🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 39 131
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Залагам на Венци, да е с дрехите и стратегиите, само той се решава всеки път в различни аутфитчета:-) искам да блесне накрая и да избие рибата😀

# 1 021
  • София
Венци каква нинджа е само. 😮😊

# 1 022
Леле, без никакво обезопасяване.

# 1 023
  • София
Бистра има красив нос, който подчертава силната й волева личност. Дано не го пипа - ще бъде жалко!

Абсолютно! Бистра много ми прилича на Алекс Богданска.
Откакто си направи ринопластиката си загуби чарът.

# 1 024
Най-голямата кокона е Венци. Не знам за какви стратегии с дрехи става въпрос.

Това ми беше първото предложение  още в миналата тема като стана дума за тази стратегия го писах.
Но после ми изскочи Мая с нейните тоалети и реклами и...

Венци каква нинджа е само. 😮😊

Венци си заслужава отвсякъде да спечели Острова на стоте гривни. Ако отиде ще спечели и Игри на волята сигурно!
Другият човек е Миро.
Просто те двамата не са ли в тройката направо ще съжалявам, че съм гледал.
И естествено Бистра ☺️
Хайде в петицата да са поне.

П.П.

Бистра има красив нос, който подчертава силната й волева личност. Дано не го пипа - ще бъде жалко!

Абсолютно! Бистра много ми прилича на Алекс Богданска.
Откакто си направи ринопластиката си загуби чарът.

Това е моето мнение още откакто и обсъждахме външния вид в една от първите теми.

Между другото на много места я сравняват с Аватар 🤣
Някой и тука качи подобен колаж

# 1 025
Залагам на Венци, да е с дрехите и стратегиите, само той се решава всеки път в различни аутфитчета:-) искам да блесне накрая и да избие рибата😀

Ама трябва да е някой с две гривни, а и Венци си блести вече.

Обзор на седмицата в тубата: https://www.youtube.com/watch?v=LwdReT3LBTQ
Влади на бтв: https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/tainite-na-ostrova/ … ta-shestorka.html

# 1 026
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И на мен Венци и Миро са ми топ фаворити.

Бистра - ок,играе,не мрънка ако я пратят на битки,но не ми харесва как няколко човека я подпират,Принцесата тя.
Предпочитам ако отиде до финал и спечели,да е заради нейни лични заслуги.

# 1 027
Всеки говори как иска да играе с Бистра, ама реално единствената видима подкрепа е към Мая - нея всеки я пази, гледа да не я номинира.

Досега не се сещам за случай, в който някой да е ударил гръб на Бистра и да я е предпазил от нещо.

# 1 028
Стратегия с дрехи има само Мая - да не слага сутиен. Може накрая да вземат да заровят томахавката с Уондърбра 🤣

От тези стратегии накрая най-много някой да измъкне от куфара някоя тениска с надпис "прецаках ви  всички" или " карма ис а бич"

Този НН вземе да не разказва всичко за следващ сезон, че се обезмисля всичко.

# 1 029
Стратегия с дрехи има само Мая - да не слага сутиен. Може накрая да вземат да заровят томахавката с Уондърбра 🤣

От тези стратегии накрая най-много някой да измъкне от куфара някоя тениска с надпис "прецаках ви  всички" или " карма ис а бич"

Този НН вземе да не разказва всичко за следващ сезон, че се обезмисля всичко.

🤣🤣🤣 Просълзих се от смях.
А Венци е луд фен на шашавите чорапи и голите глезени 🤣

Всеки говори как иска да играе с Бистра, ама реално единствената видима подкрепа е към Мая - нея всеки я пази, гледа да не я номинира.

Досега не се сещам за случай, в който някой да е ударил гръб на Бистра и да я е предпазил от нещо.

Точно така!

То реално погледнато те е всичките стратегии и подкрепи все още са само на думи.
Дали изобщо ще има някаква практика някой ден?
Те не останаха хора от които да се пазят и срещу които да играят с тези стратегии.

# 1 030
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Само където Мая й се разминаха няколко битки вече(и щеше да е пътник отдавна),дадоха й се 2 нови живота ей така,само защото е човек на Бистра. Това ако не е удряне на рамо за Бистра,какво е?
Да не споменавам как на ниво коалиции всеки споменава нейното име с цел как да извъртят играта така,че тя да е във въпросниите коалиции и да се пазят взаимно..

Не,на Бистра,въобще не й удрят гръб,рамо,крак,ръка и каквото друго се сетиш..

# 1 031
  • София
След седмица 9

Сериозни размествания при мен.
Амазонката Мая се изстреля във висините и не е само заради лъка, просто ме радва. Забавна, усмихната, чувства се силна и без да ''мачка'' на игрите, нито да търси хора за подкрепа. Социално омайва останалите.
Миро ми се издигна още повече в очите. Алекс също дърпа напред. Успех на момчето срещу вятърните мелници.
Гогов ми се смъкна надолу и ако продължи да бълва змии и гущери към Петя и да се скатава от игрите ще падне още надолу.
Бистра пак слиза леко надолу, просто защото ми писна всички да я пазят и закрилят, а тя да се държи над всичко и всички като някаква кралица.
Киро тропа мощно на вратата на чистия плюс, но няма да влезе докато не каже в очите на Дзами това което мисли за него и че е разочарован от мишкуването му.
Георги временно слезе една стъпка надолу заради наглото му преписване.

++
Венци

+
Миро, Мая и Вера

= / +
Георги, Кирил, Алекс, Гогов и Ванеса

=
Митов и Тренера

= / -
Бистра

-
Берке

--
Дзами

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 00:34 от Diavolo

# 1 032
Бистра - ок,играе,не мрънка ако я пратят на битки,но не ми харесва как няколко човека я подпират,Принцесата тя.
Предпочитам ако отиде до финал и спечели,да е заради нейни лични заслуги.
В крайна сметка Бистра при никого не е ходила да се моли за подкрепа, закрила, или както щете го наричайте /както Нина например измрънка, че Миро не я поздравил, пък Влади не я пазел, и подобни/. 
Това, че силни играчи я уважават и търсят за коалиции,  е съвсем заслужено, тъй като играе без страх, понякога губи, понякога печели, но никога не мрънка, никога не се сърди, че е избрана за игра /като Рената, Мая, Георги и кой ли още не/. Така че, ако отиде на финал, ще е съвсем по лични заслуги според мен, а не избутана даром.
Тук много се пише, че харесвате Миро /аз също впрочем/, ама защо не играел за себе си, а носел на гърба си Бистра. Фактът, че интелигентен и подготвен играч като него я харесва и подкрепя /непоискана от нея подкрепа, уточнявам/, също говори индиректно за качествата на Бистра. Защо да няма самочувствие жената, има защо.
А така често коментираното й високомерие,  аз отдавам на въпроси, задавани от редактор на синхроните - пример : преди играта с Ванеса, редактор я пита какво мисли за предстоящата игра, за Ванеса като противник, и т.н. Естествено, че ще каже, че смята себе си за победител, кой спортист тръгва към битка или състезание с предварителната нагласа за загуба.

# 1 033
  • София
За епизода снощи.

Респект за Кирил, който издържа над 1 час на тази гадна игра. В Игри на волята топ атлети са се проваляли доста по-бързо от него на този елемент.
Киро вече мина през всякакви игри и си е изненадата на сезона, евала! Simple Smile
Респект и почитания за Петинка, която се доказа като изключително костелив орех. Не бих я нарекъл изненада, защото аз лично очаквах от нея добри игри, защото е бивша тенисистка и актуална треньорка, т.е. има кардио и баланс, но леко надхвърли очакванията ми.
Много грозно отношение в лагер 1 към нея, олекнаха ми, особено Гогов. Дзами е ясен. Не ме интересува как се е държала. Нито ги е окрала, нито предала с нещо. Естествено, че след като бива обиждана по един долен начин и не е била защитена от никого ще се сбогува само с Ванеса.
Аре...

Алекс логично спечели, заради елемента с варела. А и в плуването е много по-бърз от Миро.
Не мисля, че Миро му е пуснал, а и не виждам логика. Просто това не беше играта на Миро. Нищо кой знае какво не е станало.
Алекс два дена подред впечатлява, браво! На мен ми хареса писмото между другото. От него струеше много истинска любов. Изглежда късметлия с това момиче до себе си. А са заедно от 6.5 години.
Лошото за него е, че сега ще стане мишена за останалите. Дано го подценят и да си изпатят отново големите мъжаги от лагер 1, които много точно бяха определени от Венци като 'шайка изгладнели циганчета'

Нямам търпение Киро час по-скоро да се срещне с Дзами и да му каже какво мисли за него, а не само по синхроните...

Дзами пак не му се играе. Епизод 3.
Може и да му се доиграе на ''алфата'' ако съперници са му Мимо и Яна. А, пардон, вече ги няма в играта...

Не знам докога диска ще се пада при нумеролозите, стана адски дразнещо вече и няма никаква логика. Та те имат най-малко гривни, а за 4-ти пореден път те имат правото да редят игрите?!?! Това между другото е рекорд за сезона. Дискът да се падне 4 пъти подред в един и същи лагер.

# 1 034
Това е заради магнитите на Тренера. 😜

Общи условия

Активация на акаунт