🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 39 160
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 30
Изненадвам се, че толкова много хора не одобряват постъпката на Миро. За мен е много логична, предвид, че и той като Влади не може да лъже и увърта и вижда как Влади се излага, всички го взимат за подбив и изобщо целият му образ олекна и пред играчите, и пред зрителите. За мен Миро показва, че има адекватна оценка за възможностите си за блъфиране.

Тайни коалиции са за тези, които могат да лавират добре и да излезнат сухи от ситуации - като Дзами и Георги например. Другите по-добре да свалят картите и да не се забъркват в конфликти и интриги. Дори и Киро е прозрачен за другите участници - Дзами веднага се усети, че го лъже по езика на тялото му,  а Жоро буквално си го манипулира.

# 31
Киро, милият, дето е най-верният коалиционен партньор, най-много го подозират, че лъже! Направо жал ми става за него!

# 32
Те тия които най-много лъжат са най-подозрителните.
А аз нямам спомен кага Митов е избиран от колелото. Губи ми се.

# 33
Здравейте и от мен! Благодаря за новата тема! Пожелавам на Марина да са здрави и сплотени цялото семейство!
Аз имах свободно време и реших да отсея малко бисери на Гогов. Далеч нямам претенции за изчерпателност и точност, но ми беше много забавно да си го слушам Laughing
Скрит текст:
ЛАФОВЕ НА ВИКТОР ГОГОВ

Ще подсказвате бе, много ясно. Представи си верно, че е някаква викторина – аз съм тъп като зелка.
* * *
Ако на колелото днес се падне цифра на наш номер, мислим да се кръстим „Късметлиите“ вече, то няма да имаме друг избор. Може и „Калидковците“.
                  * * *
Просто разбрах, че пишеш и разбрах, че има такава държава – Гана.
* * *
По тия неща са Рената и Дзами. Дзами вчера ми обясни, че във всички вселени планетите били еднакви, че излъчвали нЕкви вибрации.... ми хайде, вибрирай нагоре тогава.
* * *
Само златната гривна може да активира киборгите, дотогава те стоят в заспало положение. Обаче има и друг вариант тоя киборга (Йочколовски) да бие оня китаеца (Миро) и да се отстрани китаеца. Какво се смеете бе, забравИх му името.
* * *
Браво бе Влади, външният ти вид само ме е подвеждал досега. Ти си бил много умно момче!
* * *
Абе бате, ако ме бият две женски аз просто не мога да се прибера в София. Аз сигурно съм бездомен след последната загуба, аз нямам къде да се прибера. Вече нямам приятели, нямам среда.
* * *
Тоя е луд по цялата глава (за Миро)
* * *

Добре, имате ли представа защо така ни разбиха като Бийтълсите, бе бате?
* * *
Той Венци малко е влюбеният Шекспир и май май ще го загубим и него за два-три дена. Сега като го гледам как ходи по скалите като немил, неклет, недраг – търси от къде да се хвърли. Скрил съм въжета, скрил съм ножове, всичко съм прибрал да не си пререже вените.
* * *
Към Рената – смени си нумеролога!
* * *
Това нали няма да го дават по телевизията – как момичето (Ванеса) копае, а аз стоя и гледам? Щото не мога да се прибера в махалата после. Ще ме обявят за сексист, ще ме причакат лелите и ще ме пребият!
* * *
Дзами е изключително приятен събеседник. Аз нямам нищо против да заспивам с подобен човек до себе си. Да, похърквам малко, понякой път и с ГАЗоразпределението не е ок, но това са част от нещата и аз трябва да свикна.
* * *
Дзами: Слушай сега, ще ходя да си измия зъбките...
Гогов: И аз.
Дзами: Имам една изненада за тебе...
Гогов: Как да ти обясня, че нищо не може да ме изненада вече в тоя живот?
Дзами: Ама ще те изненадам! Даваш ли ми няколко минути?
Гогов: С какво да ме изненадаш, бе човек?
Дзами: Не, няма да те изненадам така. Първо романтика ще има...
Гогов: А, първо ще ме разтриваш малко?
Дзами: Ха-ха! Първо ще те разтрия малко...
Гогов:  Да ме предразположиш?
Смеят се и двамата
Гогов: Ванеса, сменяме се!
* * *
Вие всичките сте страшни филмари тука! Това и Франсис Форд Копола не може да го измисли. Тоя с оня, третия, така говори, там сяда, така гледа...
* * *
Прекалено голяма е еволючионната пропаст между мъжете и жените, за да ни победите. Аз не съм виновен, че сме по-силни, по-бързи, с по-добра психика и бърз рефлекс от вас.
* * *
На Георги мозъкът му е на „турбо“
* * *
Изказът на голяма част от моите съотборници е потресаващ. Всяка втора дума в изречението им е някаква англоезична и честно казано не знам защо го правят. Може да има някакво обяснение в това, че са по-млади, четат много на английски, пишат на английски. Работят с чужди корпорации, но ма мен е безумно да заместваш богатия български език с някакви елементарни чуждици като „импроуват“ или нещо такова. Това е нещо като някаква мода както те го наричат „мууд“ ли е нещо, което смятат, че е много модерно – да си чилват, да си вайбват, като за мен това е някакво безумие...
* * *
Не искам да излиза така, че има два начина – моят и грешният.
* * *
Истината е, че Киро може да е мъжкар, обаче Киро е мъжкар докато е бил сам на острова и в момента, в който е влетял в кампа със самочувствие и е казал: „АЗ РЕШИХ!“ и е имало – „Кире, я ела малко за тука, бе! Бум-бум-бум-бум! Мини тука на редицата да ти бия един пердах!“. И той после се е навел и е казАл – „ами добре, аз хубу съм решил, ама к’вото кажете, това ще избера“
* * *
Жорката умее да го направи така, че да те кара да се чувстваш добре, че те кара на заколение. Това е телето да е доволно, че отиват да го заколят, така го говори. Той трябва да стане политик, според мене.
* * *
Георги е толкова словоохотлив, толкова обаятелен и останахме с впечатление, че той просто ни изпраща на санаториум и ни отървава от някакви мъки тука.
* * *
Идва джобният Херкулес (за Берке)
* * *
Тя умря още на обед (за една змия). Имаше тежка травма, несъвместима с живота, Берке, нали знаеш какво е това? Опитах се няколко пъти да я реаниирам с шишето, обаче крайно неуспешно.
* * *
После ще си поговорим, има време, ние след 7 минути лягаме, ще има време да си говорим (към Берке).
* * *
Причината да излизат раците на острова са точно тия вибрации (Дзами изпуска газове). Той тресе земята и раците си мислят, че има земетресение и тръгват да излизат.
* * *
Кокосът е като тъпанара – колкото и да го биеш, акъл не можеш да му вкараш.
* * *
Гогов влиза в ролята на духовно лице с призив към окена.
-   Отче наш, ти който си в морето, да се свети името ти! Да пребъде царството ти! Ако не изхвърлиш някаква храна днес, нашите тела ще изгният в дълбоките ти води! За това, моля те, бъди милостив, съжали тези клетници зад мен! Моля те, пусни им нещо, нека се нахранят, нека бъдат щастливи! За мен толкова да не ти пука, животът е пред тях. Аз моето съм си го взел. Амин!

* * *
Салон „Нина бюти“ за съжаление на нас не може да ни помогне, защото Нина не е пластичен хирург.
Берке: Да бе, верно – мацките ни всичките са направени...
Гогов: ВеждИте им са оскубани, мустаци нямат, нищо нямат. Ние сме брадясАли на ко*ле...
Ако отворя салон, смятам да се казва „Сандокан с двата ножа“ и смятам навсякъде да сложа табелки – подстригването тук е на ваша отговорност!
* * *
Излизаме и играеме двамата и двамата да се насладим на играта и накрая аз да победя!
Вера: Ти си вземи обувчици, защото да не приплачеш после, че заради обувчиците съм те ударила.
Гогов: Значи не обувчици, крака да нямам, не моЕ ме биеш! На ръце ще ходя само и пак не мое ме победиш!
Вера: Така не се говори
Гогов: Значи казвам ви, ако 40-килограмова жена ми нарита зад*ка по телевизията, по-добре да не се прибирам в София. Както вече обичам да казвам, аз приятели вече в София нямам след това нещо. Трябва да си сменям коренно цЕлата среда. По-добре да си остана в Манила нЕкъде един кашон да си взема там до аерогарата да си спретна и това е.
Тея разговори, дето ги водим кой ще победи са безумни. То е ясно кой ще победи. Колкото и са има нЕкви други фактори, все пак, логиката в спорта възтържествува – Зимбабве не може да победи Аржентина... имат желание много голЕмо Зимбабве, обаче само с желание не става, брат! Тряят си качества.
* * *
Да не те притеснявам, ама аз на това нещо (заслонът на Митов) акт 16 не мога да издам. Не съм такъв негативен, но няма как да стане. Тука спокойно можеш да изкъпеш едно 6-месечно кърмаче в това басейнче, което ще се получава. Или знаеш ли какво, можеш да му заградиш от двете страни да не изпада и като се напълни водата от тука да си плацика

# 34
  • София
За мен стратегът на сезона е Мая.
Никак я няма в игрите, обаче пък се обгради със силни играчи, които - ако не я дърпат напред, то поне биха я пазили да не потъне. Декларирала е на Бистра вярност, на мъжете в лагера им прави разни гъдели. Пере, готви, казва си ясно, че на игри не й се ходи (т.е. - няма как да се постави по свое желание в ситуация, в която рискува да отпадне).
Като нищо ще си додраска до финал в шеги  и закачки, масажчета, готвене на гурме-кокоси и правене на хубавко и уютно в лагера. Simple Smile

В последния Сървайвър една чалга певица Татяна така стигна до финал - пра гащите на Благо Джизъса и гледаше на него да му е добре. Така че - и това си е стратегия.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 16:36 от Vivi

# 35
И на мен ми се губи...

Колкото до Гогов и изборът му на трима бедни, то според мен това трябва да са "чуждите": Мая, Влади и Петя.
Така или иначе бедните от неговия лагер ще бъдат избрани от следващия, който ще избира и ще имат шанс за игра. А Влади ще е победил в първата игра /на 90 %/ и вече няма да е заплаха за тях във втората, защото ще бъде с повече от една гривна.

# 36
И на мен ми се губи...

Колкото до Гогов и изборът му на трима бедни, то според мен това трябва да са "чуждите": Мая, Влади и Петя.
Така или иначе бедните от неговия лагер ще бъдат избрани от следващия, който ще избира и ще имат шанс за игра. А Влади ще е победил в първата игра /на 90 %/ и вече няма да е заплаха за тях във втората, защото ще бъде с повече от една гривна.
според мен не е до шанс за игра, а до това, че съдейки по жокерите остър ум и баланс това е игра за Вера. И ще е тъпо да не се възползва да прати Вера на игра, където тя има реален шанс за победа.

Не виждам никаква причина да я пази и да рискува някой друг да я номинира следващия път, когато играта ще е силова или за издържливост, тоест няма да е в стихията си.

# 37
И на мен ми се губи...

според мен не е до шанс за игра, а до това, че съдейки по жокерите остър ум и баланс това е игра за Вера. И ще е тъпо да не се възползва да прати Вера на игра, където тя има реален шанс за победа.

Не виждам никаква причина да я пази и да рискува някой друг да я номинира следващия път, когато играта ще е силова или за издържливост, тоест няма да е в стихията си.
Ами не знам, струва ми се рисковано. Мая, Влади, Петя, Биляна биха били също доста добри в подобна игра. Вера би била сигурен победител само срещу Берке и Нина. А иначе ще има стопроцентов шанс да изкара "чужд" играч от играта.

# 38
А Беркето къде е в цялата картинка!? Той каза,че много иска да играе!😁Като го видя и искам да скокна и с едно мачете да отрежа тези стърчашти мустачки😂 .
 Благодаря за темата,хора!

# 39
  • софия
Беркето кой не то хвана, той не то би. Не знам, защо изобщо се бута в мелето.

# 40
  • Варна
Прочетох всички бисери на Гогов, благодаря, посмях се.

# 41
  • София
Митов беше избран от диска само за една нощ/ден, за няколко часа, просто трябваше да избере в каква конфигурация ще се състоят отборите от трите лагера във водната битка за храна и припаси.
И той избра да участват 3 мъже и 1 жена от всеки лагер.

Браво на Тери за подбора с лафовете на Гогов! Simple Smile

# 42
Ти направо ги турни на първа страница тези лафове!

# 43
Ще има втори сезон. Обявиха запис за кастинг.

# 44
В предната тема имаше мнение на ferenclist.
Цитат
Аз не разбирам каква е целта на Мая. Търсеше сметка на Мимо, Нина и останалите симпатични хора в лагера защо нищо не правят, а тя извън социалната игра също нищо не прави. Очевидно не си дава зор да играе в битките, да печели гривни, да печели приятели извън лагера си. Няма шанс за финал. Седи в играта само за да е патерица на Бистра и да пере дрехите на мъжете. Вместо да седи да кибичи там на плажа, където е под опасност заради самите Филипини, може да се върне при децата си. С поведението си се изложи пред аудиторията, в интернет е събрала хейт.

Предната тема е заключена, затова ще отговоря тук.
Мимо и Нина в никакъв случай ги нямам за симпатични хора. От това което видяхме не вършеха нищо, само си лежаха на плажа. За Нина чухме че е запалила огън, но не е излъчено. Но от това което се вижда през 90 процента от времето си лежат. Честно казано и Мая прави същото и аз определено не го одобрявам. Но можем да кажем че владее социалната игра. Не е нужно Мая да изпъква, достатъчно е да победи в 3-4 битки. Дзами постигна точно това - спечели 2 важни битки, получи гривни от Рената и изведнъж стана лидер.
Бистра твърдо я разграничавам от Мая тя е биткаджийка. Никой няма толкова битки колкото нея. Евала на Бистра.  Ако отпадне Мая вероятно няма да забележим, но ако отпадне Бистра ще се усети.

elndim, чудесна новина

Общи условия

Активация на акаунт