КГБ = Клуб на Готините Баби - 225

• 28 191
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Добър ден!
Благодаря ви приятелки мили за поздравите към вашата именичка.🥰🥰
Предала съм и поздравите.
Благодари ви и тя🍀🌸

Фло,на въпроса за техн.прегред и Евро-то.
Точно прегледът определя кое Евро си.
Ако катализаторът не си върши работата,ако има пробив в ауспух,тръбите му и т.н.,попадаш в по-долно ниво .
Автомобилите,които купуваме,когато са били "млади"са с най-високо ниво.Това пише и в талоните им.
И за да не се правя на многознаеща се консултирах с ММ.Той потвърди.
Значи съм знаеща 🤭🤪

Котките са при мен.Споко.
Отивайте при Дядото

Ето ги.Накацали вместо врабчета😁🙂🥰

# 616
  • София
Кофти работа е тази работа. Май накрая ще стана една стара и бедна бабичка, като ми наложат многократни глоби. Ами нЕма страшно. Продаваме апартамента и си плащаме глобите. Stuck Out Tongue Winking Eye ГЪБКЕ, благодаря на теб и на бат'Павли. ВЕрвам ви.
Сега да ви предам поздрави от ЯНКА.  Може да чете, но не може да пише. Знам ли защо? Все пак мисля, че е учила азбуката. Stuck Out Tongue Winking Eye Май ще трябва да си направи нов профил. Мамата не я пуска. Свързах ги с АЙША, дано тя може да помогне на ЯНКА.
Ще имаме и русенско присъствие. Няма повече да повдигам завесата. Подробности по-късно. Ако сме трезви и с акъла си. Joy Иначе ще ви изпеем Градил Илия килия и ще изиграем Бяла роза.
Хайде, чао и до после.

# 617
  • Кубрат/ Пишурка
Най - после!!! С помощта на Айша стигнах до админите и те ми изпратиха потребителското име. И ето ме тук! За сега ви пожелавам само весела среща

# 618
  • София
Леле, колко се радвам за русенското присъствие! Hands Plus1

# 619
Запищете клип за нас, това ще е  интересно - хоро  и песен.
 Трябва да има компромати.

# 620
Гъбче, със закъснение - да ти е жива и здрава именичката!

А дървото с котките е уникално! Какво са накацали там? Сигурно са излапали врабчетата и сега храносмилат
Мацките с купона, весело да си изкарате и утре да разказвате! Може и още тая вечер, ако сте в кондиция

# 621
Фло каза, че ще имаме
изненада от Русе.
КАСС, очаквах, че ще си ти,
но МЕРСИ!
Беше много миличко,
мисли за Смолян!
Репортаж от Фло.

# 622
  • София
И аз очаквах живо русенско присъствие! Малко ми е мъчно, че нямаше, но благодаря за почерпката!

# 623
  • София
БОРЯНЧИЦЕ, с показаните компромати представяш ли си какъв наплив ще настане? Тясна ще ни се види нашата къщурка. Grinning
Отивам да се приготвя и да поемам. Да не забравя русенската изненада...
Хайде, до после! Hug
Браво на АЙША! ЯНЕ, нали ти казах, че е Специалист по всичко. Grinning

И така. Получи се 2 Х 1. Написах горния пост и не съм го изпратила. Хукнах да се приготвям и да заминавам.
Та сега да продължа.
Събра се бая компания - 8 готини баби. Очаквахме ЕНИСА, ЯЖКА, ТЕТКА. Жалко, че и НИНКА не можа да дойде. А КАССС присъстваше с мили думи към всички момичета ( красива картичка) и Бонбони Мерси. Благодарим ти, КАССС! Да ти се връщат хубавите пожелания!
И както винаги - смях, вицове, планиране на лятната национална среща.  Не мина и без разкази за любимите ни внучета. Да казвам ли, че заредихме батериите? Заредихме ги яко. Получихме подаръци от МАЯ, КРАСИВА БЕЛЛА и ПИПИ. Благодаря ви, момичета! Hug
Хайде следващата готина да се включи. Отстъпвам мястото. Grinning

# 624
Ехеее, ето съм Simple Smile - следващата готина Simple Smile  - баба ви  Клечорана.
Прибрах се, разходихме се, кой ял, кой пил и вече сме по гръб Simple Smile .

Благодаря на всички за милата среща, друго си е на живо Simple Smile , които сте били поне на една среща - знаете как е.

Благодаря на Касси - много мило ми стана от ,,виртуалното'' ти присъствие ! Невероятна изненада! .

Днес почти не съм чела нищо - мнооого задачки  сега ще се върна да видя какво сте писали и какво ви се е случило.

Може пак да дойда, ако не - утре.
Приятен остатък от вечерта и лека нощ ви казвам!

# 625
  • Вила Великула
И аз съм си в къщи след приятната среща. Заредена с положителни емоции. Искам да благодаря на Кассс, че се е сетила за нас и макар от разстояние изненадата беше много приятна.
Много се смях на братовчеда на Фло, който ни уведоми, че е отпратил дядовците от ЦРУ, за да може да настани бабите от КГБ.
Вечерта ни мина в шеги и закачки, в истории за деца и внуци и естествено имаше и сериозни и важни неща, които обсъдихме.
Надявам се след празниците да направим нова среща, за да разказваме за преживяванията по време на празничните дни. Снимки има в телефоните на Мериян и Фло. Който иска, може те да им ги изпратят на лично съобщение.

# 626
Момичета, радвам се за хубавата ви среща!
Аз, както писах, бях шофьор на наскоро оперирана приятелка. По план трябваше да приключим със задачата до 16.30 максимум. Заради зверските задръствания и прекосяване на София от единия до другия край, се добрах у нас в  18.40 ч преуморена.
Борянка, стихчето е много мило и ще го казвам на внучетата Heart Благодаря ти!
Фло, моята турбо също е 2-ка и честно казано вече ме притесняват годинките ѝ, нищо, че върви като изтребител. За нова ще имам пари, ако спра цигарите. Някога Simple Smile

# 627
Знаеш ли вица, дето един  упреквал пушачи  казал, че би си купил ферари, ако не пуши. Пушачът питал, вие  пушите ри?
 Не!
 А къде ви е ферарито?
 Днес лекарката ми направи забележка , че мириша на цигари, а  иначе  се оплаквам, не много.
 Викам това ми е  единственото удоволствие вече.
 Насила ме привикаха за рутинни  изследвания ,нищо не съм правила ,не съм я посещавала цяла година.
 Ако почна - кое  по-напред, така е най-добре за мен ,нищо ми няма.
 Четвъртък давам   каквото искат, днес ЕКГ, ми същото като миналата година, какво иска.  Аз от главата се оплаквам, другото е наред, да бе измислила да  я смени с нещо ,  ама не.
 Не знам има ли глоба като не ходиш на прегледи,  но и да няма ,правя  дипломатичен реверанс, че не се знае ,може да ми потрябва ,дано не ...

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 23:00 от Бор_яна

# 628
Добра среща по късна доба от мен!
Много ви се радвам момичета! Радвам се, че сте си прекарали чудесно и сте заредили батериите! Радвам се, че макар отдалеч и съвсем скромно, но съм успяла да ви усмихна! ❤️ Ех, толкова е хубаво, мечтая си някой ден заедно с вас и аз да го видя тоя Дядо 😀
Ние с ММ бяхме с малчо на вечерна разходка да разгледа коледно Русе. Много се радва на всичко, ходи, разглежда и само вика - бабооо иж иж (виж виж) 🙂
Сега ви пожелавам лека и мека 😘 и до утре 🤗

# 629
  • Вила Великула
Ха Кассс, моя син като беше малък /малко преди да навърши 2 годинки/и за първи път го заведохме на море, отивайки към плажа баща му го подготвя и му обяснява, че морето има много вода и вълни и т.н. И като стигнахме до плажа и той видя вълните, каза: "Тати, тати, иж - моьето пуши." Та и той казваше иж, вместо виж.

Общи условия

Активация на акаунт