така се рекламира
не като при нас , върви по радиото една реклама за чистене, и като се чуят напъните на изпълнителя да имитира и той не знае какво, ми се отчиства поне за година у дома.
не като при нас , върви по радиото една реклама за чистене, и като се чуят напъните на изпълнителя да имитира и той не знае какво, ми се отчиства поне за година у дома.
При мен май не действа за подобряване на паметта чак се отчайвам каква забравана съм станала, но пък корейските красавци радват очите ми, даже ако не ми харесва главния, нещо не ми се поглежда и останалото без значение каква извисена история е. Ако ми харесва главния, това ми стига да мога да изтърпя някоя лигава главна до него.
Имената на замесените в скандала са тя Ким Мин Хи, той Хонг Санг-су - запознали се на снимачната площадка на филм който той режисирал преди 10г а тя в главната роля и от тогава живеят заедно. Понеже не са от най известните и горещи звезди, т.е. са по-встрани от блясъка и красотата на актуалните, досега не са им обръщали голямо внимание, въпреки че се е знаело за семейната ситуация, брояли го за част от режисьорската ексцентричност, но бременността и подробностите доста са променили нещата. Вече оплакват каква ще е съдбата на това дете че ше има не баща а дядо, че в училище ще бъде отхвърлено от останалите деца и няма да има приятели и т.н....... 
) След интрото с тях, почнаха да излизат едни младички, да не кажа малки, момченца и някак познати ми се струваха някои физиономии. Викам си, "Профче, стегни се! Това ще да е шоуто за оцеляване, от което е формирана някоя група, дето я следиш." Колко му е да ги проверя! Все пак не огрявам на целия к-поп небосклон.
ENHYPEN.

40 серии, как да запомни човек сценарият
тук "ще метна един душ" не важи
тук "ще метна един душ" не важи
, в онова бурканче, вместо да бъхтам да го разбивам на ръка. 

. Не съм преситена от сериали, особено от развиващи се в някакъв исторически момент. Не ми дреме пълно ли е с клишета, щото не съм запозната с тях
. Та мога да кажа, че съм много доволна от изгледаното. И нямам търпение за оставащите, неизлезли още, 6 епизода.