Booking /Тема 10/

• 35 058
  • 710
  •   1
Отговори
# 210
Наличен код валиден до края на деня при минимум 50 евро резервация. Стандартен е, за 10%.
Ще го изпратя на първия цитирал този пост.

* Поради ангажименти няма да мога да следя темата нон стоп, но ще реагирам дори с час - два закъснение.

Здравейте, аз съм първата цитирала поста, ще съм щаСтлива да получа кода🙏

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 12:07 от stanislava10.08.1990@abv.

# 211
Здравейте!
Има ли случайно някой с излишен код за букинг?
Имам готовност за резервация. Благодаря предварително!  ЛС,моля❤️

# 212
Здравейте,
Нужен ми е код за букинг за днес. Ще съм  благодарна ако някой има. Много благодаря.

# 213
Здравейте,

Нареждам се и аз  за код. Моля ако някой има излишен да ми изпрати на лично.
Предварително благодаря!

# 214
ZQQBKQ7W7R

Много моля, поне  едно палче сложете, като го използвате...не е нещо чак толкова трудно, но ще спести опитите на останалите потребители да приложат код-а)!

# 215
  • Русе
ДАДЕН!
Здравейте, имам код до 16 декември валиден.
Изпращам го на първия писал на лично съобщ.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 15:36 от Verchet0

# 216
  • sofia
Здравейте, имам нужда от код, ака някой има свободен, моля да ми го пратите на лично съобщение.

# 217
  • София
Здравейте,
Опитах се да намеря отговор на въпроса ми, но не успявам.
Искам да направя резервация за дъщеря ми и съпруга й, през моят Booking, като подарък.
Мога ли да я направя или задължително трябва да фигурира моето име?

# 218
  • София
Може, няма никакъв проблем. Има и отбелязване в процеса на резервацията, че е за друг. Можете да попълните и друг мейл за получаване на потвърждението. Проблемът е, че и комуникацията с хоста трябва да мине през вас поне в началото.

# 219
  • София
Може, няма никакъв проблем. Има и отбелязване в процеса на резервацията, че е за друг. Можете да попълните и друг мейл за получаване на потвърждението. Проблемът е, че и комуникацията с хоста трябва да мине през вас поне в началото.
Искам да е изненада до получаването.
Ако правилно съм разбрала, мога да я направя на мое име и да посоча, че е за друг?

# 220
  • София
Искам да е изненада до получаването.
Ако правилно съм разбрала, мога да я направя на мое име и да посоча, че е за друг?
Да, можете да я направите за друг човек, можете и да я платите предварително, ако ще е подарък.
Щом ще е изненада, впишете името на нощуващия, но дайте вашия мейл.

# 221
  • Пловдив
В процеса на резервация има място за отметка дали Вие сте "основният гост". Когато я правя за друг, пиша, че не съм аз и слагам името на човека, за когото резервирам 🙂

# 222
  • Sofia
Много хубава изненада, браво! Heart Eyes

# 223
  • София
Много Ви благодаря за бързите отговори, направих резервацията, както ме посъветвахте смених моето име с името на дъщеря ми.
На самата резервация се вижда нейното, но  потвърдителните имейли са адресирани до мен.
Предполагам, че това е, защото профила е на мое име.

# 224
Здравейте,  подреждам се на редичката за код, ако някой има свободен, моля да ми го прати на лично съобщение.
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт