WIZZAIR - 49

• 37 589
  • 780
  •   1
Отговори
# 765
Точно Уиз. Букурещ-Сандефиорд Торп. Живеем по-близо до Букурещ, отколкото до София и основно от там летим.
Да, не знаех. Понеже от БГ няма полети на Уизеър. Иначе да, от Букурещ има много по-голямо разнообразие от дестинации, май винаги е било така.  Торп знам, че е на 110 км от Осло, после как е уреден трансферът? Аз съм кацал само на Oslo Gardemoen, има влакове под летището (доста скъпи, но редовни и сигурни) Grinning

# 766
потърсете в Гугъл Bring tobacco uk и ще излезе
250г

# 767
Да, не знаех. Понеже от БГ няма полети на Уизеър. Иначе да, от Букурещ има много по-голямо разнообразие от дестинации, май винаги е било така.  Торп знам, че е на 110 км от Осло, после как е уреден трансферът? Аз съм кацал само на Oslo Gardemoen, има влакове под летището (доста скъпи, но редовни и сигурни) Grinning

Ние караме празниците с наши много близки приятели, които живеят близо до Осло. Те ни вземат. Последният път вечерта преди да кацнем имаше инцидент на Торп - аварийно кацнал самолет летящ от Осло към Амстердам но стигнал само до Торп. Та ни пренасочиха към Осло и подсигуриха транспорт до Торп на всички желаещи.

# 768
Оо да, помня го. В тема "Авиоинциденти" на Магеланци беше отразено с подробности, хахаха. Случват се такива неща. Значи са ви пренасочили към Gardemoen, да.. там кацат Norwegian, дето летят от София и Бургас.  Харесвам Осло, искам пак да ида. Просто под 120 евро/нощ трудно може да се намери хотел, но това е положението Grinning

# 769
  • София
Оплакват се хора из фб групите, че цените за Сардиния чувствително са се качили спрямо веднага след пускането 😕

# 770
Има резон. Сега турагенциите ще букнат половината полети до Сардиния и ще скочат още цените.

За пътуващите от Букурещ: Уизеър премества полетите си до 7 дестинации от летище Отопени на летище Бънеаса в Букурещ:

Abu Dhabi (от 30 March 2025)
Budapest (от 30 March 2025)
Kraków (вече преместени)
London–Luton (от 1 April 2025)
Naples (вече преместени)
Warsaw–Chopin (от 9 June 2025)
Wrocław (от 9 December 2025)

# 771
  • София
Само на мен ли ми дава да избера Хераклион от София, но няма дати?

# 772
  • София
Май бяха само за миналото лято. Райън летят до Ханя. Или с Aegean с прекачване в Солун или Атина.

# 773
  • Пловдив
Оплакват се хора из фб групите, че цените за Сардиния чувствително са се качили спрямо веднага след пускането 😕
Още на следващия ден бяха двойни. Не знам дали защото и по групите се пусна инфо и някаква част са изкупени, но аз бях избрала дати за септември и на другия  ден вече бяха 400лв на човек...

# 774
  • Mostly in my mind
Дъщеря ми е на навършени 14 г. В коя графа попада? 14+ или 2-14?

# 775
# 776
  • Mostly in my mind
Благодаря!
А може ли с лична карта да пътува или трябва паспорт за нея?

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 10:32 от Лолита

# 777
Сигурно с каквото има, стига да не е Англия или извън ЕС
Не го разбирам тоя въпрос, изискването за паспорт за малки деца е защото не се издават лични карти, ако се издават, трябва да може и с лична карта

# 778
  • Русе
В Уиз Еър или в конкурентната авиокомпания пускаха периодично на промоция запазени места по 8-10 евро?

# 779
  • София
Цената е различна за различните типове места. При Райън са ~ такива редовните цени за стандартните места.

Общи условия

Активация на акаунт