Booking /Тема 10/

• 35 094
  • 710
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Аз не разбирам какви са тези хора. Трябва им код, че даже "спешно", пък след това се покриват... А същевременно, можеше някой друг да се възползва. Както и да е, дано бъде употребен.

# 271
# 272
  • Варна
Имам код валиден до 27.12. Изпращам на първия, който ми пише на лично.

П.П. Изпратен на : mamaivy

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 13:16 от Хексе

# 273
Имам кода за 10% над 100 евро, валиден до 08.01.25.
Пишете на лично!

Подарен!

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 13:41 от Ernestina

# 274
Имам кода за 10% над 100 евро, валиден до 08.01.25.
Пишете на лично!

Писах Ви! Весела Коледа🙏❤

# 275
Весела Коледа на всички! Изгоря ни една резервация и трябва да направим нова, а тръгваме на 30.12. Ще съм много признателен и благодарен, ако някой от вас успее да ми помогне и изпрати код за букинг, тъй като сумата е над 900 лева🙏 Бъдете здрави всички и продължавайте да сте част от тази невероятна общност!

# 276
  • Berlin
Най-добре слагайте кодовете тук, поне не се занимавате и вие да чакате някой след това. За търсещите вече е по-тегаво, понеже кодовете са по-малко от желаещите.
И пак да помоля - модератор да “почисти” темата, има много спам вече.

# 277
  • София
Най-добре слагайте кодовете тук, поне не се занимавате и вие да чакате някой след това. За търсещите вече е по-тегаво, понеже кодовете са по-малко от желаещите.
И пак да помоля - модератор да “почисти” темата, има много спам вече.
Не мисля, че по-добре. Предпочитам да ми дадат код лично на мен и на спокойствие да направя резервацията си. Иначе е надпревара и дебнене, а докато стигнеш до полето за код, може някой вече да го е използвал.

Много ми е интересен случая от вчера. Спешно търсене за същия ден, а веднага след публикуването на коментара е затворила форума и до момента не се е появила. Дано все пак някой е използвал кода!

# 278
Весела Коледа!
Моля за кад на лични съобщения.

# 279
  • София
Здравейте!
Търся спешно код за Booking, трябва да направя резервация още днес.
Благодаря предварително!

# 280
Весела Коледа! Ще помоля за код на лично. Благодаря предварително!

# 281
Здравейте,  имам код за букинг.  Важи до 01.01.25 година.  Ще го дам на първия писал на л.с.
Изпратен на л.с.
Чакам да ми пишат дали е ползван.

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 16:16 от joana00

# 282
И аз имам код до 27-ми. Не, че вярвам да се случи, ама ще съм доволва поне едно палче да сложите, като го използвате( че и на ЛС е същата работа и вече се чудя, как да ги споделям, за да съм сигурна, че се ползват):

CQHVWRAFNE

# 283
  • Казанлък
И аз имам код до 27-ми. Не, че вярвам да се случи, ама ще съм доволва поне едно палче да сложите, като го използвате( че и на ЛС е същата работа и вече се чудя, как да ги споделям, за да съм сигурна, че се ползват):

CQHVWRAFNE
Благодаря, използвах го! Flowers Rose
Весели празницина всички!

# 284
Здравейте , аз продължавам да търся код на лично. Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт