🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 095
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 450
Не искат ли да се хванат Берке и Биляна за ръце и да си ходят заедно.

# 451
  • София
Импресията май ни казва, че БиБе-тата остават без едното Б.

Е, има и екстремален вариант: Актьорът от възрожденските възстановки казва вечерта, че иска да излезе с любимата си (един вид заедно да шият зеления байряк навън) - дава си гривната на някого (що не на Мая, на нея само животинките в океана още не са взели да й носят дарове) и... си излизат заедно Бибета Завинаги. Simple Smile

# 452
  • България
Искам Ханапин уан диск, не резюме

# 453
  • София
Гошо май не чакаше Пъзелът да не го защити. Жалко, че отиде да се мазни на Венци. Венци е доста слаб в стратегиите.

Добре, че Биляна ди отива, че да се отървем от любовната история

# 454
  • Другата България
Имам шесто чувство, че Биляна няма да си отиде.

Сано “Кир Жуан“ ли нарече Киро??? JoyJoyJoy

# 455
Офф, десет минути стари неща ли ще гледаме сега? Нямаше нужда. Досадно е вече с ББ.

# 456
Айдеее...пенюараааа Joy

# 457
Имам шесто чувство, че Биляна няма да си отиде.

Сано “Кир Жуан“ ли нарече Киро??? JoyJoyJoy
Да, случва се няколко пъти вече 😃

# 458
Офф, десет минути стари неща ли ще гледаме сега? Нямаше нужда. Досадно е вече с ББ.
Поне за последно го гледаме

# 459
  • България
Сега да видим дали Биляна е пробвала да излиза с Берке или го е отсвирила както му се полага.

# 460
Голям артист е Берке. Видяхте ли му кахърната физиономия накрая?

# 461
Леке колко беше доволен, че се отърва от спасяване.
Изпадам в потрес като го видя и се чудя какво му е харесала Биляна. Заради нея се надявам да е било само за играта.

# 462
  • София
(Всъщност, ако не бъркам - именно Саното първи го нарече така Пъзелиста. Той още не бе разказвал за процесите на редене... Беше още в началото на 2-та седмица. Може и да бъркам. Но беше писано и тук и някой беше написал за Саното.)

Няма да строшат хатъра на младите влюбени: Възрожденецът ще засуче мустак навън до любимата си най-много до 2 игрови дни нататък.

ПП. Нещо не ми хареса епизодът. @tfn2k - чакам ти репортажа да си пооправя настроението. Може и заранта.

# 463
  • Другата България
Разговорът между Киро и Гошо е у-ни-ка-Тен!!!
Гошо как ли не се опита да обясни на Киро какво ТОЧНО го пита, Кир Жуан обаче не вдява, и не вдява, и не вдява....оффффф.
После пък разговора между Венци и Гошо.....искрено и лично, семейството е всичко, и семейството “за“ Бистра!

Останаха ми Вера и Гогов, дано не ме разочароват, относно някаква мисъл за играта.
И Гошо разбира се.

А, да си дойдем на думата.
Целия кемп 3 играе за Бистра, но самата Бистра ще се види с Дзами, за да му “удари едно рамо“! Joy
Ееех, Миро, Миро.....

# 464
*Hanapin Ang Disc 😉
Иначе писах преди, че всички подценяват Мая. Ето днес тя разколачи Биляна 😁
Искам Ханапин уан диск, не резюме

Общи условия

Активация на акаунт