💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 643
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 90
А то щото Алекса не беше все той Капитан в техния сезон.Там не смееха да му противоречат.Ето така се става победител.100 пъти Капитанство и айдеее

# 91
Отношението на Стан съм коалицията Мартин - Добрин е : Бий Мъ, обичам Тъ 😂

# 92
  • София
И мен ме дразни това Малви, но явно няма как да я наричат по друг начин.
Много смешен сезон, даже не се ядосвам вече.

# 93
Капитанствата на този етап, освен риск, са и възможност да се сдобиеш с цялата утвар на продукцията, стига да си техният човек, разбира се.

# 94
Калоян беше много налудничав, мислеше, че така ще ги скара ли?🤔 Беше ми много смешно как събрал Деси и Борисенко, се хили и злорадства, а те го гледат недоумяващо😆

Анджи е по-силна от Маги.

Стан хич не разбирам какво прави, никакъв план ли няма тоя човек?

# 95
  • София
Умирам от смях с тея коалиции при червените. Уж ще саботират МиД, пък избраха Мартин пак за капитан. Grinning
Стан между ушите нищо няма. Гешев е в недоумение кво става, а Зелените бяха блестящи. Пръснаха кокошарника.
Аз не мога да разбера как така Стан, Гешев, Маги и Микяй не се обединят срещу Малвина, Добри и Мартин. Да, знам, че Микяй и Гешев има дразги от преди, но сега са поставени при други обстоятелства и с един разговор може  да се разберат. Вместо това всички те се мазнят на Мартин и Добри и това още повече им вдига самочувстивето.
Микяй е страхлив и иска да е винаги с водачите.
Не мисли или не може да мисли.

# 96
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Oпределям Стан като  най-тъпият участник от всички 6 сезона.
Въобще не разбира играта и предлага опции,които будят смях от всички,подмазва се на Мартин и Добрин при факт,че го скъсват от подигравки и елиминации.
Синхроните му пълни с тъпизми и коментира все едно е от позицията на най-запознат и знаещ кое как да стане.

Толкова загубих интерес към предаването,че почти не намирам никакво забавление в това да го гледам.

Калоян с интересен ход да внесе смут в кокошкарника.

# 97
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дяволче, най-добрият си, няма като твоите теми просто! Благодаря за новата!

Идеята на Стан отново изби рибата, малко като селския хитрец се изявява - Гешев да си похарчи грошовете, неговите да стоят. Joy Да номинират Добрин също не беше най-блестящото предложение, добре че е Гешев да мисли за детайлите, защото американ бой хич го няма по тях.
Както каза на арената, когато Димо го попита защо е избрал Добрин да му е секундант, след като саботираха битката и е срещу него, той най-чистосърдечно си призна, че просто не е помислил.
Общо взето играе като малоумен, не знам какви филми си прожектира в главата.
"Аз ви обявявам война, но гласувам за Мартин да е капитан." Rolling Eyes Имали много "неразногласия" с него. Joy

Малвина се оказа неособено мислеща на арената. Как реши, че може да мине летящия мост без да се засили. Глупаво и бавно беше и минаването на обръчите. Наистина има доста слаби страни. А като гледах в промото как минава Микяй, мога да кажа, че на част от Храбрите им личи, че мисленето не им е силна страна.

# 98
  • Stockholm
И продукцията сега ще реши чрез Битката на капитаните Силвето да си ходи ли или да остане. Коалицията им се изчерпа и е време да се разотиват. Тя не прави шоу и без това.  На фокус са Индиеца и Колумбиеца.

# 99
Много добро преминаване на Мартин
Микяй ще се обеси на тези обръчи

# 100
Оооо Микяй JoyJoy Цирк, цирк... Grinning

# 101
Любимо ми е Димо като каже “да видим как ще се справи сега някой си” и после каже “ами не се справя” JoyJoy

# 102
  • София
Мартин ми скри шапката, прелетя през трасето.

Аз съм за зелените, ама защо позволиха на Силвия и Анжела така да минават объчите. Особено Силвия го мина държейки се/дърпайки се за гредата горе. Другите се мъчат, а те двечките само местеха обръчите, а се държаха горе.

# 103
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Микяй се гърчи като червей на суха буца. JoyJoy

# 104
Микяй само дето не се обеси на тези обръчи
Такова чекнене не бях виждала

Общи условия

Активация на акаунт