Booking /Тема 10/

• 35 131
  • 710
  •   1
Отговори
# 330
Просто измамниците в случая не са Букинг, а собственика на апартамента. Па като стане фал, се пише на Букинг да знаят, че апартамента не се дава под наем, ако собственикът не го е махнал те откъде да знаят?

# 331
  • София
Обичаме да почиваме извън сезон в Гърция и то без да се задържаме дълго на едно място. Редовно попадаме на предлагане в Букинг, а всъщност собствениците вече са затворили ваканционните си имоти. И започва едно мрънкане... Ние да се откажем от резервацията и подобни. Според мен има формалности или някакви такси при влизане в платформата и когато свърши сезона, не им се иска да се махнат и след няколко месеца отново да се занимават с Букинг. А може просто да не искат да им се губи историята в сайта. Разчитат на случайността никой да не резервира през това време. И в случая най-вероятно собственика на имота в Бургас си е мислил, че ще има клиенти чак лятото. Simple Smile

По-умните са намерили разрешение и на този въпрос. Преди няколко години заради нас отвориха хотел на Лефкада. Резервирахме същия следобед на път към острова. Бяха много изненадани, но и достатъчно сериозни и отговорни. Не ни оставиха на улицата. Simple Smile На другия ден бяха вдигнали цената на 300-400 евро при реална цена 30-40 евро. При тези цени никой няма да резервира, а не се отписват от Букинг. Wink

# 332
  • Варна
Обичаме да почиваме извън сезон в Гърция и то без да се задържаме дълго на едно място. Редовно попадаме на предлагане в Букинг, а всъщност собствениците вече са затворили ваканционните си имоти. И започва едно мрънкане... Ние да се откажем от резервацията и подобни. Според мен има формалности или някакви такси при влизане в платформата и когато свърши сезона, не им се иска да се махнат и след няколко месеца отново да се занимават с Букинг. А може просто да не искат да им се губи историята в сайта. Разчитат на случайността никой да не резервира през това време. И в случая най-вероятно собственика на имота в Бургас си е мислил, че ще има клиенти чак лятото. Simple Smile

По-умните са намерили разрешение и на този въпрос. Преди няколко години заради нас отвориха хотел на Лефкада. Резервирахме същия следобед на път към острова. Бяха много изненадани, но и достатъчно сериозни и отговорни. Не ни оставиха на улицата. Simple Smile На другия ден бяха вдигнали цената на 300-400 евро при реална цена 30-40 евро. При тези цени никой няма да резервира, а не се отписват от Букинг. Wink
Спокойно можеш да си затвориш период в Букинг, много е лесно и изисква няколко клика.
Според мен умишлено се подвеждат, да не кажа мамят хората.

# 333
  • Berlin
Ако може да се откаже, ок, това е лесно, но не става ясно от поста на човека по-горе, даже напротив - взели са му парите, ама не от сайта.

Аз ако бях, колкото съм неориентирана, бих букнала това за 300-400 евро, ако няма друг вариант и е спешно.

# 334
Здравейте, имам свободен код - EYDBNS1UCF.
Важи до 4-ти януари

# 335
Здравейте, имам свободен код - EYDBNS1UCF.
Важи до 4-ти януари
Използвах го. Много благорадя!

# 336
Тази сутрин използвах един код, но ако някой има още един наличен, ще съм много благодарна, ако ми го изпратите на лично. Готова съм да резервирам веднага, така че дори и изтичащ днес, ще ми върши работа.

# 337
Търся код за букинг, ако може на лично.🙏

# 338
Преди 5-6 дни пак ти трябваше код спешно - дори не влезе във форума да използваш изпратения ти от Таня. Едно, че е неуважително, друго че спъваш останалите тук с реални нужди.

И при мен се е случвало със същия потребител. Изключително некоректно.

# 339
  • София
Моля за код, ако някой има излишен, но ми трябва за резервация над 50 евро. Благодаря предварително!

# 340
Добро утро и ЧНГ!
Моля за код на ЛС ,ако имате такъв, който няма да ползвате!

# 341
  • София
Честита Нова Година на всички!
Да е здрава, щастлива и изпълнена с пътешествия!
Търся код за букинг и ще се радвам, ако някой ми прати на лично съобщение.
Усмихнат ден и предварително благодаря! Flowers Four Leaf Clover

# 342
  • Berlin
Преди 5-6 дни пак ти трябваше код спешно - дори не влезе във форума да използваш изпратения ти от Таня. Едно, че е неуважително, друго че спъваш останалите тук с реални нужди.

И при мен се е случвало със същия потребител. Изключително некоректно.

Направо не знам ако спрат кодовете, какво ще правим. Сайтът ще фалира сигурно, никой няма да прави резервации вече през booking.

# 343
  • Sofia
Направо не знам ако спрат кодовете, какво ще правим. Сайтът ще фалира сигурно, никой няма да прави резервации вече през booking.

Защо? Аз наскоро научих за тези кодове.

# 344
Здравейте, моля ако някой има свободен код ще съм благодарна да го използвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт