Booking /Тема 10/

• 35 047
  • 710
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте, някой наемал ли е кола през Букинг? Интересува ме реални ли са офертите в които е отбелязано, че колата е с 0,01 Евро депозит.
Да. Букинг работят с Car rentals или нещо подобно беше. Няколко пъти съм правила резервация на кола през Букинг, като единия път (в Бари) беше с 0 депозит.

Нямаше никакъв проблем. Единственото, което бих дала съвет от опит, е да не буквате застраховката онлайн (ако изобщо искате застраховка), а на гишето при вземане на колата.

# 196
FDRSZHATEA

Трябва да резервирате за минимум BGN 200 за една резервация, за да получите наградата.
       Максималната стойност на наградата е BGN 200.
       Този код може да бъде използван само веднъж.
       Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация.
       Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com.
       Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване.
       Кредитите за пътуване ще бъдат валидни за една година от датата, на която ги получите във вашия Портфейл.
       Тази промоция изтича на 13 декември 2024 г..

# 197
Здравейте! Кодовете за всички видове услуги на Букинг ли важат? Могат ли да се ползват за автомобили под наем, билети, турове и т.н.?

# 198
Някой да има свободен код за Booking?
Моля, пратете ми на ЛС, ако имате.
Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 14:47 от Angela90

# 199
  • София
Скрит текст:
Здравейте, някой наемал ли е кола през Букинг? Интересува ме реални ли са офертите в които е отбелязано, че колата е с 0,01 Евро депозит.
Да. Букинг работят с Car rentals или нещо подобно беше. Няколко пъти съм правила резервация на кола през Букинг, като единия път (в Бари) беше с 0 депозит.
Нямаше никакъв проблем. Единственото, което бих дала съвет от опит, е да не буквате застраховката онлайн (ако изобщо искате застраховка), а на гишето при вземане на колата.
Защо? Това обикновено се отразява на депозита, но в случая нали е 0?

Интересно, в случай на щети (глоби, по-малко бензин), откъде взимат парите като няма депозит? Букинг ли гарантира? Или този цент, който се плаща позволява в такива случаи да се теглят пари от картата?

# 200
  • София
Защото в случай на щета и застраховка през посредника, а не директно към фирмата, ще трябва да платите и после да се разправяте с посредника да ви възстановява платеното.

Ние застраховаме винаги с пълна застраховка директно към фирмата, без посредник, и дори и да има някакви щети, никой не ни търси за нищо. Даже в някои случаи дори не проверяват колата за такива. Само горивото. По-скъпо е, разбира се, но това е цената на спокойствието.

Не знам как си взимат парите за гориво, ако няма депозит.

# 201
в повечето случаи могат да си изтеглят парите от картата, с която си платил, без да са ги блокирали предварително
освен ако си взел специални мерки да е дебитна и да няма пари в нея, или направо да си я отказал, де да знам
но то не са много пари
глобите си идват отделно на адреса, поне в Европа

# 202
Добър вечер 🇧🇬 Може ли да помоля за код на лично съобщение, ако има някой, на който няма да му е нужен 🙏

# 203
  • София
Защото в случай на щета и застраховка през посредника, а не директно към фирмата, ще трябва да платите и после да се разправяте с посредника да ви възстановява платеното.
Да, това е така. Затова и депозитите в такива случаи са доста по-високи. Но нали офертата е с депозит от 1 цент?

# 204
  • София
Не знам, привличат клиенти.
Факт, че се възползвахме от оферта без депозит.

# 205
Здравейте!

Ще помоля за код на лични ако някой може да сподели.

Благодаря! 🎄

# 206
  • София
Здравейте, спешно издирвам код за букинг, ще помоля на лични, обещавам като ми пратят - да върна жеста.

Още издирвам..

Часът.. минава 2 и още съм на зор, обещавам като ми пратят ще дам на някой от темата.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 14:04 от Stoyanova.A

# 207
Добър ден 🇧🇬 Може ли да помоля за код на лично съобщение, ако има някой, на който няма да му е нужен 🙏

# 208
U7UQ2SA9ZP до 15-ти, за минимум € 50

# 209
  • София
Наличен код валиден до края на деня при минимум 50 евро резервация. Стандартен е, за 10%.
Ще го изпратя на първия цитирал този пост.

* Поради ангажименти няма да мога да следя темата нон стоп, но ще реагирам дори с час - два закъснение.

изпратен

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 12:40 от RebelHeart

Общи условия

Активация на акаунт