🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 39 156
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 45
  • софия
Ще има втори сезон. Обявиха запис за кастинг.
Йес!!!! Много съм доволна.

# 46
Благодаря за темата!

Лафовете на Гогов са супер.

Радвам се, че ще има втори сезон. Дано вземат предвид препоръките, които им дадоха тук.

# 47
Е, сега вече че имат време и да изпипат втория сезон и да го направят още по-добър от първия. Определено ще се гледа.

# 48
  • София
Ааа, благодаря за лафовете на Гогов, с глас се смях като си припомнях някои моменти! Жесток Simple Smile

# 49
Радвам се, че ще има втори сезон. Дано вземат предвид препоръките, които им дадоха тук.
Като видяхме онзи Пришълец, дето бил уж от продукцията, какво мнение има за пишещите тук, такова ще е и мнението им за съветите към тях. Grin

# 50
Да се надяваме, че не всички в продукцията са като Пришълеца. Аз все си мисля, че това беше Марина под прикритие или някой нейн приятел. Появи се точно когато я обсъждахме и се хвърли на амбразурата.
Въпреки това съжалявам, че отговорите на Пришълеца се изтриха, по този начин не се постига комуникация.

# 51
Много ме зарадва новината за втори сезон.
НЛО-то беше близък на Марина, ако все пак е човек на предаването, залагам на Гуспата или някой от неговия екип.

# 52
  • България
Пришълецът не мисля, че е Марина. Марина е доста по-възпитана и обрана, не владее уличен език.
Не съм гледала Гуспата във Фермата, но на база чутото - UFO може би е той.

# 53
НЛО то аз го дръпнах с моя пост като написах дано Марина не е чела бг. И това го отприщи. Първо помислих, че е самата Марина но пишеше в мъжки род та явно е някой близък до нея или въпросния Гуспа.

# 54
Марина каза, че и тя като гледала излъченато се дразнела, че я дават все като реве или изтъква, че е майка. Демек такъв образ са и скроили. Ама разбирала защо хората се гневят.
Да, сигурно и всичките дрехи с надпис майка, продукцията ѝ ги е дала 😂

# 55
Много благодаря за новата тема! Домакините ни са супер.
Не съм казала, но с Милена се разбрахме, тя да си смята синхроните, но имам сметнато от еп 25 до 28, ако се наложи.

След това искам да кажа, че аз оценявам високо всеки играч, който се е включил в предаването и знам, че е направил поне х1000 повече, от колкото аз седейки пред монитора. Разбирам или бих искала да разбера мотивите ви и стремежите ви.
За всеки засегнат от коментарите, за всеки неразбран, за всеки дето не е успял да покаже какво може, за всеки дето не е постигнал целта си (каквато и да е била тя), за всеки отхвърлен на кастинга, оставам следното парче:
https://www.youtube.com/watch?v=m_JI5cqakIU
(предлагам и превод на текста, ако на някой му трябва, само да каже)

По анкетата (която е много интересна и подробна):
Играч на седмица 8 -> Гогов и Вера и Дзами щях да сложа, ако ме питахте преди кръга във вторник.
Битката между Петя и Марина -> разтърси ме по някакъв начин, но едва ли продукцията или въвлечните играчи са целяли тази реакция в мен, много се уплаших за Марина и предпочитам да я забравя Simple Smile
Права ли беше Мая -> Да
Имаше ли риск за живота на Марина? - По-скоро Не. Ето как аз разглеждам, това което се случи към днешният момент, има нещо в Марина дето я дърпа да се доказва на всякаква цена и смятам, че това не е чудесна и прекрасна страна, но има друга много здрава част, която каза ай сиктер глупости и припадна.
Виновна ли е продукцията? - не мога да преценя, ще пиша друг пост по темата някой ден
Битката за храна ми хареса много, беше яко и как всички са доволни накрая.
Постъпката на Дзами - начина не одобравям, последствията не сме ги видели още, та не знам.
Защо? - его, стратегия и пак его
Миро - да, добре е, пък и Бистра добре смекчи нещата и сега са казали само, че се пазят с Дзами, та изборите на таблото ще са обясними и толкоз.
Льо саботаж - Да, страхоно, много браво!!
Трябва ли Гогов да рискува с избирането на Влади, ако ще пуска Вера - не, ако няма да пуска Вера - да Simple Smile С нетърпение очаквам да видя кой ще спечли в следващите два дена, защото това е претендент за 37 гривни по-късно, според спойлера на НН.
Кой искате да отпадне - Берке и Мая. Може и Петя да отпада, но не държа.
Извънредните правила - 2 лайка
Вярвате ли на думите на Петя - твърде непопулярно, но да- повярвах.
Кой-кого Тренер за Марина, Мая за Бистра, Миро за Бистра (дано не)
Добрият герой на сезона - от 3 гласа Влади, Шериф, Миро
Социално - Венци, Вера, Шериф, Миро ...
Стратег- Гошко и малко по-натам Миро и Бистра

Ще има втори сезон. Обявиха запис за кастинг.
УРА!!!

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 22:29 от Одри ♡

# 56
Супер новина за втори сезон, сигурна бях, че няма да го зарежат.

# 57
Ами ще се наложи да го гледаме, дори и само, заради това дали ще променят нещо след препоръките тук.

# 58
Вие вярвате че някой тук от продукцията чете и си води записки ?
Това не го вярвам изобщо . ...

# 59
Ами надяваме се. Ако пък не го правят, трети сезон едва ли ще има. Joy

Общи условия

Активация на акаунт