КГБ = Клуб на Готините Баби - 225

• 28 143
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Ето ме, Фло!
Благодаря, че мислиш за мен!
Закъсах го с работодателите,
все повече и повече ми увеличават
работното време, срещу нищо.
Преди 20,00ч не се прибирам и днес
съм в безтегловност. Имам нужда
от рестарт.
Обичам да мързелувам и се справям чудесно, не случайно съм
родена на деня на мързелът!
Мързелувайте момичета, полезно е!

# 721
Нямам представа за работата ти, все мислех, че се шегуваш  и гледаш внуче. Но ако е платена работа при чужди хора - търси си правата. Само за свое  дете можем да  махнем с ръка и  се майтапим.
 И пак е  въпрос на възможности освен желание.
 Няма два живота. И преди известно време имах една криза, репетиция, уплаших се много , признавам. Все съм на шега и готова, но като дойде  всичко е различно. Не ми се умираше и съжалявам само за едно в този живот - себе си не гледах, все другите да са добре. Грешка. Знам го , но на практика не става - важният си ти.

# 722
  • Варна
ЯНУШКА, силна прегръдка и от мен!   Cry
ГЪБЧЕ, ПИПИ, ФЛО, тук съм, чета ви редовно, радвам се когато има много,много материял за четене, но като няма нищо ново около мен, просто си трая.
Пия изписаните лекарства, спазвам диета, но отоците по краката си стоят, болките също.....
Малката дъщеря вчера доведе лаборантка в къщи, взе ми кръв, урина... резултатите прекрасни, пик.киселина от 620 за месец и половина е спаднала на 250, но седалищния нерв от нищо не се влияе, боли и боли!!!
Дамите от Пенс.клуб всеки ден ми звънят, надяват се да се подобря и да ходя на сбирки, но явно скоро няма да е!
Дори една ме съветва, след като медицината не помага да отида на чакръкчия, има в едно село, близко до Варна, ама малко се страхувам и още не мога да се реша.
Подаръци за Коледа и Нова година отдавна не купувам, моите внуци са големи, пък и са в Холандия.
Малката дъщеря ще бъде за Коледа при Бори и Калина- приятелката в Холандия, Миша с компания, Малък Стефчо кара шестмесечен стаж тук във Варна и той има приятелка и майка му казва, че не може да го види в къщи, много е влюбен милия!
Ние с ДС у дома, аз с моята Бяла диета, той без зъби..... не сме за гости.
Утре ще украсим елхата, някои лампички ДС вече ги закачи, сдухано ми е, но все пак Коледа и Нова година идват!!!   Christmas Tree
Вчера си получих подаръка за Коледа от ДС, телефон Самсунг, че старият ми отдавна издиша. Аз нали не излизам от къщи най-вероятно ще му дам някой лев.

Охо, не пиша, не пиша и ето ти получи се цял ФЕРМАН!!!  Memo
Пожелавам ви ЛЕКА НОЩ, иииии гася ламБите!  Bulb

# 723
  • София
Добро утро мили приятелки!
Днес ви предлагам да пием чай:
Защото Международният ден на чая се отбелязва на 15 декември. Този ден има значение не само за топлата напитка, но също така насърчава устойчивото производство, бизнес и консумация на чай.
Искам да ви напомня също, че остават
Хубав ден и бъдете здрави.

# 724
  • София
Добро утро, красавици!
НИНКА, като си рекла чай, нека да е така. В момента у нас ухае на липа. Grinning
ТАНИТКА, Все се надявах, да ти мине болежката, а тя здраво се е вкопчила в теб. Преди много години имах такъв проблем. Бях се сгърчила на буква Г и още в началото гаджето ме закара при един възрастен лекар и с подръпване, с усукване, с масаж и няколко инжекции, ме изправи на крака. После веднага заминах за Павел Баня. Препоръката беше да ходя там два пъти в годината. След като ми мина, познай дали съм ходила втори път. Честита ти придобивка. Браво на ДС, добре го е измислил.
КРАСИВА БЕЛЛА, нали лозунгът беше - Не всичко на всяка цена! Видяха добра душа и злоупотребяват. Предупреди ги, че това така няма да стане. И не чакай решението да е от тях. Предяви си исканията - за фиксиран работен ден и заплащане. Огин момиче си. Покажи характер! Hug
БОРЯНЧИЦЕ, както винаги правилно разсъждаваш. Важният си ти! Има термин Здравословен егоизъм. И в това няма нищо лошо! Не случайно в самолетите стюардесата съветва - в случай на нужда майката слага кислородната маска първо на себе си, а после обгрижва децата. Да не дава Господ!
МАМСИ, очаквам твоите колена да се смилят и да се кротнат. Среща ни чака, толкова желана! Ако щерчицата те докара, аз пък да дойда с колата и да те прибера или ПИПИ. Ще се чуем до тогава.
Гушкам ви! Hug

# 725
Добро утрооо!
Окъснях днес, но пък за сметка на това мисля да съм кратка Simple Smile.
Днес моят другар, ме изстреля да се разхождаме още преди 5.30, че снощи валеше и малко претупахме разходката. Жива душа нямаше на вън, но е добре осветено, а той си свърши бързо нуждите, хапна и от тогава хърка в неговата къща, а аз пих кафе, цъкам из нета и си мечтая за слънце и моренце Simple Smile - дай, Боже да се случи и този път...

Адашке, добре, че предвидливо ме поправи, че срещата е във вторник, ама да беше казАла кога е вторник Simple Smile .
От няколко дни съм загубила ориентир за дните и все вървя с ден напред Simple Smile - живея с мисълта, че днес е понеделник,  и щом няма да е днес срещата, то значи е утре  Simple Smile  Wink .
Освен срещата имам и вечерно излизане на 17 декември, и за него трябва да погледна от колко часа е и да си приготвя билета, че не е онлайн, а хартиен, че да не стане издънка... Мъкаа Simple Smile  Wink .

Голямо кафепиене направих, но ще ставам.
На вън е мръчкаво, но е тихо, поне такова беше, когато излизах.
Да ви е спокойно и уютно !

# 726
  • София
Добро утро!
Клече, 17 е във вторник! Сладуранка, и аз искам да забравям датите!
Танита, щом си свалила пикочната киселина лека полека ще се наместят нещата. Сега малко детокс ти трябва. Нямаш ли възможност да си направиш, ако не в салон, придават се едни стелки, с които се спи и изсмукват токсините през стъпалото. На сутринта са черни. Аз си имам апарат за детоксикиране и си правя у дома, макар че рядко се сещам. Добре, че е щерката да ме подсеща!
В момента чакам да загрее сауната и се мушкам в нея, че снощи пих узо и вино, малко да се изчистя!
Борянке, всички сме имали репетиции. Ама не се предаваме, дръж фронта! Една кардиоложка ми направи тест и каза, че има 10 процента вероятност да получа смъртоносен удар през следващите 10 години. Отговорих й, че моите 100 процента отдавна съм ги преминала покрай операции и други животозастрашаващи състояния, така че каквото ми предстои все е на далавера!
Хайде пийнете чайче и със здраве!

# 727
Мериан, за далаверата и аз съм съгласна. Точно си  е.
 Фло, в самолета първо майката, за да може да помогне на децата, ако стане зор и не успее първо тях да спаси, всички  са зле.
Практична причина.
  Чудя се каква да  я къдря...

# 728
  • Вила Великула
Ето и аз да се отчета за тази сутрин. След малко с ММ отиваме в Перник за да видим прословутия Коледен базар, да си напазаруваме и да хапнем там.
После ще пиша повече.

# 729
Гледам внуците или по-точно гледаме заедно Мечо Пух. Изтегнала съм се на дивана, кучето се е наместило до мен и ме топли. Идилия!
Хубава неделя на всички!

# 730
Ще рева. Цяло стихотворение, дето не мога да повторя , изчезна. Какво натиснах не знам.

# 731
Щом е ден на чая, да пием и по един следобеден.

Фло, сподели рецептата на Яжка за почистване та ставите, моля!
Танита, има разни упражнения за освобождаване на седалищен нерв. Пробвай. Ако не помогне, няма да навреди.
Борянке, не реви! Ще си спомниш. Започни от една-две думи и другите ще  дойдат на мястото си.

# 732
  • Вила Великула
Борянка, ще очакваме с нетърпение да го възстановиш и да го прочетем.
Ние се прибрахме от Перник. Свършихме работа, напазарувахме каквото трябва и ходихме на Коледния базар. Малко съм разочарована - мислих, че е нещо по-грандиозно. Но хапнахме вкусно все пак и се прибрахме. На сцената имаше концерт. Дечица от Пернишки училища пееха и танцуваха и родителите около тях се радваха.
Не знам дали защото е неделя, но главната пешеходна улица беше почти безлюдна.

# 733

Поводът е от тук от темите, после АЛ ми показа веднага снимката ,знам я отдавна, голямо следене  е нетът, и написах отново бледо копие на първото, няма възстановяване такова нещо, но това  е. Накрая преди да публикувам се издъних, но не се отказах от идеята, сори , бледото за показ, онова отиде в небитието. Много пъти нямам молив и си говоря в рими ,не е първото загубено.

Завист
15 декември 2024 г. в 14:59 ч.
Завиждам ти! Защо на теб е лесно
и всичко дето правиш се харесва?
Усмихваш се, и всичко е чудесно.
Съдба , късмет ли нейде се намесва?
Защо не мога аз да щракна с пръсти
и всичко като фокус да се случи?
Дълбая като някакъв апостол,
дано харесат ме, дано се случи!
Завиждам ти, не може да успяваш
с тази лекота във всяка сфера.
Аз даже и насън да полудявам
че път напред на мога да намеря.
Завиждам ти. И чувам нейде в мрака
врата да се отваря и гласът ти :
Насила то не става. И меракът
не стига нещо твое да се сбъдне.
И зад усмивката ми, тъй лежерна
стаят години труд и мъка черна.
Завиждай, завистта ти ще се върне
накрая с чувство тебе да прегърне.
15.12.2024

# 734
  • Вила Великула
Какъв по-добър завършек на тема 225 от стиховете на Борянка!!!
Момичета нека еуфорията и подготовката за Коледно-Новогодишните празници да посрещнем в нова къщичка.
Облечете си хубавите рокли, сложете най-красивите усмивки на лицата си и нека я изпълним с много позитивни мисли и весело настроение.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1717255.new#new

Общи условия

Активация на акаунт