💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 921
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 255
  • Буркина Фасо
за следващия сезон - Кадиев и Еврото  на терен rotfImbo 

# 256

🤣🤣🤣Ауууууу, сакън!

# 257
  • София
Аз пък се притеснявам за Малвина. Такова падане по задник от такава височина може да направи проблем с прешлените. Дано е добре.
Десислава пък се държеше за корема, едвам избута количката, може да се е сдобила с херния...След това дълго време седеше на земята и жалкото е, че всички тези мъки бяха безпредметни..

Димо е добър като водещ или просто сме свикнали, но определено повече ми харесва от Саното ..
Пиенето си е пиене, но защо кара... Поредния известен пияница...

Продуцентите разглеждали сериозно инцидента.

# 258
Догодина може и да не го видим като водещ.Случая доста се раздава,намесиха  се с позиция и Нова тв и продуцентите на формата.
А аз лично много го харесвам и като актьор и като водещ.Симпагяга ми е Димчо

# 259
  • София

🤣🤣🤣Ауууууу, сакън!
То и Иван и Андрей са без работа Simple Smile

# 260
Стан сигурно се срамува сега от ходовете си и социалната игра в Игрите....
Не вкара никаква мисъл и стратегия, просто е смешен!

Как ще се срамува Стан. От самолет се вижда, че само неговите стратегии са единствено правилните, ама пусто другите не могат да ги схванат.Какво да направи човека, като е обграден от такива играчи?😜🤣

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 19:44 от biglubo

# 261

🤣🤣🤣Ауууууу, сакън!

О, не! Ненене🙏

# 262
  • София
Много ме е яд за Димо, ама който сам си го направи... А наскоро му се роди и дъщеричка. Къде му е мозъка?
Не виждам как ще отърве затвора, защото е хванат в изпитателен срок и е рецидив.
На 99% догодина ще има нов водещ, а според мен никой не може да замести Димо. Той така се е срастнал с Игри на волята, че не знам, все едно ще гледам друго шоу... 😑
Не го оправдавам, защото като караш пиян си потенциален убиец, просто ме е яд как може тези хора да не мислят и да са толкова безотговорни. Ех, Димо, Димо.

# 263
Димо доста често ми се струва, че води на чашка, две. Поредния, но за жалост няма да е последния.

Ако ще го сменят, предлагам Павел и Елвиса.
Кралев опозиция. Да им обяснява как не трябва.

# 264
Най-добре изобщо да го няма Игри на неволята догодина, без това е пълна гавра с участниците и зрителите.

# 265
  • Sofia
Без да съм специалист по темата споделям мнението, че каквито и договори да са подписали участниците, да не се случва изобщо, но ако някой се пребие или получи някакви увреждания, то тежко и горко им на продукцията. Животът и здравето на всеки са гарантирани от конституцията и е без значение, какво си подписал в някакво си договорче. Ще се радвам, ако в темата има юристи, да хвърлят светлина по темата. И се извинявам за спама.

# 266

🤣🤣🤣Ауууууу, сакън!

Ауууу, сакън на квадрат 🤣🤣🤣

# 267
Кой ще напомни на Калоян, че той не е седял три седмици на стопанството, както изтъква, а “женското царство” го извади от гниенето му на Брега на отчаянието 3 седмици?

А, Силвето му напомни.

# 268
Милото Силве се оказа доста злобно. А женичките - нямат връзка с кораба майка. Толкова правилно ги определи Раду - кокошка кючек.

# 269
Ох нямам търпение и четирите жени "чудо ", да отпаднат Joy
Ако може преди Раду и Калоян.

Общи условия

Активация на акаунт