КГБ = Клуб на Готините Баби - 225

• 29 855
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
ЧРД на Гъбкината щерка!
Да е здрава, обичана и щастлива!

Да бъдем добри и да срещаме добро - колкото повече, толкова повече Simple Smile .

Диди,  до къде докара двете задачи ?  
Да нагушкаш много момичето си - съпреживявах с нея месеца и много и се радвам на всичко, което е изживяла.

Пипи, точно затова ви се възхищавам на теб, на Фло и на другите, които носите не две, а по пет- шест ,,дини под мишница"" и не само, че се справяте, ами и това не ви изнервя и вади от релсите.

Ениска, спорна работа!
Така ти се пада Simple Smile - рАботи, нали си бедна бабичка Simple Smile , а Борисите могат да  се забавляват по мъжки и без теб Simple Smile .

Еее, какво друго прочетох, което мислих да коментирам - забравих Simple Smile .Още  се ослушвам и си се моткам из къщи, но за мен от първостепенно значение е да ми е спокойно ,  затова повечето ми задачки не са обвързани с време и срокове, а когато се наложат да има такива - много се притеснявам дали ще се впиша в определеното време.
Тъй, постигнала съм си комунизма аз, работя, когато си искам, правя, каквото си искам и в началото на месеца ( на 7 число) ми плащат Simple Smile . Еее, можеше и повече да ми плащат,   щото нали, нуждите са ми по- големи Simple Smile , но благодарско и за това, да не сме лакоми Simple Smile .
Тъй ставам още някоя домашна работа да отметна, пък да се правя красива и да да излизам в мъглата, че двете външни работи чакат Simple Smile .
Хайде чаф, до после Simple Smile .

П.п. допълвам -
Това ми хареса, от форума е , но може да не сте го виждали

Омразният ми  фейсбук за много хора станА основен източник на информация, за съжаление ...

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 10:49 от Важна клечка

# 76
  • Вила Великула
Гъбче,  честит рожден ден на дъщеричката. Здраве и късмет.

# 77
  • Варна
Щом е празник, празник да е!  Nerd

ЧЕСТИТ ДЕН  НА ДОБРОТАТА!  Kiss
НЕКА СМЕ ДОБРИ И ДА СРЕЩАМЕ ДОБРОТА! Flowers Four Leaf Clover

ГЪБЧЕ, ДА ТИ Е ЖИВА-ЗДРАВА РОЖДЕНИЧКАТА!  Kissing Heart
ДА Е ОБИЧАНА, ДА Е КЪСМЕТЛИЙКА, ПАРАЛИЙКА И ГОЛЯМА КУПОНДЖИЙКА!  Flowers Four Leaf Clover
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК !  Cocktail

При нас времето мрачно, дъждовно, 6 градуса.......
ДС с много мрън-мрън, че времето му обърквало плановете, от вчера едно го мислил, друго ставало..... грабна чантичката си и отиде да понапазарува в ЛИДЛ. Дано се прибере с по-ДОБРО настроение!   Money
При мен все същото, "бавно и славно" очаквам подобрение, благославям телефона и камерата му, телевизор и лаптоп, добре че ги имам и с тях гоня тишината.  Flowers Four Leaf Clover

Хубав, усмихнат и лежерен ден пожелавам на всички ни! Nerd

# 78
Клечи, едната задачка направо ме качи на метлата! Сега чакам малкия зет да се върне и отивам до Технополис-а. Не са пуснали монтажния лист и аз се подведох по любезната девойка. Забравих защо на вълка му е дебел врата. Та сега ще си направя разходка допълнителна и ще се накарам на девойката.
                 Другата задчка - дебна самолетчето от ранно утро! Yum Над Казахстан са!
                 Нещо не ми върви писането. За това отлагам коментрите за по-късно.

# 79
Ха отново здрасти от мен Simple Smile

Адашче, да ти е живо, здраво и много щастливо порасналото момиче!

Диди, кога очаквате японката?  Да знаеш, че и ние тук чакаме да разкажеш после още,   и още  и още  Blush
Танче, с какво настроение се върна ДС от магазина? За теб силна прегръдка и пожелание скоро да се похвалиш с подобрение Kissing Heart

Изчезвам да посвърша още някои спешности Grin  На препускащите с конете и работещи пожелавам лека и спорна работа, на дружките със задачки закачки, успешно да ги приключат, на тези които са се отдали на почивка и релакс, приятно да ви е, и на всички изпращам по една голяяяяма прегръдка! Hug
Чаф Heart Eyes

# 80
  • София
Чудесен празник в нашата къщурка!!!
ГЪБКЕ, я колко много пожелания е получило вашето голямо, пораснало момиче. Голяма сила сме това готините баби. От всичко има по достатъчно! За всичко са помислили. Аз да добавя още здраве, обич и пари. От повече глава не боли! Simple Smile
А котешката торта ме усмихна. Във вашата къща знам, че това е свещена гадина. Grinning
Отивам да сервирам, че деди се връща - той докара внучката. Отмени ме.

# 81
Касс, преди 30 минути девойката кацна в Истанбул. Следващият полет е след около час и половина. Така ,че живи и здрави, я чакаме към 10 ч у дома. Питаха ме дали ще ходя на летището с тях , но отказах. Ще си я чакаме с ММ у дома. Чула се е с майка си и и е дадена команда да се изнасят веднага към гейта за София , че времето е малко и да не повторим номера на сватята на Фло. Yum
                  И в Технополис свърших работа и утре рано, рано чакам да монтират климатика. Не се скарах на девойката , че много бързах и не влязох в магазина.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 20:38 от Didia

# 82
И от мен честит рожден ден на  Гъбкината щерчица!  Пожелавам й хубави неща!
От вчера вече не съм второкласничка.  Мисля, че се справих много добре. Още ставам. ( умря циганката дето.....).
Вчера до обяд  пак унищожавах  ненужни асми, метох листа, а следобед обичайната ми работа. Днес  до обяд ходих с приятелката ми и съпругът ѝ  в Стрелча. Тя там има частен прием, а ние  обиколихме  пазара и  по магазинчета.  Малко, но все пак  разнообразие от обичайното ми ежедневие.
За сега толкова. Допреди малко работих и съм гладна. . Нямах време да обядвам и сега ЕЖ,  после ЛЕЖ.  Пожелавам ви да срещате само добри хора!
До скоро!

# 83
  • Кубрат/ Пишурка
Честит рожден ден на Гъбкината щерка! Нека й се случват само добри неща!
При мен нищо ново. Цяла седмица валя. Днес следобед спря и ходих до магазина, облечена като за зимата. Дори с шапка. Ами то 4 градуса!
Приятна вечер на всички!

# 84
  • София
Габката,  да ти е жива и здрава дъщерята!
Кас, дълго време да получаваш пенсия и да я актуализират често!
А за работа - както дойде, според зависи.
Аз се пенсионирах много предсрочно - първо напуснах непоносим интригантски колектив. После започнах работа на друго място и ме "изпъдиха" по време на изпитателния срок. Уговорено беше, а и началото на Короната помогна - нали масово уволняваха. Изкарах си 1 г. на борсата, правех се, че търся работа, мигах пред инспекторките, но си вземах обезщетението. После дойде време за 1 г. предсрочно пенсиониране и веднага метнах документите. Нищо, че парите са мо-малко, да ги получаваме дълго време.
Сега ми се работи нещо, независимо от парите - за да съм сред хора, да имам мотивация да стана, да се облека и излеза. Но вече никой никъде не ме ще - или съм им много квалифицирана за длъжността, или колектива е от млад офисен планктон.
Не, че пак не се обличам и не излизам, но  друго е.

# 85
  • на чист въздух
Гъбке, да ти е честита рожденничката и здрава.
По въпроса за работата след пенсия си мисля, че е по добре да се работи, ако има такава възможност. Не заради парите а колкото да си сред хора. Така,  че Аиша мислим еднакво. Поне сега мисля така, но дали ще дочакам и какво ще мисля тогава не се знае.
Дидия сигурно вече тръгнеш  да гушнеш Неда и си приготвила вкусни нещица. Ще имате хубави вълнения и приятни разговори и емоции. После да разкажеш и на нас.
Боряна, много весела тортичка.

# 86
  • София
Аз се пенсионирах точно на 60. Ромео ме посъветва да не отлагам и ден, защото не се знае какво биха измислили властимащите. Не ми достигаха 8 месеца, та си ги "купих" от студентските години. Започнах да получавам пенсията. ММ срещнал свой колега, който се беше преквалифицирал в занимаващ се с документи за пенсиониране. Като разбрал, че вече съм минала по процедурата, предложил да му занесем документите с мотива, че пенсионните власти винаги гледат да те "ощипят". Може да е само с 5 лв., но защо пък. Оказа се прав. Пенсията ми беше 296, а след това стана 303. Grinning Голямо повишение! От тогава не съм спирала да работя, но значително намалих броя на пациентите и работните дни. Работя изключително само за Здравната каса и така ми е добре. До кога ще е така? Един Господ знае и стари баби. Stuck Out Tongue Winking Eye Моята шефка от Поликлиниката работи до 88, после ми прехвърли своите пациенти антики и сега е шапка на тояга. Тази пролет навърши 91. Да е жива и здрава! Трябва да я навестя.
Момичета, подкрепям мнението на ЯН и АЙША. Ако можете не спирайте да работите. Друго си е да сте сред хора, понагласени, натъкмени, с белило и с червило, с някоя нова дрешка. И паричките са от значение, но социалните контакти са тези, които ще ви поддържат във форма. Усещането и свободата, да можеш да си тръгнеш, когато сама поискаш е несравнимо с нищо друго. Само дано да са ни здрави коленете и гърбовете и да ни е наред главния компютър.
ДИДИА и деди навярно вече са гушнали внучката. Да си отпочине, пък после да даде интервю, та и ние да научим нещо.
КАГ, добра идея е това отвреме навреме, да заместваш колеги. Освежаващо е, особено, когато виждаш, че все още ставаш за тази работа и срещаш признание.
ЯНЕ, как са внуците? Криско продължава ли да работи? Нека трупа стаж за пенсия. Stuck Out Tongue Winking Eye На Анжелка поздрави от мен!
Отивам да спя, че вече е време.
Гушкам ви, лека нощ и спокойни сънища!:hugs:

# 87
Гъбче, честит рожден ден на дъщеричката ти!

# 88
  • Вила Великула
И аз да рапортувам за добре свършена работа днес. Току що си подадох и последната декларация по ДДС и мога спокойно да лягам.
Дидия, сигурно във вашата къща в момента има стахотно оживление, прегръдки и разкази. Предполагам, че Неда е утрепана от път и сега ще и трябва един добър сън и утре като разкаже, ще чакаме преразказ и от теб.
Говорите за пенсиониране-аз вече съм споменавала, но смятам да се възползвам от възможността да се пенсионирам една година по-рано. При мен ще може 10 месеца по-рано, но си направих сметката, че ще съм на далавера, въпреки процента, който ти режат от пенсията. Нали сама си плащам осигуровките, а се осигурявам на максимума, та сумата която трябва да платя за осигуровки за тези 10 месеца е по-голяма от сумата, която ще ми намалят пенсията, ако я получавам 20 години.
Гъбче, какво беше менюто днес?

# 89
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Кафенцето с днешна дата:
На  14 ноември са Коледните заговезни,  остават 40 дни до Коледа и започват постите. Който е решил да пости не бива да  яде месо, яйца и млечни продукти.
Днес почитаме Свети апостол Филип,
 Той  е един от 12 -те апостоли на Иисус Христос и също има кръстна смърт. Неговото име носят  5 испански и 6 френски крале, както и на Филип II Македонски - баща на Александър Велики и един от основателите на Пловдив.
Честит имен ден на празнуващите днес от темата ни, техните деца и внуци, роднини и близки.
Хубав ден на всички.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 07:33 от Nina NN

Общи условия

Активация на акаунт