🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 39 832
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз мисля, че НЛОто беше Гуспата, затова така скочи заради Марина.

# 61
DJ Живко Микс представя новия си албум "Плутон в 9тия дом" пред фенове на Филипините:

# 62
Много ме зарадва новината за втори сезон.
НЛО-то беше близък на Марина, ако все пак е човек на предаването, залагам на Гуспата или някой от неговия екип.

Нямам много спомен от играта на Гуспата във Фермата. Мисля, че беше полицай или военен по онова време. ( Затова и питах какви са функциите му на Острова). Също той все споменаваше, че иска да даде пример на сина си. (Може и да греша, но детето нещо боледуваше). Може би от него тръгна тази "мода" да дават пример на децата си.
Децата са 3- 5-6-8 годишни. Дали ще им пука след 10г когато могат да го разберат къде се е снимал родителя им?

# 63
Благодаря за чудесната тема!

Гуспата не направи добра игра нито в първия си сезон, нито във втория. Искаше, много искаше да е положителен герой, но действията му така и не съвпаднаха напълно с приказките му. Близо беше, но не можа да го докара съвсем. Не можах да го харесам, остави ми усещане за нещо хлъзгаво и прикрито.

Аз нямам надежди да се вслушат в критиката ни, с оглед на това как ни се накара Извънземният. Надявам се само да подберат интересни, находчиви играчи, които знаят къде и защо отиват. Надявам се също НН да зареже тая работа с добрите послания и любовта, че е много скучно така. И стискам палци във втори сезон да се въздържат от морални конгреси и другарски съд.

# 64
в случая на Марина 1 и 3 годишни, още дори не гледат телевизия. А и като станат достатъчно големи, за да гледат телевизия пак трябва да почакат, че няма да е приятно да я гледат как ридае, прави интриги и последните кадри. То всъщност няма друго.

Изобщо децата й надали някога ще гледат предаването, само биха се срамували от майка си.

# 65
  • Другата България
Това за втори сезон е една супер страхотна новина, браво!
Сигурна бях, въпреки всички “пророци“ и “пророчества“, графики и картинки за нисък рейтинг и пълен провал на формата.
Много се надявам сега да имат достатъчно време да изпипат нещата както трябва, да си вземат поука от допуснатите грешки, да се вслушат във волята и препоръките на зрителите и най-вече - кастА.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 23:45 от Merri_An

# 66
  • Враца
Дано има втори сезон! Много ми харесва предаването.
Не зная, кой е Гуспата.

# 67
Благодаря за темата и за информация, че са пуснали кастинг. Все още не са го обявили във фейсбук страницата им доколкото виждам и разбрах от темата.

Дори да не четат толкова внимателно какво се пише тук, първи сезон със сигурност им е бил добър опит да видят какво работи и какво не. Едно е много сигурно - трябва да се подобрят условията за живот. В предната тема Дидо го каза, няма как да искат едновременно предаване за оцеляване и стратегическо предаване. Именно затова Survivor в даден момент решиха да намалят елемента на оцеляването, за да се фокусират върху социална/стратегическа игра. Със сигурност трябва да има повече храна, както искат да им я дават. Също онзи ден ми се въртяха някакви идеи как могат даже да се вкарат съвети/гласуване в предаването, че много ми липсва това на мен. Grinning Според мен много от участниците можеха да се разгърнат доста повече, ако имаше някакъв вид гласуване, защото както знаем преди съвети става най-голямата лудница. И малко съжалявам, че нямахме възможност да ги гледаме в такава игра.

Надявам се също НН да зареже тая работа с добрите послания и любовта, че е много скучно така. И стискам палци във втори сезон да се въздържат от морални конгреси и другарски съд.

Дано, че вече като чуя кой колко морално играел и почвам да въртя очи. Въобще ако може да се определят тези неща като морални и неморални. За мен поне в едно такова предаване има интересна и безинтересна игра (според моите представи).

# 68
Всъщност нашите графики и картинки показват доста висок рейтинг и определено (поне засега) по-висок отколкото на конкурентното предаване. Да, не са представителни, но би било безумно точно с нас да се дърлят и точно нашите доброжелателни коментари да не вземат предвид.
Tropical Drink

Това за втори сезон е една супер страхотна новина, браво! Сигурна бях, въпреки всички “пророци“ и “пророчества“, графики и картинки за нисък рейтинг и пълен провал на формата. Много се надявам сега да имат достатъчно време да изпипат нещата както трябва, да си вземат поука от допуснатите грешки, да се вслушат във волята и препоръките на зрителите и най-вече - кастА.
Аз нямам надежди да се вслушат в критиката ни, с оглед на това как ни се накара Извънземният. Надявам се само да подберат интересни, находчиви играчи, които знаят къде и защо отиват. Надявам се също НН да зареже тая работа с добрите послания и любовта, че е много скучно така. И стискам палци във втори сезон да се въздържат от морални конгреси и другарски съд.

# 69
Благодаря за темата!

Мая не беше права с изказването си за Марина и още повече да дава определения кой каква майка е. А не беше права, защото всички там - до един - си рискуват живота или хайде здравето, живеейки на този остров. Марина не си прецени силите и не предвиди последствията, ако е знаела, се съмнявам, че щеше да стои толкова.

# 70
Айде сега, Мая не е давала квалификации каква майка е Марина, а изказа нейната гледна точка и какво тя би направила. Тя не разбираше поведението на Марина. Съчетано с преекспониране на майчинството и. Както и повечето от нас. Марина не е могла да знае как ще се чувства там за толкова дълго отделена от децата си. Надценявала си е силите и психиката. В надкаст сподели как когато дълго време не са я избирали за игра си е мислила за това колко хора са се ангажирали за да може Тя да е там и да играе, а тя реално нищо не е правила. Чувствала е вина и дори е обмисляла да си ходи. С такава нагласа наистина можем да си обясним доста неща. Но за съжаление ние зрителите не сме психолози, че да дълбаим зад всяка проява какво стои. Ние гледаме и реагираме на действията им. Какво им е било на тях само те си знаят. Като излязат и разкажат доста неща се изясняват.
Но Мая за мен си беше права тогава.

# 71
Интересно от интервюто с Марина:
• също е тренирала художествена гимнастика като малка
• познавала се е с Тренера, Лора и Ванеса
• по пътя към Острова, останалите са мислили, че била полицай или пехотинка, а тя била просто майка
• на нея също НЕ са ѝ давали да ходи до другите лагери "просто на кафе"
• и тя потвърди за двойните взаимоотношения на Биляна с Киро и Берке преди предаването
• Берке е простил на Биляна, защото "един път не се брои"
• имала е страхове от високо и от плуване, които е преодоляла в предаването
• били излъчени все моментите, в които ревяла или споменавала, че е майка
• малкото дете е проговорило, докато я е нямало
• иска много деца, би отгледала и 10
• в момента е бременна с момиче
• в момента с Биляна работели за Гуспата
• не била зелемеделец, както е представена, била просто майка
• земеделец е мъжа ѝ и това за нея означавало да даряваш живот чрез природата (отново майчинството се обажда 🤣)
• помага му като продава дини на пазара
• попитаха я за любима книга и каза, че не чете (изброи детски книжки)
• имала е кърма до 3ти месец и едното от децата е кърмено с кърма от друга майка
• попитаха я и за любим филм, и това не успя да каже
(изглежда доста променена, с нов цвят на косата)

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 10:19 от Princess 👑

# 72
  • България
Шуробаджанащината надмина всякакви нива в това предаване.

# 73
  • София
Марина е тренирала и волейбол, лека атлетика и картинг (тук се е вложила най-много). Покрай Максимал се запали по кросфита, но явно го е спряла заради децата.

А иначе откъде дойде тази информация за нов сезон?
Ако някой гледа 'Преди обед' моля да следи за новини.
Никъде няма реклама или статия, нито на официалния сайт, нито във фейсбук и инстаграм.
Не съм видял и реклама по bTV.

# 74
  • софия
Само едно уточнение в Надкаст разясниха, защо не е било желателно да обикалят по другите лагери.
 Нямало е как да причислят на всеки участник по един екип. За това и не са ги пускали да обикалят кой, където свари. И според причината, която изтъкнеш за гостуване и разходка са избирали кой да ходи при съседите.

Общи условия

Активация на акаунт