Booking /Тема 10/

• 32 505
  • 710
  •   1
Отговори
# 555
  • София / Виена
Здравейте! Все още търся код за една голяма резервация. Много ще се радвам ако някой пише на лично съобщение код. Благодаря Ви!

# 556
Здравейте, аз все още търся. Моля ако някой има код да сподели, благодаря!

Ще бъда благодарен ако някой сподели код с мен.

# 557
  • София
Ще помоля за код Simple Smile Извънредно бягство в любимата Италия.

# 558
Имам код, не ми трябва. Изтича утре. Пишете на лични. За минимум 50 евро

Даден на АниИ

# 559
  • София
Здравейте, връщам код в групата, защото мястото вече е резервирано и до края на вечерта няма да мога да избера друго. Изпращам на лично, а аз ще се редя на опашката следващите дни.

Изпратен на hali4ka85

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 20:23 от Mila_33

# 560
  • София
Здравейте, имам код със срок до днес, но няма да го използвам. Скоро ще ми трябва и ще помоля, но сега който го иска да ми пише на лични.

Изпратен на "veste"

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 10:25 от mamatania17

# 561
Здравейте, извинявам се, че не съм точно по темата, но търся мнения за резервации през luxury discount. Не открих тема за тях или друга по-подходяща. Искам да направя резервация за септември, но пише че трябва да платя цялата сума сега и, че не връщат пари при отмяна. Чудя се това ли им е практиката или просто аз съм попаднала на такъв хотел. Как изобщо някой резервира през тях при такива условия?

# 562
Предполагам, че както при Букинг хотела си поставя условията. И в Букинг има хотели без отказ и плащане веднага.
Ако не ви устройва -на друго място

# 563
  • София
Здравейте, извинявам се, че не съм точно по темата, но търся мнения за резервации през luxury discount. Не открих тема за тях или друга по-подходяща. Искам да направя резервация за септември, но пише че трябва да платя цялата сума сега и, че не връщат пари при отмяна. Чудя се това ли им е практиката или просто аз съм попаднала на такъв хотел. Как изобщо някой резервира през тях при такива условия?
Не знам какво е "luxury discount", но, разбира се, има изобилие от възможни резервации с незабавно плащане и без опция за отмяна с възстановяване на сумата.
Всичко това си решават местата за настаняване - някои може да предлагат само такива, други да предлагат аналогична но на по-висока цена ако има и отмяна.
Трети - с безплатно анулиране до определена дата.
Ако нещо много те притеснява - подминаваш. Ако нямаш много опции и евентуално на желаното място има само една опция, която те устройва като цена / местоположение, то преценяваш за себе си риска.

# 564
  • София
Здравейте!

Много моля за код Букинг на лично съобщение Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Предварително благодаря! Flowers Four Leaf Clover

# 565
Не мога да разбера на какъв принцип се дават тези кодове. От години ползвам букинг. 3 ниво съм и никога не ми се полагат кодове.

# 566
  • София
Никой не е разбрал. Simple Smile

# 567
Ако някой има свободен код за букинг, ще се радвам да ми го отстъпи.
Благодаря.

# 568
Здравейте, имам свобоен код.

# 569
Пускам код валиден до края на деня:
YQYTTTGZV2

Общи условия

Активация на акаунт