Какво добро нещо сторихте днес?

• 2 251
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Подарих книги на читалището в едно село и днес ги изпратих.

# 16
Сутринта закарах на мъжа ми на очен преглед, след него не може да кара няколко часа, и докато го чаках минах през пекарната на ъгъла за хляб и сладкиши. На другия ъгъл срещу входа на един малък супермаркет седеше един човек във влагата и просеше. Ами сетих се , че гледах едно предаване и казаха поне не ги отбягвайте с поглед, кимнете им поне, всеки има нужда да бъде видян , и ми стана мъчно. Купих от пекарната едно топло капучино , дадоха ми към него бисквитка и взех още едно печиво в пликче и му ги подадох като минавах край него. Беше много щастлив, че му дадох нова и ненапита чаша и не му дадох някакви остатъци. И ми се усмихна. Аз се надява, поне малко да го е стоплило.

# 17
  • Варна
Споделих видеа на неврохирургът, който върна качеството на живот на майка ми, обърнах се и към всички, които му пращат благословии, сърца и цветя, да споделят постовете, защото тези златни ръце трябва да стигнат до повече хора.

# 18
  • Банско
Преизползвам всеки ден неща и рециклирам. Грижа се за 2 бездомни котета и две кучета. Пращам всеки месец дрехи за дарение, пускам ДМС и използвам минимално пластмаса. Гледам да правя максимално дарения за всякакви каузи.

# 19
Изпратих парички за дарителната кампания на двете жестоко и безпричинно пребити жени (майка и дъщеря със сериозни заболявания), които живеят без ток, без вода, без здравни застраховки и имат нужда от дом и лечение. Споделям само за да дам повече глас на случая и дай Боже да има и други желаещи да помогнат .

# 20
Днес поздравих колежка за имения й ден, като й подарих нещо дребно, което изработих сама. Тази колежка не винаги се държи мило с мен, понякога ми е правила и мръсни номера. Но аз самата не мога да бъда злопаметна. Чувствам се добре, когато се държа добре с хората край себе си.

# 21
Аз купих 6 много красиви коледни картички и ще ги изпратя на възрастни роднини и семейни приятели, които живеят сами , но аз няма да мога да отида на толкова много места из Европа тази Коледа. А някои от тях не съм виждала над 15 г. поради различи причини. Но хората са страхотни и образовани, умни и мили . Ще им пратя по една хубава картичка, а не някакъв смс , ел. картичка, имейл или подобни. ЩЕ ги пратя по-рано за да стигнат навреме и да радват по-дълго. Надявам се да зарадват.

# 22
  • Варна
Споделих в профилите си в соц. мрежи видео с участието на майка ми като пациент на невероятен неврохирург.
Той заслужава, защото ѝ върна качеството на живот.
https://www.facebook.com/reel/639900051700854

Общи условия

Активация на акаунт