Booking /Тема 10/

• 35 098
  • 710
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И аз също търся код спешно, пътувам в момента и трябва да направя резервация за довечера …
Моля, ако имате код да го изпратите на ЛС.
Благодаря предварително! Heart

# 286
  • Berlin
Таня67, щом е по-добре, пишете си ЛС, но не се оплаквайте после, че някой не ви ползвал кода мисля, че няма нужда. Щом е било спешно, може потребителят веднага да си е направил резервацията, вие се оплаквате, че кодът ви ще изтече неизползван.🤷🏻♀
А до резервиращите - правете си навреме резервации, не чакайте да стане “спешно”.

# 287
Моля за кoд на лични съобщения.

# 288
Здравейте, ако някой има излишен код за букинг, ще съм му благодарна да ми го изпрати на лично съобщение.

# 289
  • Варна
И аз ще съм благодарна за код на ЛС...

# 290
  • Там....където всичко е възможно ....
И аз моля за код... Весели празници на всички и повече пътешествия!

# 291
Някой има ли свободен код за Booking.com.
Ще се радвам да го споделите с мен на ЛС.
Весеки празници Ви желая!

# 292
  • Варна

Бях го предложила вчера на съфорумка, но не ми върна отговор, валиден е до утре.

# 293

Бях го предложила вчера на съфорумка, но не ми върна отговор, валиден е до утре.

Използван!
Много благодаря за споделения код.
😊😊😊

# 294
  • София
Не знам дали е било случайност, но може да се пробва :
Една вечер си сложих в любими местата, които към момента ме устройват за лятото и на сутринта видях мейла с код дошъл малко след полунощ, тоест час - два след като ги бях сложил.
Местата са логично подредени и не със съвпадащи дати една върху друга, а последователни.
Моля, ако на някой му се занимава с проба, да сподели резултат.

# 295
  • Berlin
Няма връзка, редовно търся разни градчета и хотели. Получавам само мейли, че ме чакат да резервирам. Последно получих два пъти код почти един след друг, без да слагам нещо в любими.

# 296
  • София
Ще пътувам и почивката е с две настанявания, много моля ако някой има излишен код да ми го прати на лично съобщение. Предварително благодаря! Flowers Hibiscus

# 297
Здравейте! Моля за код за Букинг за подарък.  Приемам на ЛС или тук, ще следя. Благодаря!

# 298
Здравейте, имам нужда от код, ако може на лични. Много резервации имам през букинг но никога не са ми пращали код. И в любими имам запазени хотели от години.

# 299
Здравейте, ще бъда благодарна, ако някой има свободен код и го сподели на лични. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт