🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 093
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 465
Колко е топло там като вали така?
Хахах, Гогов президент! Joy

# 466
Мая и Бистра така се гушкат, май имат голяма любов от Бибета😂

# 467
  • Другата България
Е, то беше крайно време на края на втория месец Мая да изиграе игра, и да я спечели.
И то игра, с не кой знае каква сложност и трудност, която си спечели честно - според мен.
Та, не бих оприличила това нейното с геройство.

# 468
  • България
Дано утре Митов и Ауек ги огрее, че не се търпи.

# 469
  • софия
Гогов омая не само бг мама, а и диска.🤣🤣🤣
 Искам утре яко да ги разджурка.

# 470
  • София
"Ето продукцията бута Гогов" 😆😆😆 могат да кажат любителите на конспирациите

# 471
  • България
Промото пак е правено от човек, негледащ предаването. Неизмислената тройка от Гогов е ясна.

# 472
На мен само ми стана ясно, че Киро ще играе.

# 473
Промото пак е правено от човек, негледащ предаването. Неизмислената тройка от Гогов е ясна.
Докато не кажат и кой печели, съм ОК!!!

Гогов много яко ще разбърка картите! Очаквам обаче Алекс да спечели според хинтовете Simple Smile
11 forever (това ми е любимото число)

Очаквам Венци да се падне поне 2 пъти подред.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 22:36 от Одри ♡

# 474
Гогов почва да ме дразни - какво се е хванал за тая Петя, само тя му е в главата. Вече ми прилича на Кирил и обсесията му по Биляна...

Разговорите на Жорката с Кирил и после с Венци наистина бяха уникални 😆

Венци вярно е голям карък с тоя диск. Трябваше да пита Жорката за някой ритуал за късмет

# 475
Офф, десет минути стари неща ли ще гледаме сега? Нямаше нужда. Досадно е вече с ББ.
Поне за последно го гледаме
Амиии, а като заизлиза Беркето, да не мислите, че ще ни се размине?

# 476
Да дадат малко и на Диляна да върти колелото, Сано всеки път с еднаква сила го върти и се падат еднакви числа Grinning

С прощалната сцена на Биляна имах усещането, че гледам Ергенът

# 477
Гледам със закъснение, но май не сте го обсъждали - Влади защо не си даде гривната на Мая?
 За Венци една повече или по-малко няма значение, ако беше я дал на Мая щеше да я предпази от номинация. Щяха да играят Пета и Бибетата, които не са му близки.

# 478
  • Другата България
Сгреших за Биляна, със смесени чувства я изпращам.
Май ѝ беше време да си ходи.

Дзами за Митов: “На Виктор Митов му се играе, отдавна не е играл.....“
WTF? Той кога Е играл? Той кога е пристигнал на острова всъщност?

# 479
Първо, жалко за Владимир. Не ми беше любимец, но е кофти да отпаднеш така, след като си прекарал толкова време на острова. Реално, цели петима играчи отпадат досега по медицински причини, което би следвало да е огромен повод за притеснение за екипа. Ако броим Марина, която сама си го докара и все пак беше на елиминационна игра, стават 6.

Поведението на Дамян, спрямо някои хора и най-вече жени, продължава да е мега грозно. Ако е измислил или пресолил историята, как Нина е изяла храната на Ванеса, това е отвратително. В интерес на истината, разбирам и решението на Нина. Тя така или иначе няма да спечели парите и реши да играе. Ако беше победила, щеше да се докаже. Ако не, поне няма да търпи подобно отношение, като това в лагер 3. Логично това повлия на избора на Гогов. Много съм доволен, че Вера спечели и си гарантира оставане. Ако Петя беше отпаднала, щях да съм още по-ок. Огромна чест прави и на Нина, за начина по който си тръгна - с достойнство и високо вдигната глава, без да се моли. На мен ми беше много симпатичен образ и е от хората, които не си плюха на името.

Интересно беше, че точно Вера се падна, след като се спаси. След отпадането на Владимир, изборът съвсем се скъси и освен Мая и Петя, трябваше да сложи някой от нейния лагер. Берке за пореден път долно се смуши и остави Биляна да върши тежката работа и да се бори за оцеляване. След като преди остави да я унижават публично и грозно, сега културно втори път я прати на заколение и тоя път сработи. Супер странно беше как тя логично се възмути от поведението му, а след като дойде ред да си ходи, пак се събраха.

Много ще сипя на продукцията за безумната ретроспекция на историята на влюбените. Не стига че отделиха часове на това в предаването до момента, ами за капак, ако някой не е разбрал, или му липсва, да го пуснем за н-ти път. За мен не се прави така телевизия и не виждам какви позитиви печелят.

Интересни са и стратегическите отношения. Георги търси партньори в лагер 3, но там нещата май са резервирани. Ако Миро и Бистра откажат външни коалиции, като нищо може да видим лагер 1+Кирил срещу Лагер 3+Георги.

Понеже пропуснах да кажа, яд ме е че Мая не отпадна. Едно че не ми е симпатичен образ, но по-важното е, че щеше да е супер по-интересно как Бистра би се справила сама, без някой да я мъкне социално и да и я подкрепя.

Логично би било Гогов да цели в по-слабите в другите лагери - Алекс, Мая, Петя и Емил, с цел да разчистят пейзажа.

Общи условия

Активация на акаунт