Booking /Тема 10/

• 35 123
  • 710
  •   1
Отговори
# 315
Моля ако някой има свободен код за Букинг, да ми пише на лично. Благодаря!

# 316
Моля за код на лично съобщение! Благодаря Simple Smile

# 317
Здравейте, моля Ви за код на Букинг на лично съобщение 🙏
Благодаря Ви предварително!
Весело посрещане на новата година 🥳

# 318
  • София
Честита '25 на всички! Да ви е емоционална и много километрична 🙂

Започвам да резервирам за лятото и съм в готовност да оползотворя известен брой кодове, включително и с изтичащ срок в деня им.

# 319
  • София
Здравейте, за много години!! Бъдете здрави и пътуващи! 🥳

Моля за 1 код, ако на някой му е рано още за резервации и има в излишък кодче. 🙏🤗

# 320
  • Варна
Като няма да пътувам, през ден ми пращат кодове.
Пак имам свободен код, изпращам на първия писал ЛС.

П.П. Изпратен на Тарталета.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 09:54 от Хексе

# 321
Здравейте и за много години! Трябва да направя резервация преди 06.01, заради изтичаща промоция на хотела, мога ли да помоля за код на лично съобщение. Благодаря предварително!

# 322
  • Berlin
….

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 12:49 от abs

# 323
B2NGPQ72PQ, до 03.01

Моля, сигнализирайте, ако го използвате.
Използван, много благодаря!

# 324
4S3TBKF9G5

Който, го ползва да пише че е използван.

# 325
  • София
4S3TBKF9G5

Който, го ползва да пише че е използван.
Използвах, благодаря ти 🙂

# 326
Здравейте,
За много години!
С молба за свободен код, ако е удобно на ЛС.
Приятен ден!

# 327
Здравейте, Измамници и мошенници, въобще не четат какво им пише човек. Резервирах апартамент в Бургас за пазниците, взеха сумата а настаняване така и няма'е. Свързах се със собственика на апартамента и се оказа че, не го отдава, рекламата е много стара и той дори не оферирал жилището. Така че замислете се дали да ползвате "услугите" на Букинг.

# 328
Здравейте и честита нова година на всички!

Опитвам се да резервирам малка почивка за рождения ден на съпруга ми през март. За съжаление, все още не съм успяла да използвам нито един от кодовете, които изпращате публично, тъй като те се използват в рамките на няколко минути и не мога да се свържа толкова бързо, докато работя. Март наближава и ще съм благодарна ако някой от вас ми изпрати код на лично съобщение.

Благодаря предварително!

# 329
  • Berlin
Здравейте, Измамници и мошенници, въобще не четат какво им пише човек. Резервирах апартамент в Бургас за пазниците, взеха сумата а настаняване така и няма'е. Свързах се със собственика на апартамента и се оказа че, не го отдава, рекламата е много стара и той дори не оферирал жилището. Така че замислете се дали да ползвате "услугите" на Букинг.
Не знам как да коментирам. Вие свързахте ли се със сайта за обяснение, отказахте ли резервацията? Как се свързахте със собственика на апартамента? Изобщо много неизвестни има.

Общи условия

Активация на акаунт