💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 858
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Ами всеки е отишъл там да стигне до финала.
Виктория е сто пъти по добре  от онова дърво Мирослава например дето стигна толкова напред в четвъртия сезон..

# 136
Пффф Пелипенко ме опровергава непрекъснато. Аз все обяснявам колко е безполезна, а тя на чиста злоба прави чудеса.

Аз пък все пиша, че е кораво момиче, а не лигла и никога не се дъни.

# 137
Аз също съм на мнение, че този сезон за сега е най-добър. Миналият беше супер напрягащ, още 9та седмица се знаеше какво ще стане накрая. Не знам кое точно хората не харесват този сезон или просто, защото сега е модерно да се оплакваш от ИВ?

# 138
Зелените нямат никакъв коловоз, затова им затъва количката постоянно, червените имат 1 дълбок и си притичват по трасето, оттам идва цялата разлика🙄

Това поне от тях зависи и сами си го правят, не е виновна продукцията Simple Smile

Гешев ми обра точките на обръчите, не очаквах тежък човек да мине така.

# 139
Днес се видя какво струват "жените-чудо". Само една от това дуо явно е бутала и в двата случая - колкото и да й беше тежко на Пелипенко, тя успя да си избута количката. Виктория не става, ама пак се включва сред редиците на хората, които са се справили. Само че нея я затвориха с 2 обиколки, а това не се случи при никого преди нея.
Прав е Калоян, че сами са си виновни жените. И какво му дава Анджела на Калата примери как бил доволен от резултата на игра, на която дори не е бил член на Силните. Фукат се от победа с колелото, само че не знаят, че там имаше саботаж и не е ясно без него кой щеше да победи. И Силвия ще ми обяснява как те не били виновни за това, че нямат мъже, като те били изгонили само Караолис, видиш ли. Удобно забрави, че пак те заточиха Калоян при дръзките и пак заради тях Раду беше изнемощял от нонстоп силови битки и отпадна на капитанска битка.
Утре предричам елиминационна капитанска битка и Силвето ще запраши рязко да си решава конфликта с Раду на изолатора. И дано да не го спечели тя.

# 140
  • София
На мен също ми харесва сезона. Кастът е много добър. Няма силно изразен положителен герой, но много са ми интересни динамиките на различните коалиции - те са доста повече от предишни сезони.

# 141
  • София
Гешев направи най-доброто минаване на обръчите, а ръцете му още са с рани.
Мики като се гледа сега какво ли си мисли за представянето на обръчите?! Smile
Той се очертава като най-слаб от останалите мъже.

# 142
Много зрители тук се оплакват и критикуват предаването. Аз обаче съм доволен от този сезон. Вмомента получихме (може би) най-силният каст за всички сезони. И може да стане най-добрия сезон след като нямаме Алекса втори в този сезон. Имаме си добри играчи и всеки има огромен шанс. Вмомента са си останали най-силните мъже и жени. В този сезон даже бих казал че са слагали и забавни моменти от време на време, които даже не са забелязани от зрителя. Всяка локация досега ми беше интересна. Дори и блатото, все пак чрез стратегия Димитър остана там доста време. Кралев и Благо със техните шантави коалиции. Вмомента играчи като Мани няма, няма чак такива дразнители. Не разбирам откъде идва тази цяла омраза към този сезон. Аз лично гледам от сезон 3, и засега това е сезона, през тези всички години който ми е бил най-интересен. Аз съм изключително доволен от продукцията тази година.

Къде е този силен каст не знам. Един няма, който да се отличи като машина. Всеки се скатава. Почти няма интересни личности, а малкото такива пратени по блата и изолатори да гният. Цял сезон варели и колички. Прилича на конкурс за хамали, отколкото на състезание. Такива като Мани и Алекса правеха поне шоу. Тези и толкова не могат.

# 143
  • Stockholm
Аз също съм на мнение, че този сезон за сега е най-добър. Миналият беше супер напрягащ, още 9та седмица се знаеше какво ще стане накрая. Не знам кое точно хората не харесват този сезон или просто, защото сега е модерно да се оплакваш от ИВ?

Верно ли не се знае какво ще стане накрая в този сезон? Joy И то не от 9-та ,  а от първа седмица се знае. Толкова рано, колкото в този сезон  развой на игрите и финал - победител никога преди не се е знаело.

# 144
  • софия
Браво на момичетата че не се отказаха.
Нямаха шанс в битката днес.
Калоянчо беше по-добре когато мълчеше. Още малко и ще ми се изпарят и последните остатъци симпатия към него.

Червените се радват, че зелените се скарали.
Аз се радвам, че червените се радват, така няма да ме се налага да ги предпочитам пред момичетата.

Аман от тая продукция - сега пък Анита издаде Стан. Такива пък нагласени лаптопи, още от Светлин почнаха, аман.....
Аз затова си мисля, че Геша избърза да си го каже тогава.
Даже и още на  Ангел лаптопа ми се стори клюкарски, ама вече не помня за какво беше.....

# 145
Добре, че тук там някой е доволен от нагласени игри, издевателства над участниците, толериране на подигравки, унижения, физически наранявания, липса на морални ценности и т.н. долни похвати за рейтинг/пари.
Радвам се, че голямо болшинство от зрителите не одобряват тия долни похвати и имат една много добро усещане за справедливост.

# 146
Как няма "машини" този сезон?Да не гледаме друго предаване? Машините са Мартин,Добрин,Гешев ,Борисенко и Раду.

# 147
  • София
Тоз пич е много аут на следващия съвет Grinning Надявам се го осъзнава.

# 148
  • Варна
Кои са капитаните, че изтървах началото и не съм ви чела

# 149
  • София
Димо защо се подхилкваше така подигравателно и надменно на описанието на Борисенко...Как си представял резиденцията, къде бил хладилникът, къде е шоколада... това било мираж и т.н... Много жал ми стана Unamused  Издевателстват върху човека.

Общи условия

Активация на акаунт