Booking /Тема 10/

• 35 003
  • 710
  •   1
Отговори
# 165
  • София
...
При резервацията Букинг ми даде награда безплатно такси от летището до хотела. На някой случвало ли се е? Как се процедира в такива случаи - табелка с името ли да пиша да носи?
Аз съм получавала безплатно такси от летище до града, като разстоянието беше около 50км.
След като заявих, че искам да се възползвам от предложението, в съобщение получих повече подробности, както и аз дадох номер на полета.
На летището трябваше да намеря определено място, където ме отметнаха в списък и след няколко минути дойде и таксито - луксозен ван, който ме закара до хотела. Така ми допадна возенето, че се чудех дали да не се възползвам и на връщане, вече не безплатно.

# 166
  • София
Здравейте, получих код от Queen L, но късно го видях. Пускам го тук, а не на съобщение, защото не е ясно до коя дата е валиден. Всички благодарности са за Queen L

# 167
Здравейте, днес по-късно ше запазвам голяма резервация за хотел в Дубай, и искам да се възползвам от кода, защото ще ми бъде от полза, някой ако случайно може да ми предостави ще го помоля да ми пише на лично, ще съм благодарен!

# 168
  • София
Здравейте, днес по-късно ше запазвам голяма резервация за хотел в Дубай, и искам да се възползвам от кода, защото ще ми бъде от полза, някой ако случайно може да ми предостави ще го помоля да ми пише на лично, ще съм благодарен!
Да знаете, че връщат най-много 100 евро. Ако резервацията е наистина голяма, по-добре да се раздели на две и да се използват 2 кода, за да има по-голям кешбек.

# 169
Някой има ли свободен код за Букинг? Simple Smile

# 170
  • Sofia
Ако резервацията е наистина голяма, по-добре да се раздели на две и да се използват 2 кода, за да има по-голям кешбек.

И това е така, но дали е възможно да стане фал и след като резервираш за първия период, цената за втория да се промени?
Иначе, аз все големи резервации правя, защото пътуваме по-малко пъти в годината, но за по-дълго, ама досега не съм разделяла. Simple Smile

# 171
  • Berlin
Може цена да се смени, може да няма стаи, може всичко. Ако ви се занимава и имате два кода, но зависи и колко е голяма сумата все пак, за 2200 лв не си струва например.
В условията на кода обикновено е посочено до каква сума макс. връщат (най-често до 100 евро/200лв). Ако не, честито, паднал ви се е по-готин код, но пак си прочетете условията.👍

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 10:59 от abs

# 172
Всичко може да стане, но може да направиш проверка първо без да плащаш. Ако не оставиш дни между проверката и действителната резервация няма да има промени или да свършат стаите.

# 173
  • София
...
Че връщат до 100евро вярвам всеки знае, винаги го пише в условията.
Лично на мен са ми връщали и повече от 100 евро. Мисля около 120, сумата беше в долари 130, но те я преобразуват в евро.
Явно понякога има и различни кодове.

# 174
  • Berlin
Тогава условието е било друго предполагам. Няма как да напишат, че ще получите до определена сума и да получите повече. Ще си коригирам поста.

# 175
Да знаете, че връщат най-много 100 евро. Ако резервацията е наистина голяма, по-добре да се раздели на две и да се използват 2 кода, за да има по-голям кешбек.

Не, за около 1850 лв е резервацията. Все още нямам код и ще почакам Simple Smile Все пак близо 200 кешбек не е зле….

# 176
Имам код валиден до 12- и декември
E62Z23YDC5

# 177
Имам код валиден до 12- и декември
E62Z23YDC5

Използван. Мерси!

# 178
Привет, търся свободен код. Моля на лични.

# 179
Здравейте, моля за код на лично съобщение 🙏🙏🙏
Много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт