🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 036
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 780
В тази връзка
Циник ще се пробваш ли пак за Островът?

# 781
  • София
Марина била бременна с трето дете, момиченце.
https://ladyzone.bg/ostrovat/marina-ot-ostrovat-na-100-te-grivni … nkjwDHzns86aU4YSQ

# 782
Точно Нина изглежда като един постоянно мрънкащ човек Simple Smile

Марина може да беше дразнеща и т.н., но не я беше страх да играе. Петя също приема геройски серийното си участие в игри. За разлика от някои "мъже" на острова. То ясно си проличаха двата типа играчи. Представител на този тип, който уважавам е Миро - не го е страх да играе срещу силни съперници и играе коректно, но за разлика от Марина например, гледа да си избира битките. Мога да сложа тук Нина (която не е послушала Гогов и Дзами на играта срещу Петя и е избрала феърплей, дори да й коства загубата), Петя, Венци, донякъде Кирил... (може и да забравям някой). Другия тип са схемаджиите-хищници. Които ще те продадат срещу чувал картофи (според собствените им признания), нищо че в реалния живот не били такива (съмнително ми е, а и не ме интересува). Те гледат да се сложат срещу преодолими съперници, да се обединяват на игрите срещу друг, да преписват и т.н. Дзами, Гогов, Георги и донякъде Влади. И сещам се, че има още един тип играчи - абсолютните скатавки - Мая, Берке, Алекс, Митов..., където можем да очакваме някакви изненади. Освен от Берке Unamused

П.С.: Промотата са скандални, убиват ми всякаква интрига RageDisappointed

# 783
Да добавим в албума

# 784
  • España
Ехааааа… добре са се получили , DiaMia

# 785
  • София
Аз се надявам поне двама от финалистите да са от активните учстници. Добре си изигра вчера играта Алекс, но ако догодина всички са като него, то какво ще гледаме.

# 786
Ох, тези тъпи схеми започват много да доскучават. То и като цяло нещо зацикли, няма драма Simple Smile
Аз съм си фенка на Гогов, защото е от моето поколение и е много интересно да се видиш отстрани в очите на младите Simple Smile
Някой може ли да ми припомни кога Влади остана с една гривна, че нещо ми се губи Rolling Eyes Много ме е яд за него, но се надявам поне Венци да остане до финала.
Алекс в началото много го харесах, но после сякаш ми стана малко антипатичен, макар и за много неща да има право.

# 787
  • España
Влади остана с една гривна , когато го победи Иван . Влади остана втори в тяхната тройка и съответно с една гривна .
В началото на втория цикъл .

# 788
Някой може ли да ми обясни защо тоя, който ще оцелее в последната битка Петя-Киро ще е с повече от 1 гривна? Няма ли да се бори за една?

# 789
  • София
Разочарован съм от Дзами (за него не е новина) и Гогов, че така се скатаха, но от Гогов по-малко, защото в крайна сметка той не се мисли за големия играч там. На Дзами обаче това му е второ измъкване. Иначе големия алфа мъжкар.
Първия път беше когато Влади отиде при него да го попита дали иска да играе и той каза, ''Не го усещам, брат / Не искам да играя'' Сега пак същото при офертата от Гогов. Особено като разбра, че трябва да играе с Георги и се насра буквално.
Гогов има добра памет и сигурно го е яд сега като гледа играта, че не е посмял да се пусне на нея.

Гогов и Дзами,
Не е до късмет (за Петя). С късмет се печели веднъж, ама три пъти? Айде моля ви се.

За играта. Хареса ми играта и очаквах да спечелят точно Миро и Алекс. Аз за Алекс предвидих още снощи. Не очаквах обаче да се изкарат три аса за първата игра. Миро в това е най-добър, ако има някаква логика, пъзели, изобщо игри, които да провокират мозъка. Ако е само до физика (трасе с бързина или пък баланс) му падат акциите, но пак си е опасен де.
Не ме изненада победата на Миро, както и второто място на Георги в група А. Но много жалко преписване от страна на Жорката, толкова пък да са безсрамни играчите значи, пфф. Догодина дано забранят това преписване, че страшно ми олекват.

Мен Митов ме изуми обаче колко бързо подреди пъзела. Буквално за секунди хора, шак шак. Алекс имаше голяма преднина, а накрая за 5 секунди да загуби. За мен Митов нареди пъзела по-бързо и от Миро в група А. И Митов също с тактиката на Миро, само дето завъртя погрешно диска (пак не са разбрали правилата, ей не слушат тези хора) и за това спечели Алекс.
Алекс също ме изненада приятно. Аз прогнозирах, че ще бие заради плуването, но тук плуването не беше толкова важен фактор.

Венци много ме забавлява като Винченцо, а и вижте какви хубави спагети приготви. На Мая и Бистра им е особено приятно да са в неговата компания. Ние виждаме съвсем малко от това което се случва там. За да са все с него и всеки път Мая като стане да го търси значи наистина много го харесват. Това не се играе, или го има или го няма. Жените по принцип харесват мъжете с чувство за хумор и той им го дава, освен това се грижи много за лагера.

Не знам Венци откъде вади тези дрехи, сигурно е дошъл с три куфара италианска мода.
Майтапя се, ама много тоалети смени и е достоен съперник на Диляна Попова. 😀

Дзами и Бистра щели да наблюдават Венци? Ахахаха. Ох, Дзамка, нямам търпение Венци да те набара и да ти бие шута от предаването. Ще те бие в 9 от 10 игри, брат. Щели да го наблюдават. Дооооообреееее, страшно го уплашихте момчето.
И Венци не е длъжен да дава обяснения на никого, но ето след като беше притиснат от Миро си призна, че 'семейството' е пред 'коалицията' с Жоро. И мисля, че наистина го мисли, както и Миро.
За Бистра обаче не мисля така. Тя би предала Алекс без да и мигне окото, за останалите не знам, не мога да прогнозирам. Но не бих и имал доверие. Повече бих се доверил на играч тип Мая и дори да ме надхитри, поне няма да ме е толкова яд, защото преди това ще съм имал супер приятни мигове с нея. Докато Бистра е някак си по-студена и резервирана. Не го казвам като упрек, то си е и до излъчване и характер. Но просто с нея по-трудно може да играе човек. По-лесно се комуникира с Мая.

Защо искат съюз с Бистра вместо да я атакуват директно? Ами по няколко причини.
1) Игрите на Острова са много подходящи точно за такъв тип профили. Има много елементи от гимнастиката и не искат да рискуват излишно.
2) Има гривни.
3) И най-вече и да я бият знаят, че Мая ще и даде гривните си, а според мен знаят и за Миро, то няма скрито-покрито на Острова. Т.е. едва ли не трябва да я бият цели 3 пъти. По-лесно е просто да се коалират с нея...

Мая колко е добра само, ауу, направо жените които мислят да влизат в риалити формат, за да въртят схеми. направо да изваждат тефтера и да си записват. Визирам съветите на Мая към Бистра за срещата и с Георги.

Заради форума за съжаление знам какво ще се случи довечера и ми убихте кефа, но за протокола щях да прогнозирам победи на Миро и Киро. За тях и ще стискам палци. Не че Алекс ми е антипатичен, напротив, още по-малко пък искам Петинка да си ходи, но с Кирил ще е много по-интересно и чисто социално и в игрите особено и заради това съм за него.

# 790
Кир Жуан след посещение в Турция:

# 791
Във визтката на Алекс https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/uchastnici/aleksandar.html прятелката му споделя, че е предизвикателство да живее с него, защото все трябва да се прави нещо. Та е странно как излиза, че е скатавка, то си личеше колко много му се играе.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 16:13 от Одри ♡

# 792
Ох, пак прегледах играта и не мога да прежаля, че Митов загуби.
Много хубаво тръгна, също като Миро, с правилната тактика, аз все имам очаквания за него ( май съм само аз Grinning)
Не е хич лош играч Pensive
Гогов му открадна вятъра с тази първата игра .

INFJ ние само си дуднем тук. И аз си направих профила само заради играта, че ми се обсъждаше, ама нямам психическата устойчивост за Фейсбук.

# 793
  • Другата България
Аз също не съм го отписала Митов.
Ванеса също.
Силно се надявам и двамата да имат време за изява, както стана и с Алекс.

Иначе и аз прегледах отново битката и много се ядосвах за Митов.
Верно беше на косъм, жалко.

# 794
Вера на дъската! 😆 Аз, бях, хора, аз разпределих храната. И го изговорихме тогава, обаче Нина за съжаление си беше подложила вече с Дамян. И когато се случи обърквация и нелепа битова тъпня е удобен момент за действие😉.
Иначе играта си вървеше закономерно, към Нина винаги съм била с чисти намерения и съм се стремяла чисто човешки да и помогна да изживее това приключение с приятни емоции.
Не помня да съм влизала със заявка на майка Тереза. Когато човек получи подкрепа и добро отношение от друг, не е ок да го поставя между чука и наковалнята в отношенията му с други. Нарича се съобразителност.

Общи условия

Активация на акаунт