КГБ = Клуб на Готините Баби - 225

• 28 162
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Малко преди да легна, реших да ви прочета. и да разбера коя  как е изкарала деня.  Срещата е минала чудесно, както разбирам.  Като прочетох, че ще има изненада от Русе, аз си помислих, че Касс ще присъства наистина. Даже ѝ се възхитих, че ще измине толкова път, за да дойде. После се смях на заблудата. То какво било!
Аз нямам с какво да се похваля. Ден като всички останали.
Лека нощ и до утре със здраве!

# 631
  • София
Добро утро, скъпи дами!
Днес със сутрешното кафе украсявам елхата на къщичката ни и ви пожелавам да го пием със здраве.
Казвам ви "да ви е сладко" :
Много се радвам, че снощи сте преживяли хубави моменти "при дядото" и благородно ви завиждам, но се надявам и аз да присъствам на следващото събиране-
 На 11 декември се отбелязва Световният ден на планините.
Все повече се признава, че планините са уязвими екосистеми, имащи глобално значение, като източник на по-голямата част на световните запаси на прясна вода. Много красота и прекрасно място за отдих.
Хубав ден ви желая.

# 632
Добро утро, дами!
Добро утро, Нинка!
Ето ме и мен на сутрешна проверка Simple Smile - усмихната, разходена и ,,маскирана" на коса и лице Simple Smile ( добре, че не се виждаме, когато пишем Simple Smile ) .Сега заслужено си пия кафенцето, пък после по всекидневния план Simple Smile , знаете го Simple Smile.

Тоз декември ми е като март - влажен и топъл, ако може направо след празниците да прескочим месец и да се събудя в средата на февруари ...ех, мечти....
Но всичко по реда си ...

Сега ще се поразходя из интернет, ще видя какво става по света и у нас и после усмивката,  раницата и към залата.

Да  ви е спокойно и хубаво, с каквото и да се занимавате днес.

# 633
  • Вила Великула
Добро утро и от мен.
Нинка, красива елха си ни подредила.
Клечи, неуморна си. Радвам ти се, че ходиш с такова постоянство на спорт. Казваш, добре че никой не може да ни види как изглеждаме като пишем - то ще е забавно. Аз например още съм по пижама, и се каня вече няколко пъти да се преоблека, ама нещо не си приемам поканите. Най-вероятно в този "тоалет" ще съм до обяд, а после като мина през банята ще се преоблека. Трябва освен, че ще работя - да пусна 1-2 перални и да измисля нещо за вечеря.
На вън ми изглежда много неприятно - мокро и мрачно. Ще си стоя на топличко и така. Има дни, когато сме си на село през зимата в които с дни не излизам дори на двора. Чувствам се прекрасно вътре. Достатъчно ми е широко, за да не ме подтиска това.
Сега ще потърся къде се е скрил помощника ми - котето Кюфте и започваме работа.

# 634
Добър ден,то май вече клони къв добра вечер 🙂,но щом още си допивам кафето май е ден .
Един слънчев,топъл уж зимен ден.
Прането изсъхна навън.
Ходих до градината за малко магданоз,приседнах на едно импровизирано столче .Напекох се като гущер на слънцето.😁

Фло,днес чух по някакви новини,че глобяват по центъра за колите с по-малко от евро3.
Това в идеалния център за сега .
Скоро ще глобявали и тези с 3 -ката.
И кВа стана тя?В центъра само за богаташи с новите коли.
Въртят ми се една-две думи ,но тъй като съм възпитана няма да ги кажа😁.Само на ум🤭
Глобите от 50 лв.

Така и не се научих да ходя по пижамен тоалет .Не мога и да се излежавам сутрин.Отварям очи,ставам,обличам се и т.н.
Луда работа.
Иначе съм поспалана.Сутришна.🙂😁
Допих кафето .
Ставам да довърша нещо започнато от преди обяд.
До после

# 635
Гъбка, завиждам ви на вашата губерния за слънцето.
Тук у наше село грам слънце не видях - и да е имало, изтървала съм го, а толкова го обичам... Но нищо, утре пък може да има повече от днес.

# 636
  • София
Привет, красавици!
Не знаех, че и планините имат празник. Ами да им е честит! Когато бях малка Фло, все се чудех как така се е подула земята и така се е нагънала, та са станали планините. Кой знае какво е било...
ГЪБКЕ, и аз ги знамт тия няколко думи за благославяне на управници, ама мама ми е казала да не говоря такива думички, защото съм кОлтурна.  Хайде тогава малко по-възпитано - 300 слона да ги настигнат и натам, да не сте на  мястото на настигнатите... Изчислих, че поне 3 - 4 пъти съм минавала през забранената зона.
И аз не съм от тия, дето се излежават. Дори да имам време. Не се научих да спя и с пижама.
Днес ще съм по-кратка. Започнах да правя документите за Касата.
 Ей, КЛЕЧИЦЕ, изпревари ме, ама нали си млада и бърза...

# 637
Гледам за преден път
"Дом за нашите деца"
Колко хубаво!

# 638
Днес е и ден на тангото.

# 639
Здравейте! Малко преди да заспите , да ви пожелая лека нощ!

При нас има слънце и лек вятър. Не е студено и е много подходящо за разходка. Но , както знаете, мен малко ме мързи да излизам и да се разхождам. Вкъщи съм и се занимавам с киселото зеле, че вече  е готово и го стерилизирам.  Заредих и втора доза в една кофа, предимно, за  да има прясна чорбичка. Ето , пак с плюскане се занимавам! А трябва да отслабна поне 10 кг ! Ох, Клечи! Защо не си тук да ме ръчкаш да ходим заедно! Тук моите приятелки не са по тази част.
Оплаках се! Не от друго, а от излични килограми.

Лека нощ!

# 640
  • София
КАГ, а защо ти трябват приятелки за да ходиш?
Имаш ли желание - ще ходиш. Напр. аз от предната вечер си правя план за деня - къде да отида, какво да направя, през къде да мина за да вървя повече. Изпивам кафето, свършвам нещо малко и газ навън. Не ми трябват приятелки и съпровождащи - само ме изнервят да се съобразявам, да водим разговор. Все пак не живеем в околностите на Диарбекир и при нас няма проблем жена да е сама на улицата. По сред бял ден няма да ме нападнат, ограбят или заколят ако нямам придружител. Е, случват се кражби в магазините или в  гр. транспорт, сръчни ръчички дебнат. Но то и докато си разсеяна от приятелски разговор може да стане.

# 641
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Да пием днешното кафе със здраве :

Днес е и ден на сбъдване на чудеса, защото:
Днес имам доста задачи и ще излизам по рано, но не мога да не кажа на КАГ, да не се притеснява, че не може да намали излишните килограми. Аз години наред също се измъчвам, но ето какво открих и се успокоих.

Хубав ден и всичко добро.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 07:22 от Nina NN

# 642
Добро утро!
Добро утро, Ниночка, и днес съм плътно след теб в къщичката ни, а на теб желая каквито задачки имаш, да се случат бързо и безпроблемно.

Ууу, изчервявам се до косата от похвалите ти, К.А.Г - че.
Хич не съм за хвалене но истината е, че обичам движението и ходенето, не ме уморява това и мога с часове да ходя. А пък с годините се научих да съм си самодостатъчна и да съм си най- добра компания, а пък от миналата година, откакто живея с Чарли направо съм ,,пей сърце'' - слушалките в ушите, Кучо на каишка до мен и ,,накъдето ни видят очите"", по - точно, неговите очи, защото в повечето пъти, когато се разхождаме  безцелно го оставям той да определя посоката. С времето все повече се сработваме, от половин дума ме разбира животинката, следи ме с поглед и дори без думи само на жест от мен  реагира.

Днес, като че ли има изгледи да просветне слънце, но духа много подличък ветрец затова се обличайте добре. Вие си знаете. ама аз да си кажа.

Снощи гледах Данчо Караджов с Врачанския симфоничен оркестър - много стилен и приятен, без излишни позирания концерт. Прибрах се късно и не ми се оправяше, та сега имам разхвърляни дрехи да прибирам, обувки и под  да почиствам,  но всичко след кафето.

На всички ви хубав ден желая и пратете малко слънчице насам, ако ви е много .

# 643
  • Вила Великула
И аз да се наредя на опашката след Нинка и Клечи.
Днес поспах както отдавна не съм го правила - до 8,30 часа. Ще работя от вкъщи /впрочем вече работя/ и затова си го позволих. А и се събудих с гадно главоболие. Пих едно хапче и дано ми мине, че много съм изостанала с работата този месец. А как не ми се работи.......искам да се разхождам безцелно и да се занимавам със себе си. Клечи завиждам ти благородно. Така си говоря, но като дойде време да се пенсионирам, сигурно ще продължа да работя. Само да сме живи и здрави.

# 644
Хе, хее, днес съм много описателно активна Simple Smile - това значи, че всичко ми ОК и имам време за оползотворяване, а и не на последно място приятно ми е тук, даже много ми приятно.

Пипи има си хора за всичко, казвам го с леко намигане и усмивка Simple Smile .
От години, може от повече от 15, аз целенасочено действам по смяната на ,,фабричните ми настройки"" - да намалявам действането ,, на полза роду", а да издърпвам моето собствено аз на първо място. Трудно, но ми се получава, и то е защото се чувствам неоценена, че аз все съм даващата, обгрижващата,  разбиращата, а на среща - нищо или не достатъчно.
Та тъй.
Но при други хора може да не е така. Щастие е когато всичко е е равновесие и баланс, когато обичаш, но си и обичан, когато обгрижваш, но виждаш вниманието и грижата в другия до теб . Аз това не съм го усещала и въпреки, че леко ми е срамно да го кажа, никога за по- дълго време не съм го усещала - и като дете, и като, съпруга, и като гадже, и като всякаква... Понякога съм се самозаблуждала, но скоро съм се разочаровала. Това ме направи силна, да не очаквам от никого нищо и да съм много благодарна на всеки жест на внимание и да помня добрините, които съм получила.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 11:10 от Важна клечка

Общи условия

Активация на акаунт