🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 39 824
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 15
Само не разбрах защо я пишат Земеделец като професия, при все че явно главно с раждане и отглеждане на деца се занимава Rolling Eyes

# 16
  • София
СлаБе, линк може ли?

# 17
Diavolo, Soney, хора... велики сте! 🏆
Благодаря! 🙏

Беше ми интересно да попълня анкетата и после да видя къде попадат моите отговори. Очаквах да се различавам от потока на места и така и стана Wink

Само не разбрах защо я пишат Земеделец като професия, при все че явно главно с раждане и отглеждане на деца се занимава Rolling Eyes
Марина при Туджаров каза, че тя не е земеделец, а че мъжа ѝ  и неговото семейство се занимават със земеделие, но както знаем, в тия визитки в подобни предавания, инфото няма почти нищо общо с истината... За някоя касиерка във Фантастико, ще напишат, че е финансов мениджър. 😁
Дано като се закрепи третото, което пожелавам на Марина да износи леко и да се роди живо, и здраво, не ѝ хрумне да хукне пак по такива мероприятия да се доказва на някого.

# 18
# 19
  • София
Ехе, съвсем като героиня ще се чувства с три. Живи и здрави да са всички!

# 20
  • Другата България
Дяволо, а вече и Сони, както всеки път, така и този път - огромни благодарности за труда, времето и информацията, която сте синтезирали и събрали за нас, зрителите! Heart
Адмирации и за корицата - за мен лично за изминалата седмица това е най-запомнящия се момент. Въпреки всичко, изписано за Марина, въпреки и моите противоречиви чувства към нея, на първия въпрос в анкетата отговорих именно - Марина /слагам на едно ниво с нея и Петя, далеч не обезценявам това, което и тя направи/. Наистина това е битка, която ще се помни. И относно въпросите за нея:  
Относно Мая и дали е била права - да, имаше истина в думите ѝ и това, което каза за риска за здравето /видяхме го нагледно/.
Относно дали беше най-запомнящата се битка - да, за мен до момента е. Сравнявам я само с онази между Бистра и Влади, и другата, в която Биляна пък победи.
Относно дали е имало риск за живота ѝ - не мога да преценя.
Относно виновна ли е продукцията - категорично не, за какво да е виновна? Битките са заложени предварително, това вече е коментирано много пъти, на тази битка можеше да са всички останали, това колко време ще стоиш е въпрос на лична преценка на участника.

Много въпроси си задал този път и трябва да е пост половин страница, ще гледам най-кратко.
Не съм очарована от последната битка за храна, водната ми допадна повече.
За постъпката на Дзами толкова изписах, че изобщо няма да се повтарям. Една дума - ЕГО, при това много наранено. За него е лично, много лично.
На Миро постъпката категорично не я одобрявам - и това писах. А от коя коалиция е и каква точно му е идеята за малкото оставащо време - много се надявам да ни изненада.
За Гогов - за мен не трябва, а ЩЕ избере Влади /ако не той, някой от техния лагер ще го посочи, ако дискът следващите дни отново е при тях/. А кои искам да си тръгнат - Мая и Берке.
Кой за кого би се жертвал - към момента със сигурност Мая за Бистра.
Кой седи най-добре социално - Миро, Венци и Вера. Гогов също. Дори напоследък трупа повече позитиви от Миро /от участниците имам предвид/.
Добрият герой е Венци.
Стратег на сезона - до момента еднолично Георги.
Едит: /очаквам изненади и от Вера, относно стратегия/.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 13:50 от Merri_An

# 21
  • София
Марина чакат трето бебе.

Супер Мама. 😁😊

Да са живи и здрави всичките. 🙂

# 22
Оп ето ме и мен в новата тема😃

Дяволо и Сони направо надминахте себе си! Мислех, че е невъзможно по- синтезирана информация, но Вие с всяка следваща тема вдигате нивото.
Благодаря за отделеното време за да можем ние тук на готово да бистрим Острова на 100-те гривни

П.П. Марина няколко дни преди да излезе спомена, че иска трето дете.
Да са и живи и здрави и дано се успокои.
Мъжът и земеделец. Нещо за диня я бъзикаха на острова. Съответно и тя земеделка...
Иван го бяха писали, че се занимава с мода. Човека работел в магазин за дрехи в Мол в София. Не в Чирпан...
Та...не очаквайте много от визитките

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 13:49 от Лорд Шаш

# 23
  • София
На 22 въпрос - [22] Кой седи най-добре социално (да е харесван от повечето участници вътре във формата)? - не виждам един от очевидните (според мен) отговори - Гогов.
Той е добре приет във всеки от лагерите и не мисля, че има някой вътре, който му се дразни или страни от него.
Така че - маркирала съм "Друг (напишете го в темата)" и имам предвид Гогов.

# 24
  • София
Хоп и аз в темата. Много благодаря, че полагате толкова усилия. Интересна ще е новата седмица,.да видим кой от слабите ще изпъкне. Според мен Влади ще ги отвее

# 25
  • София
Съжалявам, Гогов съм го пропуснал без да искам, хем гледах да няма пропуски и грешки, ама то неминуемо винаги има такива.

# 26
На 22 въпрос - [22] Кой седи най-добре социално (да е харесван от повечето участници вътре във формата)? - не виждам един от очевидните (според мен) отговори - Гогов.
Той е добре приет във всеки от лагерите и не мисля, че има някой вътре, който му се дразни или страни от него.
Така че - маркирала съм "Друг (напишете го в темата)" и имам предвид Гогов.

И аз 2 пъти четох Гогов не го видях. А точно така го виждам в играта. Всички го харесват. А и той е умен чете между думите им 😉

# 27
Марина каза, че и тя като гледала излъченато се дразнела, че я дават все като реве или изтъква, че е майка. Демек такъв образ са и скроили. Ама разбирала защо хората се гневят.

# 28
  • софия
Марина каза, че и тя като гледала излъченато се дразнела, че я дават все като реве или изтъква, че е майка. Демек такъв образ са и скроили. Ама разбирала защо хората се гневят.
Хахах, да. Каза, че и на нея и е писнало да се гледа как реве.😀

# 29
Добре е че ни влиза в положението Grinning

Общи условия

Активация на акаунт