Да е здрава, обичана и щастлива!
Да бъдем добри и да срещаме добро - колкото повече, толкова повече
.Диди, до къде докара двете задачи ?
Да нагушкаш много момичето си - съпреживявах с нея месеца и много и се радвам на всичко, което е изживяла.
Пипи, точно затова ви се възхищавам на теб, на Фло и на другите, които носите не две, а по пет- шест ,,дини под мишница"" и не само, че се справяте, ами и това не ви изнервя и вади от релсите.
Ениска, спорна работа!
Така ти се пада
- рАботи, нали си бедна бабичка
, а Борисите могат да се забавляват по мъжки и без теб
.Еее, какво друго прочетох, което мислих да коментирам - забравих
.Още се ослушвам и си се моткам из къщи, но за мен от първостепенно значение е да ми е спокойно , затова повечето ми задачки не са обвързани с време и срокове, а когато се наложат да има такива - много се притеснявам дали ще се впиша в определеното време.Тъй, постигнала съм си комунизма аз, работя, когато си искам, правя, каквото си искам и в началото на месеца ( на 7 число) ми плащат
. Еее, можеше и повече да ми плащат, щото нали, нуждите са ми по- големи
, но благодарско и за това, да не сме лакоми
. Тъй ставам още някоя домашна работа да отметна, пък да се правя красива и да да излизам в мъглата, че двете външни работи чакат
.Хайде чаф, до после
.П.п. допълвам -
Това ми хареса, от форума е , но може да не сте го виждали

Омразният ми фейсбук за много хора станА основен източник на информация, за съжаление ...

Над Казахстан са!

На препускащите с конете и работещи пожелавам лека и спорна работа, на дружките със задачки закачки, успешно да ги приключат, на тези които са се отдали на почивка и релакс, приятно да ви е, и на всички изпращам по една голяяяяма прегръдка! 

Моята шефка от Поликлиниката работи до 88, после ми прехвърли своите пациенти антики и сега е шапка на тояга. Тази пролет навърши 91. Да е жива и здрава! Трябва да я навестя.