Booking /Тема 10/

• 34 002
  • 710
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Може ли код на лични? Благодаря!

# 151
  • Berlin

….
При резервацията Букинг ми даде награда безплатно такси от летището до хотела. На някой случвало ли се е? Как се процедира в такива случаи - табелка с името ли да пиша да носи?
Аз имах веднъж и впоследствие от компанията, която осигуряваше таксито, се свързаха с мен, за да потвърдя номера на полета и кога ще пристигнем. На място човекът имаше табела с нашето име. Запазете през сайта, както е описано и чакайте евентуално за следващи инструкции.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 14:15 от abs

# 152
Моята сага с Букинг продължава. Няколко месеца след като завърших две резервации с 'награди' все получавах мейл, че за да бъдат получени, трябва да запълня всички данни в профила си. Направих го отдавна и нищо. Сега получавам два мейла, че НАЙ-ПОСЛЕ двете награди са пратени в портфейла на профила ми. Отварям си в сайта на Букинг портфейла и - НУЛА лв...Идея нямам какво се случва. В двата мейла си е посочено:

We’ve successfully paid your reward - you can find more details below.

BGN 30.90  Travel Credits    Paid
Booking.com Rewards
Status: Your reward has been paid to your Wallet

Details: The original reward value (€ 15.80 Travel Credits) has been converted to your Wallet currency BGN. To view or spend your Credits, visit the Wallet.

Expires: 20 Jan 2026

Е да, ама нищо не е отразено....

# 153
  • София
Даден.

Сестра ми пак ми изпрати код. Simple Smile
Ще го дам на първия, който ми пише ЛС. Това са условията:

Трябва да резервирате за минимум BGN 200 за една резервация, за да получите наградата.
       Максималната стойност на наградата е BGN 200.
       Този код може да бъде използван само веднъж.
       Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация.
       Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com.
       Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване.
       Кредитите за пътуване ще бъдат валидни за една година от датата, на която ги получите във вашия Портфейл.
       Тази промоция изтича на 12 декември 2024 г..

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 14:06 от Vivi

# 154
ИЗПРАТЕН
Аз продължавам традицията ми след резервация без код да ми изпращат такъв, с удоволствие отново ще го предоставя тук на първият цитирал поста. Валиден до 08.12

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 09:39 от Travels

# 155
Аз продължавам традицията ми след резервация без код да ми изпращат такъв, с удоволствие отново ще го предоставя тук на първият цитирал поста. Валиден до 08.12

# 156
  • Русе
Търся кад за Букинг, ако може на лични. Благодаря!

# 157
Някой да има свободен код за Booking?
Все още търся. Пратете ми на ЛС, ако имате.
Благодаря предавателно!

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 13:08 от nikytoshev

# 158
.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 21:01 от 8r

# 159
Изпратих ви го

# 160
  • Русе
Все още търся код. Благодаря!

# 161
  • Sofia

Имаш ли нужда от код все още?

# 162
  • Русе

Имаш ли нужда от код все още?
Благодаря за вниманието.
Изпратиха ми.

# 163
  • Sofia
Моля! Пращам го на друг юзър, който ми писа на лични, в такъв случай. Simple Smile

# 164
Здравейте, моля за код на лично съобщение 🙏
Онзи ден ми дадоха, но го споделих тук във форума, като не знаех, че ден по-късно ще ми е нужен такъв 😊
Много благодаря 🙏🙏🙏

Общи условия

Активация на акаунт