КГБ = Клуб на Готините Баби - 225

• 28 155
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Мила Радичка Сладичка, крачи смело в чудото, наречено живот. Запази чистотата на детските си очи и превърни в реалности всички си мечти.

# 661
Е, казах аз лека и мека, ама като погледнах 7 нови отговора и бааам тук 😀
И като видях, че празник имало  и то на Радичка сладичка, няма как само да чета.
Фло, честита да е порасналата сладурана! Да е здрава, мнооого щастлива и да сбъдва мечти! 🎂🍀🌹🥰❤️
КАГ, -  iogeni, това ти ли си 🤔
Ян, забравих да ти кажа, че май внучетата ни са почти наборчета Simple Smile Нашият сега 31.12. ще стане на две годинки. Живи и здрави да са, голяма забава са!
Гъбче, снахата също беше засяла кученца, но не в саксии, а на двора. Много красиви бяха, но за много малко, именно заради жегите.
Мамси, после да разкажеш. Представям си колко ще е хубаво и вълнуващо.
Боряна, разсмя ме за метлата 😀.
Хайде, сега вече наистина изчезвам и казвам лека нощ! 🤗

# 662
  • София
Добре, че са ми приятелките.
Ето, БОРЯНА спретна красива, момичешка торта, а МАМСИ и ТАНУ  изпратиха поздравления. Благодаря ви, прекрасни!!! Да се връщат добрите думи и към вашите продължения ( внучета)
МАМСИ, задвижих организацията, но утре ще продължа, че стана късно. Обещаха здраве и живот, да дойдат...4 готини баби, но няма да ги издавам, нека да са изненада! Да знаеш, колко пъти сме си говорили за теб. И ти ни липсваше! Heart
БОРЯНЧИЦЕ, не от маса на маса, а от маса на креват. Не знам какво си мислиш, ама истината е така - хапване, вече и пийване, после сън и почивка и пак на маса...Абе развалих се аз от известно време... Stuck Out Tongue Winking Eye
ЕНИСА, поне си се вталила. Ей на това му се казва позитивно претълкуване - по нашенски - Всяко зло за добро. Хубаво да си изкараш. От вторник писа, че си отпуска. Да се надяваме ли на твоето присъствие? А дано!!! Grinning
Яхай коня и идвай!
ГЪБКЕ, какви са тия твоите кученца ескимоси? Разсмя ме. Ти да видиш - топло им се виждало, а питат ли те теб как ти се вижда? Joy
КАССС, дано да му се размина на твоето момче. Стискам палци!
ЯН, купонясвам на поразия, миличка. Тази седмица - 4 купона. Добър е Ромео, та още не ми е показал червен картон. Ама знам аз как да го омилостивя - днес навъртях една тенджера зелеви сарми, наслагах пушена сланинка, поръсих с червен и черен пиперец. И... бЕгайте сарми, че идвам. Ти си млада, но послушай старило - Каквото иска една жена и Господ го иска. Значи ш'а стани...Joy
IOGENI, таман се зарадвах, че нова баба ни е харесала и...изненадаааа. Върнах се назад, за да разбера на кого отговаряш за подаръците и така те разконспирирах. А сега обясни какво значи това iogeni Grinning
ДИДИА, много мили пожелания. Благодаря ти!
Утре сутрин най-после ще ходя при ЛЛ. Много ме боли дясното рамо. Дали не е претоварено от вдигането на чаши с вино и кафе... Знам ли? Утре ще ви кажа.
И една смешка. Преди да започна да ви пиша реших да мина през банята и да си изпера бельото. Тук бельо, там бельо - суКиена ( както казваше сина ми) на лице, ама гащи - нет. Тук гащи, там гащи няма и няма, докато най-после се усетих, че те са си все още на мен. така съм си търсила и очилата, а те - на главата ми. Една пациентка сподели, че така една сутрин си търсила зъбите, а те били в устата й. Комплименти за мен - толкова са й били удобни, че даже не ги усеща!!! Ти да видиш.
Е сега вече спирам. Лека и спокойна нощ! Гушкам ви!:hugs:
Заради КАССС бързам да публикувам.

# 663
Нямам никаква представа защо съм "кръстена" така.  Искаха ми потвърждение на регистрация, имейл адрес и какво съм правила,  ето това се появи. В първия момент аз не се познах в това име. Като прочетох написаното, ха! Това съм аз! Ще се опитам да си върна пак старото потребителско име. Ако не стане, да знаете, че не е  мое желание.

# 664
Много съмнително това, скоро се обърни към  админи , че ако бе друг форум  е на измама. За този не съм сигурна какво  е.

# 665
Бо_ряна, не мисля, че е измама. Искат ми парола, но аз не я помня  и затова не мога да си върна старото потребителско име. Регистрацията ми в Мамата е отпреди 15 г. и беше   с друго потребителско име. Нямам  спомен да съм се "кръщавала" така. Не знам как да процедирам. Може би ще си премахна регистрацията и ще си направя нова. За момента ще съм с това име.

# 666
Защо не влезе със ФБ.

# 667
Опитвам.
PS Не става.
Ами за сега да знаете, че съм " новопокръстена"

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 00:16 от iogeni

# 668
  • Вила Великула
Фло, честита да е Радичка сладичка. Да е здрава и много успешна.
КАГ, преди време имаше съобщение от бг-мамма, за нещо свързано с мейлите, чрез които си се регистрирал. Тогава бях писала за това в темата. Може би Айша като се появи ще може да даде идея какво е станало.
Касс, ти ме пита преди време и ти бях написала два онлайн магазини от които купувам обувките. Основно от fashion days.
Нещо Танитка ми се изгуби.
Ян, пусни снимки, моля те на нещата,  които правиш.

# 669
  • София
Ха Добро утро от метрото!
На патерица-да е жива и здрава Радичка на Фло! Много успехи и щастие й желая! Аз съм я виждала, нали?
Йожени не разбрах коя е. Разбрах, че е с ново име, но не разбрах какво е било?
На 17-ти няма да мога да присъствам вероятно, дъщеря ми е именничка тогава. Разбрах, че е дразнещо, че по рождени и имени дни не приемам покани, но в нашето семейство се опитваме на празници да сме заедно и дори последния имен ден на внука наскоро го правихме у дома. Няма как да отсъствам. Ако нещо се промени-с удоволствие ще се присъединя.
Тези кученца цветенца сигурно са хъскита, от тези, които теглят шейни в тайгата.
Аз си купувам обувки от obubki.bg. Обаче тази есен два чифта поръчвам, и двата тесни. Нищо, имам още много зимни обувки, и без това мястото не позволява повече.

# 670
  • София
Добро утро, мили дами!
 Кафето днес:
Най-напред поздрави  и най-хубави пожелания за рождения ден на Радичка. Да е много щастлива, здрава и благословена. Да има много светлина и обич в живота.
За днешния ден: " На 13- ти Декември се почита Света Лучия. Според Юлианския календар това е най- късият ден и най- дългата нощ в годината. Заради това има поверие, че Света Лучия прехвърля дните и носи светлина. Светицата е покровителка на зрението и на хората страдащи от очни болести".

Пожелавам ви всичко добро и много светлина в живота ви.

# 671
  • София
Със закъснение - да е жива и здрава Радичка!
Присъединявам се към хубавите пожелания от снощи.
Ще пропусна предстоящата среща - имам записан час за кардиолог по това време. Нещо от есента понякога вдигам кръвно и ЛЛ ме изпрати.
По въпроса на КАГ с новото име - не мога да помогна.
При Янка стана работата, но мейла е действащ.
Може би КАГ е била регистрирана с друг мейл. Или от томи IP адрес някой е регистрирал новото име. После явно е забравил, не е писал. А сега системата разпознава, че е неин.
Може би трябва да порови в профила си и да смени само екранното име с познатото ни.
Не мога да обяснявам, дано КАГ разбра какво писах.

# 672
Добро утро и от мен! Flowers Rose
НИНКА, тази сутрин се класирах за доброто утро и твоето кафенце Simple Smile  , КЛЕЧИЦАТАя нямааа, обикновено  я виждам и нея рано, рано. КЛЕЧИЦЕ, къде те отвя днес вятъра или принца те изведе на дълга разходка рано-рано? Heart Eyes
ПИПИ, голямо съм ку-ку Angry Верно, че беше писала и линкове беше сложила и аз даже разглеждах, обаче аз не смея да поръчвам по интернет. Трябва да обуя, за да преценя, защото, виждам дадена обувка, харесва ми, уж като за моя проблем по широка, лека и т.н., но като обуя и ядец.
Ами нагледах ви, сега да продължавам да работя. Тук лудницата продължава. Нали подадохме всичко на 5-то чило и познайте, след 6.12. имаме 6 човека с болнични вече, ама те ония отгоре какво ги интересува това. Накрая ще е такова-каквото Grin
Спорен и спокоен ден момичета! Kissing Heart

# 673
Добро утро!
Нинка,брагодаря за кафето🥰

КАГ,влез в профила си,и както е казала Айша,поне пробнай да си промениш името,но по всяка вероятност ще ти изпише,че профилът е зает .
Пиши на администратор .
Това е варианта,но пак не е сигурно дали ще си върнеш стария профил.
Това от мен.
Така ще е,като ни управлява изкуствения интелект.

# 674
Вчера се уредих с малко прежда и рано-рано се хванах за иглите. Ще трябва да я карам по-леко, че още ме наболява палецът. И за това си "взех" малка почивка и 'айде тука с няколко мъдри коментара

Общи условия

Активация на акаунт