💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 718
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 105
Леле със сълзи се смях на Микяй, просто няма такава гъсеница на обръчите JoyJoyJoyJoy

# 106
  • София
Пффф Пелипенко ме опровергава непрекъснато. Аз все обяснявам колко е безполезна, а тя на чиста злоба прави чудеса.

# 107
Мноого са добри Мартин и Добри

# 108
Стан: "Обожавам да бутам или да дърпам" Joy

# 109
Мъчение е да се гледа това трасе - охранени добичета - мъже срещу гладни жени.

# 110
  • София
Явно няма да видят резиденция зелените, Борисенко е обречен на боб и леща..
Ама то с 5 жени и само 2ма мъже, няма защо да се надяват..

# 111
Браво на МиД. Прекрасно представяне на терен! Много добри.
Браво и на Пелипенко.

# 112
Мъчение е да се гледа това трасе - охранени добичета - мъже срещу гладни жени.

Всеки получава каквото пожелае. Жените са вече напред , виждат финала. Жалко че Борисенко ще види резиденцията през крив макарон. Сигурно ще е единственият участник в историята не стигал до резиденция.

# 113
  • На Изток от Рая
Тази арка-пъзел освен гордите(жълти), помните ли кое друго племе също я реди? Може пък там да има обрат

# 114
Добре, че са рекламите. Превключвам си на Шоколад, да ми се оправи вкуса. После ще ви прочета за да разбера какво е станало.

# 115
  • Stockholm
Сега Виктория дали ще разбере, че бутането напред на всяка цена без качества, в един прекасен ден довежда всеки дотам, докъдето би стигнал и без да се бута напред на всяка цена  Joy

# 116
Стан: "Обожавам да бутам или да дърпам" Joy
Само не разбрах, защо остави Гешев последен? Би трябвало да е последен Стан и да бута най-тежката количка. Нали това обича Стан?

# 117
Абе тия зелени защо не хванаха и те един коловоз и само в него да бутат на тая количка? При червените всички бяха в коловоза и беше по-лесно

# 118
  • Някъде в Матрицата
Благодаря за темата!

Защо отново трябва да се бута вагонетка с нарастващо тегло?

За зелените съм, но както върви в момента, резиденция за тях -йок. Освен, ако червените се провалят с арката.

# 119
Зелените нямат никакъв коловоз, затова им затъва количката постоянно, червените имат 1 дълбок и си притичват по трасето, оттам идва цялата разлика🙄

Общи условия

Активация на акаунт