Събрани граници на кръвното

• 971
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте!
 От вчера вечерта съм с вирус, обаче със започването на вируса събрах границите на 80/70 с 120 пулс. Чувството е ужасно. За първи път ми се случва. Дали е опасно да ме повтори пак и мога ли да взема някакви мерки да го предотвратя? Благодаря!

# 1
Ами зависи какво ви е било?
Повръщане с диария ли бе и овладяни ли са?
Сега колко е пулса?

Най-бързо се раздалечават граници, като изпиеш 1 компот от череши. Не става с натурален сок - трябва вътре да са врели костилките на черешите.

# 2
Ами зависи какво ви е било?
Повръщане с диария ли бе и овладяни ли са?
Сега колко е пулса?

Най-бързо се раздалечават граници, като изпиеш 1 компот от череши. Не става с натурален сок - трябва вътре да са врели костилките на черешите.
Да повръщане с диария. 120 пулс и до днес е кръвното е ниско 97/66

# 3
Може и да не е лоша идея да отидеш на лекар за система. 120 пулс трябва да бъде овладян медикаментозно.

Силно и бързо оводбяване - кола кола, вода с малко сол,захар и сода за електролити. Хидрасек и други прахове при обезводняване.
Тоя грип не минава след като спре диарията. Днес вероятно си със висока Т, после следва гърло и сополи.

# 4
В такива ситуации за кръвното при мен помага кока-кола, също и айрян, но една идея по-бавно действа.

# 5
Събирането на границите е супер опасно!!!
Като си мерите кръвното в къщи винаги го мерете два или три пъти един след друг пъти. Тия апаратчета за кръвно по някога лъжат и за това последователно ги мерете. Ако пак се случи дирекно звънете в бърза помощ. Опасно е разбира се.

# 6
В такива ситуации за кръвното при мен помага кока-кола, също и айрян, но една идея по-бавно действа.

Замислих се колата как ще се отрази на тахикардията...

# 7
Валериан раздалечава границите. Имаше още няколко лекарства с такова действие, но не си ги спомням.
Това са ми го казвали от спешен кабинет преди години, като бях събрала 60/50.

# 8
Дорис, има логика за колата, но лично при мен като се оправи кръвното се оправя и пулса.

# 9
В колата няма кофеин вече. Кое влияе на кръвното? Газираното? Глюкозата?

# 10
Изпий един солен айрян или една кока кола . Хапни едно шоколадче , наспи се и ще мине .

# 11

Не мисля, че в колата някога е имало кофеин, но не съм се запознавала подробно.
Колата сама по себе си е течност, която запълва електролити - в нея има киселини, захари и соли, които бързо се усвояват. Нямам идея кое точно но дори, когато ти се гади успокоява това състояние.
Разграничаването на събрани граници не става с кафе - то вдига и долната и горната граница, а не това се цели.

Авторката, как си?

# 12

Не мисля, че в колата някога е имало кофеин, но не съм се запознавала подробно.
Колата сама по себе си е течност, която запълва електролити - в нея има киселини, захари и соли, които бързо се усвояват. Нямам идея кое точно но дори, когато ти се гади успокоява това състояние.
Разграничаването на събрани граници не става с кафе - то вдига и долната и горната граница, а не това се цели.

Авторката, как си?

По-добре. Лекаря каза, че било от болестта и било нормално повече течности и сладко.

Общи условия

Активация на акаунт