🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 081
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 630
Киро как "умно" гледаше 😁.
Интересно ми е дали щеше да отключи последния път.

# 631
  • София
Чудесна игра на Миро. Най-умното беше, че "изгуби" време да отдели излишните от участващите символи в колелото. Друго си е - ако/когато - имаш акъл и в него не е пълно само с коалиции, пъзели и злато. Беше удоволствие да се гледа.

# 632
Кратковременната памет не може да събере 12 неща при никой човек (можем да запомним от 5 до 9, средно 7) или имаш някаква техника да ги групираш или си аут. Или като Миро - не се мъчиш Purple Heart
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0% … D0%B4%D0%B2%D0%B5

# 633
Удоволствие беше да се види как Миро бие. С разлика Simple Smile

# 634
Не знам за тях, ама ние тук си кликваме енергийно. Вибрираме в един регистър. Joy

# 635
Ще ми хареса накрая Бистра да не види финал, въпреки 200 те патерици Joy

# 636
  • България
На Бистра все някой ѝ пречи. На крива ракета...

# 637
Оф, тая Бистра... аз пък нея бих преглътнала да си ходи... ама няма шанс

Браво на Миро

# 638
  • Другата България
Скрит текст:
Чудесна игра на Миро. Най-умното беше, че "изгуби" време да отдели излишните от участващите символи в колелото.
Друго си е - ако/когато - имаш акъл и в него не е пълно само с коалиции, пъзели и злато. Беше удоволствие да се гледа.
Най-жалкото е, че точно този човек има потенциала да спечели формата, тоест, да е на финал, сам за себе си, не за Бистра Старейшинска.
Но за момента този потенциал е впрегнат поне за мен не в правилна посока.
Иначе се радвам, че не се излъгах за него и в него.
Но си признавам, че /ще/ съм разочарована, ако наистина не извади някой “коз“ от ...гащите си в последния момент, ей така, за кеф на публиката.

# 639
Защо изобщо са обялкли Сано с блуза, която трябва да крият Smiley

# 640
Ще ми хареса накрая Бистра да не види финал, въпреки 200 те патерици Joy
И на мен. Миро беше фаворит, играта си беше за него. Радвам се много, ама мисля, че продукцията е наясно с умствения багаж и на тримата,  та ...

# 641
  • София
Защо им позволяват да преписват от другите участници? Не е честно.

# 642
  • България
Алекс и Митов са по-интересни от Миро + Глорийците

# 643
Изненадааа... На Бистра ще и стане лошичко с тая победа на Сашко.

# 644
Ех, как ми се иска Петя да отстреля Кирето, ама не вярвам да стане, за съжаление.
Изненадааа... На Бистра ще и стане лошичко с тая победа на Сашко.
А пък аз изобщо не съм изненадана, отдавна се виждаше, че Алекс е умен, чатка ги и стратегически нещата, физически може да не е горила (ама хич Simple Smile ), но не е и слабак. Може би и той се притеснява и крие от камерите и затова е храстче до момента.

Оффф, много ми е скучен и глуповат Венци, сори, Дяволче, ама хич няма да ми липсва, ако отпадне, да не кажа обратното

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 21:52 от ТришаР

Общи условия

Активация на акаунт