💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 590
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 45
  • София-Младост
Вчера засякох Павел в един търговски център. Слънчев, готин, цветен...косата най-вече. Много добре изглеждаше, възстановил се е от целия глад и мизерстване.

# 46
Значи от сега се знае, че победителят в сезон 7 ще е някой от учениците на М и Д.  Колко удобно.

# 47
Кральольо гладен щеше да изяде и двамата мазници набързо.

Да, по празни приказки и ядене. Видяхме достатъчно колко му е капацитета.

# 48
Благодаря за новата тема, отново безупречна работа на създателите.
Много се радвам, че Анита отпадна и не получи място в Изолатора. Дано това да е било наказание от продукцията за саботажа. Ще видим и Малвина, когато дойде нейният ред, ще отиде ли там или не.
Мартин и Добрин удариха ново дъно - не стига, че саботираха номинационната битка, а после взеха, че саботираха и битката на съюзниците. Дано все пак това бъде разкрито някога. Значи за Фейгин и Мани го изтропаха веднага, сега даже позволиха и да се задълбочи. Да не забравяме и с Момчил как постъпиха миналия сезон, както и как разкриха всички стратегии на Димитър в този. Тия двойни стандарти точно дразнят, иначе съм на мнение, че продукцията не трябва да се меси, но като са почнали да издават веднъж, да издават наред, а не избирателно.
Довечера пак ще се изпотрепят не малко хора. Надявам се Силните да отидат на резиденция само заради Борисенко.

# 49
И аз харесвам Борисенко.Дано този човек иде на резиденцията да хапне
И Павката харесвам.

# 50
  • Някъде там...
Довечера съм за зелените, заради Борисенко. Време му е да захлеби малко.
За официалните треньори... озадачена съм не малко.

# 51
Как ще са официални треньори, това майтап ли е?! 😂😂😂😂😂😂😂

# 52
Благодаря за темата!
С оглед новите треньори на продукцията, предполагам, че лайтмотивът на следващия сезон ще бъде - "не, това не е мираж, всяка битка саботаж".

# 53
  • София
Значи стават част от продукцията и ще са на заплата.
И изяждат хляба на Фифо, Гого и Мишето. Освен ако техните кастинги продължат. Бъдещето ще покаже.
Така издърпаха чергата от Надкаст и си направиха свой си подкаст 'След игрите' който обаче не е никак популярен (защо ли). Видяха и колко плодовити са Фифо, Гого и Мишето и сега решиха официално да си сложат Добрин и Мартин и всичко да минава през тях.
Докато при Гого, Фифо и Мишето никога не е било съгласувано с продукцията, по-скоро тя ги потърси за кадри и взимаше предвид техните кастинги, които те правеха със собствени средства и просто от любов към играта.
Нещата се случиха спонтанно, докато сега виждам само едно - пълен контрол и комерс.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 18:01 от Diavolo

# 54
Благодаря за темата, статистиката, анкетите и цялостното оформление.

Само дето гледам ей така, да минава време. Никаква тръпка.

Иначе останаха със симпатии Борисенко, Раду, Павел и Силвия.

Надявам се и много искам довечера най-накрая Борисенко да хапне от салама в резиденция.
И аз така, без Борисенко. И все още любопитство към Гешев. От Малвина така и нищо не ни показаха.

# 55
Не виждам какво е различното с Фифо, Мишето и сегашните? Те пак работеха с продукцията, защото одобрените не минаваха някои кръгове от кастинга, освен това участниците сигурно си плащат за подготовката.

# 56
От официалната страница в тик ток Стан е с поредната стратегия към Гешев. Иска от него на съвет да  си похарчи грошовете за да стрелят по Марто.Освен това ако отпаднат на първата номинационна битка да саботират втората. Гешев недуомява на синхрон що за план е това!?😂😂😂
  Днес и аз стискам палци Борисенко да захрани!!!
   Много ще ми стане интересно ако Мартин и Добрин заиграят един срещу друг в отделни племена или коалиции.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 19:34 от Lili Roze 748420

# 57
Да. И Гешев. Доколкото е добър на арената и ми е любопитно неговото стратегия ли е или глупост.

ДиМ  може да си правят кастинги, подготовки, но кой ще иде? Или могат ли да спрат някого да иде при Филип или Гого?
Стиснатата, алчна продукция ще им осигури ли зала?

# 58
  • Stockholm
Това с новите треньори мислех, че е някаква шега. А то било истина. Чудех се докъде могат да стигнат продукцията с наглостта си и ето, надскочиха себе си JoyJoy Смешници.

# 59
  • На Изток от Рая
Благодаря отново за прекрасната тема и корица! Горкият ми Раду, откак го захвърлиха в изолатора съвсем му отрязоха екранното време.
За мен той си остава единственият участник, с изключение на Анджи, на  когото симпатизирам от началото на формата и предполагам, че така ще си остане.
Стискам палци и на краката Борисенко най-после да се наяде и да го видим изкъпан , сресан и напарфюмиран😀

Общи условия

Активация на акаунт