WIZZAIR - 49

• 37 564
  • 780
  •   1
Отговори
# 45
Не може два пъти с една карта.

# 46
Мога ли някъде да погледна данните за автоматично чекиране,които съм въвела.Съмнявам се,че съм направила гаф.

# 47
Мога ли някъде да погледна данните за автоматично чекиране,които съм въвела.Съмнявам се,че съм направила гаф.
Вижте си в профила данните. Иначе ако се съмнявате и притеснявате, се чекирайте сам/а.

# 48
Моето мнение е, че няма никакво значение какво пишете там. Още повече, ако е в Шенген.

# 49
Тъй като ме изхвърли,мисля че нямам телефон за детето,но ме попита дали аз съм връзката за всички пътуващи и аз чекнах да.В профила имената са верни и за двете е отбелязано автоматично чекиране.Ако не сработи 24 часа по-рано мога да се чекирам онлайн ?

# 50
Можеш. То не виждам смисъл въобще от това автоматично чекиране

# 51
Детето е на 15.Нямаме за сега запазени места,ще ни разделят ли при чекиране?И за двете ни е първи полет.Аз не съм фен на летенето,но се налага .Девойката и тя е от страхливите,но това ни е единственият вариант ,да стигнем до Венеция за едно състезание.Ако сме през ред или два , не е проблем,но ако сме в двата края на самолета и нямаме визуален контакт ,не знам, как ще реагира детето.Чудя се ,дали да запазя места.

# 52
Щом е билет за възрастен (над 14) ще ви разделят.

# 53
Да 14г децата се настаняват до родител.
Ако искате да сте заедно, купете билет.
Често слагат в двата края на самолета, така че не разчитайте да сте наблизо.

# 54
А мога ли да закупя само настанете заедно,при положение,че водят детето възрастен?Не ми го дава като опция в приложението,само избор на места.

# 55
Ако ти го дава като възможност можеш... То това му е идеята, не избираш места, само заедно, и е по-евтино.

# 56
Здравейте, разрешено ли е сешоар и преса за коса в ръчния ? Благодаря

# 57
  • София
Здравейте, разрешено ли е сешоар и преса за коса в ръчния ? Благодаря
Да.

# 58
Чекирам утрешен полет и ми излиза съобщение, че е овърбукнат и дали искам доброволно да се откажа, дъра бъра...отказвам и ми генерира бордна карта с място. Като има място, пак ли има опасност да не се качи човекът? Знам, че ако ти даде бордна карта без място, тогава наистина не си сигурен. Коментирано е, но не се сещам какво беше.

# 59
Не ми се е случвало, но най-вероятно си ок. Сигурно са на ръба и са почнали да предлагат доброволно отказване превантивно. Пари предложиха ли за да се откажеш?

Общи условия

Активация на акаунт