💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 636
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 60
Гледам в промото ,Стан дава акъл на Гешев да харчи грошове да номинират Марто .Ама самия Стан неще да харчи.Гешев не е тъп.Стан иска и да саботирват двете номинационни.Гешев пак ве е доволен.Май Стан ,ако го надушат Имеператорите ще е пътник ,както с Кралев стана.

# 61
Това с новите треньори мислех, че е някаква шега. А то било истина. Чудех се докъде могат да стигнат продукцията с наглостта си и ето, надскочиха себе си JoyJoy Смешници.

Аз съм последната дето ще ги защитава, но обективно погледнато - не е ли нещо което продукция с акъл би направила още отдавна?  Същото важи и за подкастите.
Във всеки случай от двата варианта - да не правят нищо и да се преструват че няма треньори, няма подкасти, няма форуми или да се включат активно в тези форми за промотиране на бизнеса си  - второто ми се струва по-логично.

# 62
В червата си е долна тази Анита. Отврат човек.

# 63
Анита ги насоли всичките Grinning

# 64
Последен напън от Анита, да може да се доизложи докрай да оцапа Unamused

# 65
Анита е отврат.Не се ли преценява това момиче,че за нищо не става

# 66
  • София
И аз това влизам да се оплача, пак философства, добре че вече изчезна от екрана..уфф
Мерси за темата, Diavolo и Soney 🍺

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 06:48 от elix

# 67
  • Stockholm
Според мен още от първата игра, когато заведе племето си на Дивия плаж, понеже уж не можеше да нареди пъзела, Мартин играе като поставено лице на продукцията.

# 68
  • София
Благодаря за новата тема!
Всички стискаме палци на Борисенко май Simple Smile

# 69
Анита одиозна и на изпроводяк. Опитите за отпор срещу дуото - нефелни.

# 70
  • София
Мазния, който от сутрин до вечер прави планове задкулисно, мазно ухилен пита: Стан, я разкажи за тия планове? Flushed
А иначе Стан е невероятен наивник... и това е евфемизъм... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 71
Мазния, който от сутрин до вечер прави планове задкулисно, мазно ухилен пита: Стан, я разкажи за тия планове? Flushed
А иначе Стан е невероятен наивник... и това е евфемизъм... Stuck Out Tongue Winking Eye
Той сигурно друго не е чул от видеото. Първия му въпрос веднага беше за плановете на Стан. Все едно само той и Добри имат право на планове и колации. Това надменно поведение е отвратително.

# 72
  • На Изток от Рая
Анджи като я гледам е единствената с толкова много белези по себе си, май само с Раду може да се мери

# 73
Стан филмарят защо гласува за Мартин ,нали уж за Микяй щеше да е.

# 74
Силвия утре да не я пратят в изолатора Unamused Глиста ще го спасят, ясно е.

Общи условия

Активация на акаунт