💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 866
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 150
Кои са капитаните, че изтървах началото и не съм ви чела
Мартин и Силвия

# 151
Мартин - 10
Станислав - 9
Гешев - 8
Виктория - 7
Калоян - 7
Добрин - 6
Силвия - 4
Анджела - 4
Маги - 2
Микяй - 1
Малвина - 1
Борисенко - 1
Десислава - 0
Миряна - 0
Павел - 0
Пелипенко - 0
Раду - 0
Синхроните за епизода.

# 152
Как няма "машини" този сезон?Да не гледаме друго предаване? Машините са Мартин,Добрин,Гешев ,Борисенко и Раду.

Борисенко влиза стопен до получовек. Раду запратен да гние, един път на седмица го показват. Гешев играе я дойде, я не. Той яко се пази. Мартин и Добрин си саботират всяка 2-ра битка. Че са силни и подготвени - ясно. Машини не виждам да са по една или друга причина.

# 153
Много зрители тук се оплакват и критикуват предаването. Аз обаче съм доволен от този сезон. Вмомента получихме (може би) най-силният каст за всички сезони. И може да стане най-добрия сезон след като нямаме Алекса втори в този сезон. Имаме си добри играчи и всеки има огромен шанс. Вмомента са си останали най-силните мъже и жени. В този сезон даже бих казал че са слагали и забавни моменти от време на време, които даже не са забелязани от зрителя. Всяка локация досега ми беше интересна. Дори и блатото, все пак чрез стратегия Димитър остана там доста време. Кралев и Благо със техните шантави коалиции. Вмомента играчи като Мани няма, няма чак такива дразнители. Не разбирам откъде идва тази цяла омраза към този сезон. Аз лично гледам от сезон 3, и засега това е сезона, през тези всички години който ми е бил най-интересен. Аз съм изключително доволен от продукцията тази година.

Къде е този силен каст не знам. Един няма, който да се отличи като машина. Всеки се скатава. Почти няма интересни личности, а малкото такива пратени по блата и изолатори да гният. Цял сезон варели и колички. Прилича на конкурс за хамали, отколкото на състезание. Такива като Мани и Алекса правеха поне шоу. Тези и толкова не могат.
Драги зрителю, като искаш да гледаш селяния и селски глупости като тези на Мани и Алекса, ами вземи си пусни Big Brother. Има много различни силни участници. Също много хора се оплакваха че от толкова сезони е нямало женска коалиция. Ето този сезон има. То за първи път да направят добър и качествен сезон и Бай Ганьо пак ще се намеси и няма да е доволен от труда на продукцията.

# 154
Не разбирам как е възможно някой за хареса този сезон, наистина,  да вземем днешната битка - абсолютно неравностойна и скучна. Кои качества на състезателите изпъкват? Една безкрайна мъка и нулево удоволствие. На мен това ми е последният сезон. Едва ги издържам, и то с превъртане. А преди поглъщах всеки кадър.

# 155
Димо защо се подхилкваше така подигравателно и надменно на описанието на Борисенко...Как си представял резиденцията, къде бил хладилникът, къде е шоколада... това било мираж и т.н... Много жал ми стана Unamused  Издевателстват върху човека.
..

Ситият на гладния не вярва!
И въпреки подигравателния тон на Димо, въпреки, че Борисенко е останал само рагу и зъби, той не таи злоба, завист, жлъч и си остава същия позитивен човек, който видяхме още от началото на игрите.
Браво, Борисенко! Ти си един добър и стойностен човек!

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 22:43 от mery_poppins1

# 156
  • Буркина Фасо
преди 2 седмици жените-чудо хвърчаха с вагонетката. май килата бяха над 700.
сега с половината килограми не могат да я помръднат.

# 157

Малвина - 1

Синхроните за епизода.
ШоГ! БоНба!
Малвина има синхрон 😲

# 158
Добре, че тук там някой е доволен от нагласени игри, издевателства над участниците, толериране на подигравки, унижения, физически наранявания, липса на морални ценности и т.н. долни похвати за рейтинг/пари.
Радвам се, че голямо болшинство от зрителите не одобряват тия долни похвати и имат една много добро усещане за справедливост.
Първо на първо. Кажи ми някой сезон, от всичките сезони досега който е бил справедлив. Като говорим за сезоните от рамките на сезон 3-6. Това досега беше най-честния сезон. Имаше нови неща, върху които се пишеше миналата година точно тук и тази година от продукцията са си взели поука. А това цялото излагане и подигравки, унижения и т.н. Ами хората са си подписали договорите и нищо не могат да отговорят на това което казват продуцентите. Това е сериозно спортно реалити и много се радвам че този сезон е направен така. Миналите сезони имаше далеч по-несправедливи случаи, ама всеки тука вече е свикнал да говори против продукцията, и така ще си остане. Ами като не ви харесва предаването, не влизайте в темата и не пишете негативни мнения и не гледайте предаването. Не разбирам какво е трудното.

# 159
Много зрители тук се оплакват и критикуват предаването. Аз обаче съм доволен от този сезон. Вмомента получихме (може би) най-силният каст за всички сезони. И може да стане най-добрия сезон след като нямаме Алекса втори в този сезон. Имаме си добри играчи и всеки има огромен шанс. Вмомента са си останали най-силните мъже и жени. В този сезон даже бих казал че са слагали и забавни моменти от време на време, които даже не са забелязани от зрителя. Всяка локация досега ми беше интересна. Дори и блатото, все пак чрез стратегия Димитър остана там доста време. Кралев и Благо със техните шантави коалиции. Вмомента играчи като Мани няма, няма чак такива дразнители. Не разбирам откъде идва тази цяла омраза към този сезон. Аз лично гледам от сезон 3, и засега това е сезона, през тези всички години който ми е бил най-интересен. Аз съм изключително доволен от продукцията тази година.

Къде е този силен каст не знам. Един няма, който да се отличи като машина. Всеки се скатава. Почти няма интересни личности, а малкото такива пратени по блата и изолатори да гният. Цял сезон варели и колички. Прилича на конкурс за хамали, отколкото на състезание. Такива като Мани и Алекса правеха поне шоу. Тези и толкова не могат.
Драги зрителю, като искаш да гледаш селяния и селски глупости като тези на Мани и Алекса, ами вземи си пусни Big Brother. Има много различни силни участници. Също много хора се оплакваха че от толкова сезони е нямало женска коалиция. Ето този сезон има. То за първи път да направят добър и качествен сезон и Бай Ганьо пак ще се намеси и няма да е доволен от труда на продукцията.

Лесно си правиш заключения ти. Аз лично се кефя на женската коалиция. Надявам се да продължават да колят и бесят и всички да им се пенят докато го правят. Проблема е, че продукцията, която прави този "добър и качествен сезон", има за цел да ги направи на злодеи, че да може твоите "Бай Ганьовци" да ги мразят.  Утре на Силвето една лежанка да и дадат срещу Мартин, за да може да я нахрани народа, че не става, а ти да се чудиш защо "Бай Ганьо" не е доволен.

# 160

Лесно си правиш заключения ти. Аз лично се кефя на женската коалиция. Надявам се да продължават да колят и бесят и всички да им се пенят докато го правят. Проблема е, че продукцията, която прави този "добър и качествен сезон", има за цел да ги направи на злодеи, че да може твоите "Бай Ганьовци" да ги мразят.  Утре на Силвето една лежанка да и дадат срещу Мартин, за да може да я нахрани народа, че не става, а ти да се чудиш защо "Бай Ганьо" не е доволен.
Ама ти май си се объркал. Аз нямам нищо против женската коалиция. Даже се радвам че има такава. А за капитанската, ами какво да се прави. Нали казват - най-добрия ще спечели.

# 161
  • Stockholm
Тоз пич е много аут на следващия съвет Grinning Надявам се го осъзнава.

И то не само от момичетата е довиждане, а  от самата продукция Joy Борисенко поне си мълчи.

# 162
Битката с предизвестен край. Всичко сте казали, само да си кажа аз че за Борисенко ми е мъчно. Няма да види резиденция горкият.

# 163
Тоз пич е много аут на следващия съвет Grinning Надявам се го осъзнава.

И то не само от момичетата е довиждане, а  от самата продукция Joy Борисенко поне си мълчи.

Имайки в предвид, че най-вероятно тази седмица зелените ще изгубят де що има битка, Калата може да е доста спокоен за елиминацията - на почти всяко трасе ще изнесе всеки друг от зелените. 100 гроша отгоре и пак е в играта Simple Smile

Сега, признавам, има възможност да го "сготви" продукцията със жилетки, изометрия или адски много плуване (срещу Виктория), но като цяло за отпадане са комплексни битки на трасе, а  той за да върви напред в предаването трябва да минава и през арената. Сега е моментът, докато още има по-преодолими играчи като Поли, Вики, Анджи, ... Микяй от другите също би бил удобен противник.

Трябва да се мисли с поне 2-3 хода напред, също и план Б (тоест ако не ти се получи). В женската коалиция,за съжаление, се мисли макс до 1 ход напред и то без да се запитат какво става при объркал се план.  Това е и което ги прави уязвими от няколко седмици насам.

# 164
  • София
Микяй и обръчите-безценно. Иначе битката си беше с предизвестен край. Продукцията и Калоян набиват канчето на жените. На следващата елеминация ще има възможност Калоян да се докаже.
Стан е много глупав - дори няма да му се наложи ма Мартин да си ползва печата.

Общи условия

Активация на акаунт