КГБ = Клуб на Готините Баби - 225

• 28 157
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Ето съм и аз!
          Два дни не мога да се включа и само чета.Сега поне пиша лесно с новата клавиатура.
          Клечи, при мен си е .... на ползу роду! Не ми се получава вниманието към себе си. Еле, па сега хич не мога да се "видя". Не изисквам внимание , но го получавам в нужния момент и това ми е достатъчно.
         Касс, благодаря за вниманието ти , но определено бях разочарована , че не си лично ти.
         За сега толкова ,че трябва да си храня ММ.

# 646
Добър ден!
Прочетох ви, преди да започна работа  след 45 мин. .
Айша, не ми пречи да вървя сама. Особено пък в нашия малък и много спокоен град. Мен ме мързи да излизам. А приятелка ми трябва точно за това- да ме изръчка да изляза. Но в момента тази, която го прави гледа малката си внучка и самата тя не излиза по тази причина. А днес станах в 11 часа. Какво излизане!?  Подаръци за внуците още не съм купила и това е причина да се наканя да изляза по магазините.
Клечи, това също може да ми е за пример от теб - да слагаш  себе си на първо място.
Нинка, полезен начин за "отслабване"!
Пипи, не бързай да се  пенсионираш. Искаш, не искаш и този момент ще дойде.
Диди, нахрани ли твоя М?  Сега  и двамата на диванаТа.
Красива Белла , аз също хванах филма и го гледам с интерес. Моят М на този филм ронеше сълзи.
Тану, мерси за хубавата музика, която ни припомняш. Слушам я с удоволствие!
Гъбче, нашите управници заслужават много попържни  за всичко що вършат! Присъединявам се към твоите!
Флото сигурно вече е на тръстиката и затова тази сутрин я няма.
На всички приятен обяд и още по- приятен следобед!

# 647
Айша, и аз съм си самодостатъчна за разходките. Мисля, че идва момент на пренасищане, а и
си отпочивам така.
Клечи, хубаво е, че има развитие при теб и най-важното е да нямаш очаквания или "не вече всичко на всяка цена".
Пипи, аз пък съм на друго мнение - пенсионирай се и се отдай на свободата си, а
най-важното е да си здрава.
КАГ, няма нищо по-хубаво от това да разполагаш със себе си. Прави това, което те прави щастлива и по-полека!
КАСС, купи ли си боти?

# 648
  • в сърцата на любимите ми хора
Ето ме най-после и мен. Липсвах доста време, причини бол, но няма да се оправдавам. Няма да смогна да ви изчета, но на всички, които са имали повод за празник - да са живи и здрави. Най-много ме е яд, че съм изпуснала последната среща. До Нова година съм си вкъщи, после отново се командировам при мама за два месеца. Покрай идващите празници и моят ден е доста натоварен - благотворителни базари в детската градина, в училището на Алекс, тържество в градината с Емили. По незнайни за мен причини са ме включили навсякъде, та има доста търчане. Ще има танц на бащите с дъщерите и сега голямо репетиране пада. Емили записа баща си за участие дори без да го пита. Добре, че той е дисциплиниран и не отказва:). Много са сладки.
Бях за няколко дни с внуците при сестра ми в Смолян. Надявах се да има сняг, но уви... Въпреки това си изкарахме чудесно. Братовчедите се забавляваха на макс и останаха много доволни. Искаха дори да останат "поне три години" /по Емили/.
Мама е добре, справя се с всичко, но не смеем да я оставим сама. Редуваме се със сестра ми - ту в Карлово, ту в Смолян. Така ще е - само да ни е жива и здрава.
Оставям ви, че трябва да се приготвям за взимане на Емили от детската градина. Гуш на всички от мен!

# 649
  • Кубрат/ Пишурка
Прочетох ви и понеже днес Клечи държи първенството по писане ми направиха впечатление нейните думи. Скоро след това прочетох едно стихотворение. Мисля, че се отнася за всички ни, но най вече за Клечи. На таблета не мога да копирам и за това го преписах на лист, а сега ще го напиша :
   Не се хабете

Отлично знам коя съм!
И моля да ме разберете...
Мненията си... "прекрасни"
за себе си ги запазете!

Не се хабете за живота ми!
Правете планове за своя!
На върха ли съм, или във пропасти
не ви вълнува, много моля!

За своята съдба мислете!
Моята не ми подреждайте!
Моя гръб не ми "пазете",
а зад своя се оглеждайте!

Отлично знам коя съм!
Така че... няма нужда!
Изкачвайте си своя хълм!
И не берете грижа чужда!
Н. Микова
Мамсииии! Гуш! Радвам се, че се появи! Всъщност новата ни дружка и моя адашка е от Смолян. Може да си направите мини среща.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 15:41 от Янче-то

# 650
Добър ден.
Аз току що си направих поредното следобедно кафе .
Дъъъългоо.Като за пенЦионери🤭🤣🙂
А дали с цигара ?Ами да.🙄🙈🙈😁
Ама,че намерих с какво да се похваля🙆

Клечи,при нас отново слънце.
Дано и при вас е имало.

Да се изкажа по въпроса с разходките.
При мен двор огромен.Движение да искаш .Лятно време навъртам 4,5,6 км ей така на къси пасове.
Разбрах,че има значение движението,когато се пенсионирах.Работа в офис,на бюро .Когато останах у дома неусетно свалих 8-9 кг .
Не че съм стройна тополка,но се зарадвах.
Пухкава,закръглена от всякъде съм. 🤭🙂
Обичам да пазарувам сама.
Чуждо мнение не ми е нужно .

Ениса-момиче ,нещо ми се изгуби ли?

Танче,как са нещата при теб?
Дано към подобрение🍀🥰

КАГ, щеш не щеш ще излезеш .
За подаръци .Ето ти разходка.

Мамси,радвам се,че писа.
И не се чуди защо си писана тук и там .Всички знаем каква майсторица  си 🌸
Радвам се ,че и майчето ви е добре.

Ето ви още една закъсняла китчица .Че и лятна-кученце.

Снимката ми напомни ,че имам да присаждам три мини рози,които получих за РД.А са в едни мини саксийки.Не ми се засаждат сега навън ,защото цъфтят и да не ги похабя,а и за да им се радвам🙂

# 651
Ето ме,  изгубих се малко,  ама по уважителни причини. Освен това ме тръшна и един бърз стомашен вирус, та вчера целия ден го проспах. Мислех, че лятото му е времето за такива неща, но не,  24 часа прегръщах един леген и карах само на чай. Сега се чувствам добре,  залепих корема за гърба, хапвам нормално вече. Утре пътувам за Монтана заедно с колегите, купона на клоновете от западна България предстои. Прибираме се в неделя,  от вторник уж съм в отпуска,  ама само уж. Та такива работи при мен. Няма с какво да се похваля,  усещам как нямам търпение да изпратя тази година, нещо не ми хареса особено. Бъдете здрави и лека вечер!

# 652
Днес само ви чета, та сега и да попиша малко Simple Smile
Мамси, драго ми е да те "видя". Радвам се, че мама е добре, а покрай това и ти си по спокойна. Гледала съм клипчета на танц с момиченца и татковци. Много е хубаво. Ти поканена ли си на тържеството?
Ениса, приятни емоции на западния купон!
Габче, как се е запазило това кученце чак до сега 🤔 Тук вече забравих, че ги е имало, ама то при нас си е май доста по студено.
КАГ, купи ли подаръци?
Янче, крадвам си това стихотворение Simple Smile Няма ли да идваш към Русе да пийнем по един топъл чай 🥰
Красива Бела, купих си боти. Нося ги от два дни. За сега добре, че да видим.
Пипи, все забравям да те питам от къде купуваш тези обувки, по интернет ли поръчваш?
Момичета, отивам да видя ММ, че нещо май иска да се разболява. Пие някакви лекарства, но е време да се намеся аз 😁.
Лека и спокойна вечер на всички - споменати и неспоменати 😘

# 653
  • София
Ей, МАМСИ, е няма по-голяма изненада от тази. Чудесна даже!!! Как не сме разбрали, че си столичанка, та да се видим. Затъжили сме се за теб!  Аз както съм загряла тази седмица от купон на купон, направо съм готова да скокна и да се видим. Какво ще кажеш? Да свиря ли сбор? Пък който може да дофтаса. След блиц проучване изборът падна на Мола в Надежда, на Метростанция Ханко Брат Ха ха ха Хан Кубрат.Във вторник 17, декември от 10.30, Хайде, събирай се дружино!
Днес бях с пенсионерите от Младост ( Божееее, как звучи Joy) както съм го подкарала, май ще се пропия. Затова във вторник, на кафе и сладки приказки. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ето ме бе дружки! Днес не знам в коя графа да се турНа.
До обяд работна Мецана - супа, пържени картофки и кюфтета, зелеви сарми.
След обяд на диваната с книжка. Започнах да чета Нишка на Виктория Башлийска.
И  да споделя с вас, че Радичка Сладичка днес стана на 13. Здрава и разумна да е, все така целеустремена, ученолюбива и упорита. Обичаме те, Сладичка! Heart
Лека и спокойна нощ!:grinning:

# 654
  • на чист въздух
Добър вечееер. Ето че остана време да Ви нагледам. Почетох , чекупона е минал добре. Заредени сте с емоций браво.
Ениса ти продължаваш. Също като в приказките. Три дни яли, пили и се веселили.
 Да си изкарате добре.
 Това с вирусите и настинката е много актуално сега. Пазете се/леле влизам в ролята на истинска свекърва и дудна ама си е така/ . Чайчета, мед лимони.
Гъбкеее, туй кафе с цигарка - две как ми се услажда, ама трябва да ги оставям , че нещо много взех да прекалявам с тях.
Аз днес и утре почивам. Днес ходих на пазар, но нищо не ме грабна, а следобеда правих коледни гномчета и дребни играчки за елха за подаръци. Една година не съм се занимавала и ми дойде доста релаксиращо.
 Фло , добра вечер и при теб купона е на макс.
 Мамси, здравей.  Виждам, че си от Смолян обади се ако желаеш.
Утре може би пак ще излезна, още не съм купила подаръци. Даже и в къщи не съм украсила. Връщат ме спомени и ми е едно...
Хайде лека от мен

# 655

Честито на Радичка, кога навъртя  и тя  до тинейджър, жива  и  здрава и  ученолюбива, по стъпките на батко,  да расте и хубавее!
 Фло , как можа да не се обадиш  до сега с новината.
 Голяма метла си станала, от маса на маса.

# 656
Честит рожден ден на Радичка!

# 657
  • в сърцата на любимите ми хора
Честит рожден на Радичка Сладичка!  Да постига успехи и да върви все напред и нагоре. Много късмет и щастие й желая.
КАССС, поканена съм на тържеството. На 19-ти ще бъде и го чакам с огромно нетърпение. Преди самия празник ще водя Еми на "прическа" - поръчала си е три плитки с перлички и мама е запазила час за фризьор Simple Smile По наше време такива неща нямаше. Само пита още колко пъти ще спи докато дойде времето за прическата. Кипра Simple Smile
ЯН, не съм от Смолян. Сестра ми е омъжена там и често й ходим на гости. Нея може и да я познаваш, начален учител е, г-жа Борка Вълчецова. С такова име прави впечатление Simple Smile
ФЛО, много ще се радвам да се видим с повече момичета. Дано успеят да дойдат, аз ще съм там. После зачезвам отново за два месеца. Толкова отдавна не съм ви виждала... Липсвате ми!

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 22:56 от Мамси

# 658
Честит рожден ден на порасналата млада госпожица Радичка-сладичка!
Здрава да е!Да и се сбъдват мечтите!🍀🌸🌼🎈🎈🎂

Касси,това са мини кученца.Засях ги рано на пролет,после разсадих,но останаха и по саксиите.Разноцветни са-бели,жълти,розови,оранжеви,червени,лилави.Явно са  от някоя студена държава,та при нас им се вижда топло.Вече трета поредна година си купувам семена,но това лято се измъчиха в жегите и по-малко цъфтяха.

Прехвърлям програмите и на нищо не ми де спира окото.
Ще почета,та дано ми се доспи

# 659
  Честит рожден ден на Радичка- сладката внучка на Фло! Да е здрава и успешна!
Касс, не съм излизала и  не съм купила. Нищо не ми идва наум и май ще купя сладки неща + парички в плик  и всеки да си купи, каквото иска. На  сурвакане пак така.
Мамси, добре си ни дошла отново!

Днес Мамата ми поиска нова актуализация и пререгистрация.  На вас искалали е?

Кратка съм, защото сутринта писах и да не досаждам повече.
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт