💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 642
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 75
Тия май не разбират,че може да напълнят Мартин с грошове,огърлици,саби,брадви и други тайни амулети.Вместо да му извадят очите ще му изпишат веждите

# 76
Змията Анита се оказа отровна, мислех си, че е обикновена водна змия, но тя ме опроверга.

# 77
  • София
Той и Светлин издаде Гешев на изпроводяк, Анитка не е първата.

# 78
Стан между ушите верно няма никой… с бъбрек е и той вместо мозък 🤦🏻♀
Калоян 🩵🩵🩵🥰

# 79
Какви жестоки белези имат по телата... ужасно е!  Не си заслужава цената!

# 80
Играта вече върви към края си а Силвия все още е тотално неадекватна. Явно двата ++ са за най отвеяна участничка. Калоян евала👍👍💪💚💚

# 81
Ралица: "Воини, започват седмици на ада в Игри на волята", Борисенко...

# 82
До края на игрите половината участници ще могат да ги освидетелстват от ТЕЛК, дори само по снимка, особено Борисенко.

# 83
Умирам от смях с тея коалиции при червените. Уж ще саботират МиД, пък избраха Мартин пак за капитан. Grinning
Стан между ушите нищо няма. Гешев е в недоумение кво става, а Зелените бяха блестящи. Пръснаха кокошарника.

# 84
Отново перфектно представяне на Маги. Тези обръчи са мега гадни обаче.

# 85
Аз не схващам вече нищо - кой иска, кой не иска, пък при едните много добре да си капитан, при другите много зле... Не, нищо не схващам....

Днешната игра не трябва ли да е с обезопасителни въжета!?!?

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 20:44 от Ice Queen

# 86
Умирам от смях с тея коалиции при червените. Уж ще саботират МиД, пък избраха Мартин пак за капитан. Grinning
Стан между ушите нищо няма. Гешев е в недоумение кво става, а Зелените бяха блестящи. Пръснаха кокошарника.
Аз не мога да разбера как така Стан, Гешев, Маги и Микяй не се обединят срещу Малвина, Добри и Мартин. Да, знам, че Микяй и Гешев имат дразги от преди, но сега са поставени при други обстоятелства и с един разговор може  да се разберат. Вместо това всички те се мазнят на Мартин и Добри и това още повече им вдига самочувстивето.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 20:56 от hey_yeah

# 87
Писна ми капитани , да са съселите или кокошка кючек . Е* ати скуката.  Всяка седмица едно и също . Добре, че не остава много от сезона.  Че напълно сериозно съм готов , да го зарежа Close

# 88
Дуо Олио най-добре разбирали играта, ти да видиш... Боговете на игрите са решили да слязат сред простосмъртните участници. Толкова пък да си вярват! Наистина за догодина да го прекръстят Волята на игрите, както Неделчо предложи.

# 89
  • София
Името Малвина е много хубаво, приятелката на Пинокио беше, но съкратеното Малви нещо не ми харесва..
Събу си панталонките на обръчите, милата.. Sunglasses.
аауу как падна..дано е добре..

Общи условия

Активация на акаунт