💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 618
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 30
Който завърши успешно тяхната школа получава бутилка олио и един маргарин подарък на изпроводяк Trollface

# 31
Дяволо, в следващата анкета включи въпрос - Липсва ли ви Кральольо Joy
Резултатът ще е изненадващ.

Кральольо гладен щеше да изяде и двамата мазници набързо.

# 32
  • Bayern
С тези треньори ще гледаме участници като по калъп . Откакто  ходят да се готвят при Фифо и  Гого гледаме еднотипни участници и с готови коалиции още отвън .Не напразно 2 ,3 и 4 Сезон бяха най-гледани, тогава даже и дразнителите бяха интересни. Направо не знам как са се готвили всички преди да започнат Гого и Фифо да работят с бъдещи участници ...Sad

# 33
Да се запиша и да благодаря за темата. Пак добра корица.

# 34
Направо не знам как са се готвили всички преди да започнат Гого и Фифо да работят с бъдещи участници ...Sad

Всичко без тактики и стратегии - само физическа подготовка и упражняване на различните елементи от игрите, предполагам. И колкото и да има някакъв предварителен сценарий елемента на изненадата и естествените реакции, емоции все пак го имаше. Сега са малко като роботи Joy , участват в пиесата и гледат да не объркат репликите и реда си за излизане на сцената, понякога си поплакват от яд ,че са сбъркали и така .

# 35
Чудесна тема! Отново! Благодаря 🍀♥️

За сиамските близнаци няма да коментирВам! Мартин от депутатска заплата падна на благодеянията на вито и Ко. Или ще полагат доброволен труд, докато не си изплатят наградата ( евентуалната).
То игра, ти сценарий, то роли...но ако не си подходящ точно за тази роля няма да я получиш. Така, че това което показват на терен дует "Слънчогледово олио" си им е заложено е характера.
Като са видяли,  колко е отслабнал Борисенко, затова ли му се подиграваше мургавия. Все едно Майк Тайсън да се радва на победа над Добрин! То даже е унизителното за по-силния да изразява такова самодоволство!
Хайде, поне довечера Борисенко да отиде на тази пуста резиденция!

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 14:43 от mery_poppins1

# 36
  • София
С какво толкова заслужиха тези момчета това величаене и прехласване от Продукцията?
Чак и треньори на Игри на волята.....
Дали бъдещите участници ще са благодарни да тренират плуване при Добрин-щото нали е официален треньор😉? А нещо с вадене на трупи и дънери при Мартин🙃?! Ех, каква чудесна  двойка треньори бяха Фифо и Гого! Много ще липсват и това ще го усетим и ние като зрители в следващия сезон!
Дяволо, поздравления за труда!

Е, ако сме обективни и при Гого няма как да се научат нито на плуване, нито на вадене на трупи. Други са му силните страни на него.
Добрин на арената - на суша визирам - е много добър. Мартин също не се справя никак зле. Всъщност ще ми е много интересно в един момент да се наложи да се изправят един срещу друг в многокомпонентна битка - наистина нямам идея кой от двамата би победил.

# 37
  • софия
Скрит текст:
Ще преподават тънкото изкуство на саботажите Trollface

Стига бе, средата на сезона сме!
Промотират официални треньори за С7 Joy

Ще ме убият тия нещастници,  продуцентски мутри.... Imp

Явно им бодат очите. Първо Надкастърите, сега и неофициалните треньори.

Абе почудих се аз, как така им върви канал на императорите, а то и още имало...... Confused

Ех, момчета, ДиМ, все още ви харесвам, ама докога незнам  ........Confused

Пп.
Напоследък на мен и Ванчето вече не ми е Ванчето от С2, а Ванчето от продукцията Cry

# 38
С какво толкова заслужиха тези момчета това величаене и прехласване от Продукцията?
Чак и треньори на Игри на волята.....

Добрин на арената - на суша визирам - е много добър. Мартин също не се справя никак зле. Всъщност ще ми е много интересно в един момент да се наложи да се изправят един срещу друг в многокомпонентна битка - наистина нямам идея кой от двамата би победил.

Изчакай още месец и ще я гледаме тази битка на финала Wink

# 39
  • Bayern
pinko, редактирай си коментара, моля .Някой може да сметне ,че е спойлер

# 40
Ааа, не, не ги искам тия двамцата на финала. Последната 4-ка от мен да мине, по-може. Simple Smile

# 41
В първи сезон ли имаше Мани, която все я носеха , дърпаха, бутаха та да изкарат играта? Тогава направо не вярвах, че може да вкарат такива играчи , но с времето продукцията ме оборва, че може и ПО...ПО...зле да става. Сега гледам играчи подготвени и не им отърва да излязат на битка-да не би да загубят, а говорят -за битките съм дошъл, да играя игрите съм дошъл....

# 42
  • Bayern
В първи сезон ли имаше Мани, която все я носеха , дърпаха, бутаха та да изкарат играта? Тогава направо не вярвах, че може да вкарат такива играчи , но с времето продукцията ме оборва, че може и ПО...ПО...зле да става. Сега гледам играчи подготвени и не им отърва да излязат на битка-да не би да загубят, а говорят -за битките съм дошъл, да играя игрите съм дошъл....
В Сезон 3 беше тази Мани

# 43
Ако заради Борисенко нагласят довечера зелените да бият ще е тъпо, но натам върви.
Поне следват тенденцията на бутане на зелените, които днес обаче ще се разкукудякат и захапят.

# 44
  • Буркина Фасо
кеф ще ми е да видя Борисенко в резиденцията. дори и да отпадне, но да го пуснат да пренощува там.  и да си хапне на воля.

Общи условия

Активация на акаунт