BETL

• 35 360
  • 167
  •   1
Отговори
# 150
Осъдени за пирамиди не знам да има. И тук ще е всяко чудо за три дни. Вложителите просто ще се примирят и това е.

# 151
Те 99% са били наясно, че е пирамида, излъгани почти няма, ако изобщо има. Макар, че няма да се изненадам да е имало и вярващи в инвестицията, като гледам коментарите из фейса колко са интелигентни масово българите.... Само, че много бързо рихна пирамидата, имало е доста изненадани 'инвеститори'

# 152
Аз познавам няколко загубили и вярвали до последно, че не е пирамида. С едната говорих на 7-8 дек, след статията на Капитал и беше готова да преведе исканата сума, за да й верифицират профила и да си вземе парите...

# 153
Леле, ужас. Хората не мислят вече изобщо  явно...

# 154
Добре, де. Какво са им обещавали? Значи влагаш голяма сума и от какво печелиш? Няма реална дейност, нещо, което да донесе оборот и пари. Всеки бизнес започва с малко, не може и не е логично някакви си лаици (съдейки по сайтове, реклами и репортажи) да имат идея за милиони и свободно да я "дават" на хората, че да печелят самите вложители. Дори и да имаш супер идея, поле за големи печалби, ще си ги направиш за себе си или макс да въвлечеш няколко човека, ако нямаш достатъчно капитал. Това да ти обясняват колко е велика фирмата и точно ТИ ще почнеш от първата седмица да печелиш големите пари, миии....трябва да ти светне лампичка, че нещо не е ок.

# 155
Точно така, колкото и да не разбираш все си чул, че за нищоправене пари не дават..

# 156
  • София
Точно така, колкото и да не разбираш все си чул, че за нищоправене пари не дават..
Станахме свидетели със сигурност обаче колко могат да ти измъкнат.

# 157
Казвали са им, че инвестират в тези апарати и получават възвръщаемост от ползването им.
Прочетете статиите в Капитал, обяснено е много подробно.

# 158
А, не, че чак толкова се вълнувам, че да диря да чета капитал. Просто си говорим тук, ако някой му се коментира.....

# 159
# 160
Само че трябва абонамент за капитал, за да се прочете статията.

# 161
Казвали са им, че инвестират в тези апарати и получават възвръщаемост от ползването им.
Прочетете статиите в Капитал, обяснено е много подробно.

Ако е нещо важно, копирай го. Аз 8 лева на месец не бих дала, за да прочета за Бетл.

# 162
О, извинявам се, не знаех, че вече няма определен брой безплатни статии.
https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/ … %25B8-530604.html

# 163
Ох, тези хора как са се вързали, че от зарядно в бар/заведение ще правят големите печалби. Във всяко заведение има контакти, ако толкова ти трябва да си заредиш телефона.

А, като чуя мрежов маркетинг, веднага ми светва, че има нещо гнило.

# 164
Аз в самото начало преди да се заговори за този бум на измама се усъмних че има нещо нередно,когато и на мен ми предложиха да се включа и казах на момчето,което ми предложи да внимава,че може и да изгори,но той вече яко се беше запалил и дори беше вложил голяма сума и ето сега,след като се разбра колко са се хванали,не ми се мисли.Но така е който си мисли че  пари лесно се печелят,накрая ''горят''.

Общи условия

Активация на акаунт