене Grinning. Също толкова несъществена и ненужна информация, но всеки с интересите си Joy
Плетенето сред мъжкия каст, не знам защо, в главата ми е свързано с "Истинска красота", значи е или Ча, или Хуан Ин Йоп Grinning. Но може и много да бъркам Joy.
Поне знам, че вероятно не е любимият ми Ю, той има 1000 странични занимания, но май плетенето не е сред тях Grinning.

Пускам ви един потен Ча във финландска сауна (заедно с И Дже Хун) и бягам обратно на тръстиката - https://www.instagram.com/reel/DEiKqLvSW4W/?igsh=MWp3OHB2cGxscHQxbQ==

# 527
Проф, заговори за плетене и първите които ми изникнаха в ума са момчетата от Истинска красота.

Роце, не грешиш ☺️

# 528
  • Варненска клюкарка
Ча наистина плете, не само в ИК. Роце, точно ти донесе миналия януари ако не бъркам времето, едно видео от ИГ с Ча и още някого. Другия човек беше по-възрастен - обстановката изглеждаше домашна, но с нетипично голяма за корейско жилище стая с много прозорци, класическо пиано в единия край, а тези двамата се бяха разположили на леглото и плетяха. Плетката на Ча беше в синьо.
И аз не мога да се филмирамс нищо, ако съм неспокойна.

Тръгна ми следващото видео след плетките на Ча и Хуанг ин Йоп и прихнах Joy

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 12:34 от Беллора

# 529
  • пустинен пъпеш
Китаецът Timmy Xu | Xu Wei Zhou според коментар в дорамата също е сред плетачите,направо цитирам,,Бях направо удивена от способността му да плете, да брои бримки, да пуши и да го разказва веднага на интервюиращия със стисната между устните си цигара и в същото време да се усмихва очарователно. Богиня Кали направо. Между другото, той също се занимаваше професионално с латиноамерикански танци;има гъвкави, грациозни движения.,Освен да плете Тими Сю ,както се разбира и танцува,което се вижда още в 1еп. на сериала,, City of Streamer,,(2022) с едно чудесно танго.Много талантливи са азиатските актьори и се изявяват в различни области музика(вокал+инструменти),танци,спорт,фотография и д-р.

# 530
Марги, Белл, посмях се с момчетата. Joy

Благодаря rududu Hug
Не гледам китайски сериали, но съм абсолютно съгласна с теб, че азиатските актьори и певци са притежатели на мултиталант и се изявяват в различни области. Откакто следя к-драми и к-поп едно от нещата, за които им се възхищавам, освен талантите им, е постоянният им стремеж да се развиват, да надграждат постигнатото и да опитват нещо ново, без да се плашат от евентуален неуспех. Просто преминават към следващо.

Дружки, от утре пак може да залипсвам за няколко дена. Когато мога, ще се обознача.

# 531
  • пак на Рив Гош
Профи, дано всичко да е наред Hug

Белл, може и аз да съм пускала плетящия Ча, не помня, то един красавец ли е на корейския небосклон Joy. Но аз него го следя отдалече, само ако нещо ми мине през фийда си го закарфичвам временно да ви го донеса.

Аз вчера изгледах първите два епизода на Love Scout, който върви в момента. Главната (Han Ji Min) е от Принца на покрива, а Главния (Lee Joon Huyk) май го гледам за първи път в главна роля. Засега изглежда приятен сериал за гледане, без да е нещо уау.

Малко снежен Сеул и замръзнала река Хан:
https://www.instagram.com/p/DEf9ZnxTYC2/?igsh=YXFkdGNpc3Rod2pl
https://www.instagram.com/reel/DEm7GyOzFzX/?igsh=MzBxY3E5YnY5enht

И петъчно:
- Nam Joo Hyuk за Dazed Korea - https://www.instagram.com/reel/DEenBxQT8hl/?igsh=cjJwMmd2ZXB0cDg1
- класация за плочници (малко старичка, ама плочниците са непреходни Joy) - https://youtu.be/Ew8QLR9Nrc0?si=9QJrdbxlRo6Xm7lY

# 532
  • Варненска клюкарка
Изгледах Телефонът. Хареса ми, даже много, но и аз като Уин смятам че в последна серия имашеп ненужно много захар, особено предвид началото на историята. В основната сюжетна линия открих прилики с  Цвете на злото (синът срам за семейството, който беше заменен с друг човек- и в двете истории до някоя си серия се чудех каква е тази студенина на родителите към сина и Откак изгледах Цветето не бях попадала на замяна на ненормалния син ....) Усетих и и романтиен полъх от Потомци на слънцето, но добре че беше в последна серия. Малко ми е У и мъглата едно изречение в което се казваше че главата на фамилията т.е. дядото, който се оказа баща на ГГ се е гордял с него, но не разбрах след като той е "бащината гордост" как това дете се оказа подхвърлено да оцелява при човека който го отглеждаше, съответно нещата при детето бяха сведени до физическо  оцелявае, без образование, а в новия си живот под името Са Он се оказа присатдено в семейството с последвали колежи и университети без реално преди това да е учило каквото и да е. Пък може и аз да не съм рабрала, че много широки паузи направих по празниците.. Но като цяло ми хареса, де повечето да бяха такива.

Другото е от новините
Ча явно и тази година няма да влезе в армията, все още снима сериал за НФ, но води и преговори за нов. Сценаристки са сестрите Хонг, сред чиито предишни заглавия са Хотел дел Луна, Алхимия на душите, Моята приятелка е Гумихо и др хитове.. Главната вече е избрана,името и е Го Мин Ши.

Хуанг ин Йоп също е пред подписване за нова романтична комедия, но някъде ми се изплъзнаха подробнстие.

УСокчо с поредна нова реклама, ако правилно съм разбрала на филипинския Дънкин донатс. Изгубих им бройката но отдавна минаха 20.
В сряда фенове постнаха бтс кадри от японското блу рей изсдание на Бегача, предсталяващо сладко гушкане на СП от сцена в която нямаше такива неща, но феновете пощуряха и започнаха да докладват видеото да бъде премахнато, не разбрах защо, 1-2 казаха че този който го е пуснал ще си има големи проблеми (откога пък ги е грижа за други хора) А тик-ток бил пълен с тези кадри, но от там няма какво да търсят като обезщетение за нарушаване на интелекгтулни права....Нямах време да чета повече, видеото беше набрало стотици коментари за 2-та часа преди да го блокират. Ще пробвам да сложа друго, където имаше 1 кадър
https://www.youtube.com/watch?v=ix7ZKY6QBQU

А Меlon са обявили 100те си най-добри песни за годината, единствената от тях стигнали много напред  на изпънители които не са професионални певци са Еклипс -  14-то място.

Со-Йе Дже май не успя да проведе 2те си фен срещи обявени месец преди това за 29.12. денят на самолетната катастрофа, но сега новата и агенция е предпрела нова тактика и ще съди всеки позволил си да разпространява зловредни твърдения за подопечната им, така първите които ще минат "под ножа" са цели 130 човека. Нямам представа каво ще правят с полицейските доклади за заплахите и срещу бившия и.

# 533
  • Русе
Белл, аз нямам проблем със "захарта" в "Телефона". Само писах, че последният епизод седи като стара кръпка върху нов панталон - странни действия и решения. Момичетата от другата тема ми обясниха, че в Уебтуна, по който е направен сериала, "странните действия и решения " са в Пъти повече и са ни спестени във филма.
Нещата си дойдоха на място, но все пак ми остана усещането за два сценария и двама сценаристи.

# 534
За малко съм пак на линия.
Недостатъчно за сериал, но достатъчно за забавни неща от мрежата.
Ето например Агънцето, който от доста време е водещ на MusicBank, в сладко интервю от снощното участие на BSS (SEVENTEEN). Най-десният във видеото, в тази извадка от трима от групата, е Хоши, любимец на почти цялата дамска част от феновете на Севънтийн. И един от най-добре печелещите от реклами в Ю.К. в момента. Белл беше пуснала списък наскоро, та Мингю и Хоши от Севънтийн са там. За Агънцето честно казано хем се радвам, хем малко съжалявам за този му постоянен ангажимент на МС. В крайна сметка този сладур ми се гледа в някой нов сериал и да послушам малко плътния му глас Heart Eyes.

А днешната тема в онази част на света е официалното напускането на актьора Парк Сунг Хун (Squid game, Кралица на сълзите) на проекта на дългоочакваната драма на tvN "The Tyrant’s Chef", която трябваше да бъде излъчена по-късно тази година. Той щеше да играе до Юна от Girls’ Generation (Кингленд, К2).
Според OSEN, напускането на актьора е финализирано след взаимно решение между продуцентския екип и неговата агенция, след задълбочени дискусии.
The Tyrant’s Chef разказва историята на френски готвач, който пътува назад във времето в миналото, където пресича пътищата си с тираничен крал, който освен това е страстен кулинар. Заедно те се впускат в пътуване, което обхваща векове, изплитайки разказ за любов и лична трансформация. Кастингът на Юна и Парк Сунг Хун предизвика повишени очаквания сред феновете.
Оттеглянето на Парк идва в резултат на полемика около личните му социални медии. Актьорът „по погрешка“ сподели изрична пародия на Squid Game, която беше свързана със съдържание за възрастни. Шокиращият инцидент се случи по време на национален траур, което също доведе до отмяната на първоначалния прочит на сценария на драмата. Продуцентският екип обаче пояснява, че четенето е отменено в знак на уважение към жертвите на трагедията на Jeju Air, а не поради спора около Парк.
Парк Сунг Хун се обърна към полемиката в социалните медии с извинение на 8 януари по време на интервю за Squid Game 2.
Феновете сега са любопитни кой ще поеме ролята, възложена преди това на Park Sung Hoon.

Внезапно е починал и актьорът Lee Yoon Hee (64 г.), добре познат в Корея със запомнящите се второстепенни роли във филми и сериали.

# 535
  • Варненска клюкарка
Уин, на мен за такъв тип история, особено с началните мрачни акоррди, чувствителността на главния и  романтиката на финала ми изглеждаха точно като пришити от друг сценарий. Предпочитах ГГ с хладния му ум като мъж не трепващ от нищо, пък то вина, сълзи, публични откровения.... Малко ми дойде ала Кралицата на сълзите, ама там през цялото време (като изключим болестта) историята не беше толкова мрачна и с дълбоки корени в миналото, Звездю редовно си поплакваше и розовата част на финала попи добре в останалото. Другото което не ми се върза го казах - 15 годишното дете което прибраха полуграмотно и едва оцеляло, колкото да има покрив и храна, умеещо само да лови риба, а се оказа гордостта на баща си, който го беше захвърлил в онази пустош и след всичките тези дефицити някак беше станал прессекретар на президента. Някои неща няма как да се наваксат, ако бъдат пропуснати във времето когато е трябвало да се случват. Не се оплаквам де, но моето въображение по друг начин ги видя нещата като за край на историята. До 10-та серия и част от 11 всичко ми беше точно. Горното да не се бърка със забележка към актьорите, те бяха великолепни! Така или иначе Ю Йон Сок още в Болничния плейлист въпреки равностойните роли си го бях харесала най-много от всички.

Проф, според мен Агънцето си е намерило добро местенце в това предаване, все още ми изглежда доста зелен като акттьор и ако тича от сериал в сериал вероятно пак ще го оженят за поредната кака. Хубаво е да е пред очите на хората докато изчаква по добри роли. Но пък като водещ в тякъв тип предаване, разбирам защо го видях на наградите МаМА, че и направо сред айдълите с които видимо си имаше приказка не просто от едната любезност.

# 536
Да,да, Агънцето с момчетата от Севънтийн си има приказка не от сега. Наскоро бях слагала и друг клип, когато ги навести в стаята им зад кулисите, точно на едни награди.
Ама опит се трупа с игра. Затова е добре и да се снима в нещо. Друг е въпросът дали и какъв подходящ сценарий могат да му предложат, че хем да не го похабят, хем да не го преупотребят.

Приготвих ви два дълги видеоклипа, единият 30 минути, а другият 55 минути, поради което няма да ги вграждам, а само ще сложа линковете към Ютюб. Пуснете си ги на двойна скорост. Peace
Най-напред да надникнем в оня Сеул, дето никой не иска да го вижда.
Скрит текст:
"Gangnam е известен със скъпата земя в Сеул. Ще повярвате ли, ако ви кажа, че в Гангнам има бедняци? Има беден квартал, наречен „Guryong Village“ от другата страна на луксозен апартаментен комплекс с път между тях. Това е квартал, в който живеят хора, които са били принудително преместени поради застрояване на земята в Сеул преди и след Олимпийските игри в Сеул през 1988 г. Това е един от представителните бедни квартали на Сеул, но не е опасен.
Нека заедно разгледаме другата страна на Сеул, село Gangnam Guryong."

https://www.youtube.com/watch?v=BkkOUXHLusQ
Ще отбележа, че дори и в такъв квартал е положен асфалт и има направени обществени тоалетни! Гюмчетата за соев сос или за ферментация на кимчи, надничаха тук-там пред и до "къщите". Нелепи ми се сториха наличните, очевидно собствени, коли на фона на тенекиите и картоните. Не говоря за скрападжийските трошки. Но най-нелеп ми се видя кростренажорът под импровизирания навес над пътеката между бидонвилите. Впрочем не знам как се наричат там тези гета. Ама почти същата гледка, с изключение на асфалта, можем да си я видим и във всяка ромска махала у нас.

И пълната противоположност -
Скрит текст:
"разходка в Pyeongchang-dong, един от най-богатите квартали в Сеул. Намира се в подножието на планината Букхансан в Йонгно-гу, центъра на Сеул. Не е лесно да се върви поради горещото време и е на хълм, но е различно изживяване да се разхождаш по алеите, обгърнати от огромни имения и луксозни къщи. Обиколка по алеята в Сеул, нека разгледаме Pyeongchang-dong."
https://www.youtube.com/watch?v=WgIYpD0EEmo

И в бедняшкия, и в богаташкия квартал положението с тока и окабеляването за тв и интернет видимо е като у нас - улични ел стълбове и жици кой и където е сварил да опъне. В богаташкия квартал се виждаха и шахти на битовата канализационната мрежа, макар и с много странна геометрия на самата канализация, докато в бедняшкия нямаше. Макар да се виждаше някаква тръбна мрежа излизаща от доста от бидонвилите, с голяма доза вероятност заустваща се в някое от дерета, покрай и върху които бяха разположени "къщите". В богаташкия квартал не видях да има улични дъждосъбирателни решетки, освен отделни на много малко места в улиците и няколко, очевидно частни, пред вратите на няколко имота. Когато завали, тези улици сигурно заприличват на буйни планински потоци и ми е мъка какво става надолу в ниските части. Единствено по двете най-големи улици имаше такива дъждарки почти по цялото трасе в ниския "тротоар" или напречни в платното на "вливащите" се в по-главната по-малки и високи улици. В богаташкия квартал ограничението за движение с не повече от 30 км/ч, което го има масово по улиците в жилищните квартали по хълмовете на Сеул, явно не важи за целия квартал, а само на определени места. Не успях да разгадая системата с пирамидките с надпис за паркиране 주차장 (паркинг автомати/запазени паркинг места за краткотрайно паркиране ???), изглеждат подвижни, а не застопорени на място. Ама не съм шофьор, та съм оправдана Laughing. Иначе местата за паркиране в улиците, давани явно за дълъг период под наем или безвъзмездно запазени за живущите, са очертани и номерирани.
Честно казано, като цяло, ми се стори с не толкова добре поддържани улици, като за богаташки квартал. И определено имаше имения, явно изоставени и необгрижвани дълго време.
Имам навика да оглеждам инфраструктурата във всички разходки по света, които си правя с влогърите в ютюб, извинете Joy.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 21:11 от profi_1

# 537
  • пак на Рив Гош
Профи, заради теб ще започна да заглеждам вече канализационните системи в корейските влогове Joy. Направи ми впечатление в богаташкия квартал, че много от капаците на шахтите, които се срещаха редовно в средата на платното, са с доста дупки. Та може би и те също да служат за отводняване при дъжд, знам ли... не съм градоустройствен инженер Joy.
А по повод външните електрически жици - абсолютно същата картинка е и в Япония - почти навсякъде има стълбове и висящи кабели отвсякъде, особено в жилищните райони. Тъй като ни направи впечатление, тогава съвсем емпирично си го обяснихме, че може би заради редовните земетресения възстановяването при повреда/скъсване по време на земетресението да е по-ефективно, когато кабелите са надземни.
Скрит текст:
После се поразрових от любопитство (това пусто любопитство ще ме затрие някой ден Joy) и научих, че е защото още не могат да решат коя система е по-ефикасна Grinning. От една страна, "подземяването" на кабелите струвало около 10 пъти повече, отколкото поддръжката им над земята, въпреки че поздемните кабели са по-малко уязвими при природни явления. От друга страна, при наводнения (които също стават в Япония, особено през дъждовния сезон), е по-трудно да се изолира засегнатия район при подземни кабели и в тези условия поправките и пускането на електричеството след наводнение ще отнеме повече време в засегнатия район.
Та, може и в Корея да имат подобни дилеми... ама нали не съм градоустройствен инженер Joy

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 22:27 от Роца

# 538
Редактирано ... понеже скучаете. Wink
------------------------------------------------------------
Роци, то и аз не съм баш такъв инженер, ама имам допир с материята, затова любопитствам навсякъде. А най-вече обичам да гледам по улиците как си правят настилки тротоари, какви покриви, прозорци, врати, тераси имат по къщите си и особено какви дворчета имат. Joy И каквото успея да видя и зад пердетата също. Joy
Като идеш, гледай и заради мен. Wink Laughing
Скрит текст:
На село няма канализация и затова все проучвам как да облекча живота на свекървата и ѝ създам по-човешки условия с минимални разходи, включително като хвърлям по едно око как се случват нещата по света. Дори и в сериалите обръщам внимание на някакви си битово-технически детайли Joy. Все пак половината имот е мой и имам интерес да му повишавам стойността и да го вкарам поне с единия крак в 21 век.
Битовата(кръглите шахти) и дъждовната (правоъгълните решетки) канализация се отвеждат на различно място, поне доколкото знам. Няма проблем да влезе дъждовна вода в кръглите шахти с отворите. Просто ще отиде в пречиствателната станция. Дъждовната канализация, у нас това са решетките на пътното платно най-вече по кръстовищата. Може да се отведе с няколко изхода в най-близките реки, дерета с рекички или отводнителни канали. В коментирания от мен клип, техните решетки не са на обичайните за нас места, та ми отне време да видя къде са ги наслагали. Отбелязала съм ги със стрелкичките надолу, а кръглата е със стрелкичката нагоре.

За жиците ги разбирам, но когато вкарваш инфраструктура под земята, първо е добре да я сложиш в тръбна мрежа и правиш през определени интервали ревизионни шахти. После лесно се издърпва и подменя между шахтите, но да, по-скъпо е. Малко по-евтин вариант е просто да зариваш опнат кабел например, ама после по-трудно се открива къде е проблемът и поправянето е да копаеш и зариваш наново, което също не е евтино. Ама, като ги гледам, те нямат тротоари, в които да могат навсякъде да напъхат инфраструктурата. По стълбовете е точно така, евтино, ненадеждно, но и по-лесно поправимо за градски условия.
Няма ли изгрял някой нов романтично-комичен хит сериал на к-хоризонта?

-----------------------------------------------------------
Да надникнем в несесерчето на Лиса от BLACKPINK. Пропускаме подробността, че е персонализиран с името на Лиса платнен квадратен несесер на CELINE от $920 USD, Triomphe, на дизайнера.

Фокусираме се върху това, че емблематичната чанта съдържа продукти на стойност поне $1476 USD. Ето ги от най-евтиното към най-скъпото.
1. Tata Harper’s Resurfacing Serum – $92 USD
Осигурява здравословен блясък за матова и неравна кожа.
Скрит текст:

2. Omorovicza Reviving Eye Cream – $149 USD
Околоочен крем, който намалява появата на тъмни кръгове и подпухналост под очите за ревитализиран вид.
Скрит текст:

3. CELINE Travel Spray – $215 USD
Описван като „мускусен, прахообразен одеколон“, съхраняван в модерна златна кутия.
Скрит текст:

4. LA MER Renewal Oil – $270 USD
Този серум за лечение е описан като „течно злато“ и обещава да обогати кожата и да й осигури по-млад вид.
Скрит текст:

5. La Prairie Skin Caviar Liquid Lift Serum – $750
Най-скъпият артикул в списъка е La Prairie skin caviar течен повдигащ серум. Твърди се, че този серум подобрява фините линии и осигурява „повдигнат външен вид“, т.е. все едно сте били на лифтинг на лицето.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 01:05 от profi_1

# 539
  • пак на Рив Гош
А най-вече обичам да гледам по улиците как си правят настилки тротоари, какви покриви, прозорци, врати, тераси имат по къщите си и особено какви дворчета имат. Joy И каквото успея да видя и зад пердетата също. Joy
Като идеш, гледай и заради мен. Wink Laughing
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Няма ли изгрял някой нов романтично-комичен хит сериал на к-хоризонта?
Профи, да ти кажа, и аз много обичам да надничам по прозорците на чуждите къщи, въпреки, че мама ме учила, че така не се прави Joy. А колко е изкушаващо в Белгия и Холандия, понеже там много къщи нямат пердета, все ме тегли да хвърля по едно оЧо към дневните им Grinning!

Покрай снощната дискусия за канализацията, тази сутрин гледах един сериал и в един момент дават как Тя върви по улицата към общежитието си... и се улових, че гледам дали няма да видя някоя отводнителна шахта Stuck Out Tongue Winking Eye

В момента по-романтичните сериали, които гледам, са три:
- Check In Hanyang - вече е наполовина и засега ми оставя усещане за дежа вю, сякаш гледам донсенга на "Скандала в Сонгкюнкуан", с малко от "Романтичната страноприемница" - Тя е предрешена като момче и отива да се учи за чирак в страноприемница, където приемат само момчета, разпределят я в стая с още трима младежи, един от които е принц под прикритие, има други четирима, които им правят мръсни номера, един от младежите много прилича по държание на Катерицата. Но се надявам най-накрая във втората половина да започнат да се отдалечават от сюжета на "Скандала". Иначе има хубави младежи (при това, няколко броя) и управителката на страноприемницата носи много красиви ханбоци. Та, ако откъм сюжет дори и да не "чупи третия крак на патицата" (както гласи един френски израз), за оплакване на око става.

- Love Scout (2025) - започна миналата седмица, има излъчени 4 епизода досега. Тя (Хан Джи Мин, Главната от "Принца на покрива") е хедхънтър, работохоличка, неорганизирана, луда шефка пред бърнаут. Той (И Джун Хюк, май не е споменаван досега тук) е самотен баща, който даже е посмял да си вземе отпуск по бащинство (с всички корейски предразсъдъци, които произтичат от това), мениджър човешки ресурси. По стечение на обстоятелствата, Той става секретар на Тя и нещата отначало хич не тръгват надобре (един от любимите ми сюжети - от врагове към влюбени). Но е ясно, че постепенно ще омекнат един към друг и ще стане един романс, след като си преодолят всеки своите демони.

- Motel California (2025) - започна онзи ден и тази сутрин изгледах първите два епизода. Друг от любимите ми сюжети - Той и Тя се познават от детинство в провинциално градче, приятели са, взаимно са си първата любов, но Тя заминава за Сеул и така се разделят за 10 години, Тя преминава през трудности, има семейни драми и недомлъвки и много оплетени отношения. Той и Тя се срещат отново и ще видим какво ще стане. Засега донякъде ми напомня на "Любов по съседски", но с по-малко хумор и повече (мело)драма. Той е Na In Woo (Главния от "Омъжи се за съпруга ми"), Тя е Lee Se Young, Главната от "Брачния договор на госпожа Пак".

Другите сериали, които гледам са или китайски/японски, или не са романтики. Сериалът с Минчо ще го пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт