💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 939
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 240

Зрителите, които не са загубили усещането си за справедливост, гледат предаването с надеждата, че накрая справедливостта ще възтържествува. Нещо от типа на американски филм, в който винаги доброто побеждава.
"Ако загине справедливостта, човешкият живот няма да има вече никаква стойност. — Имануел Кант".

Можеше направо да напишеш името на зрителя;)Стан се казва. Не вярвам друг зрител, запознат с похватите на продукцията да таи такива надежди;)

# 241
  • Be realistic - plan for a miracle.
Никой няма да ги разкатае по съдилища каквото и да се случи, гарантирам ви - договорите им са железни. Убедена съм, че са се подписали под текст, който покрива всички потенциални телесни повреди вкл. недай си Боже смърт, подписвайки се, че поемат на собствена отговорност всичко случило се поради това, че се включват по своя воля в "най-опасното и тежко риалити в ефира".

# 242
По БТВ току що съобщиха,че са задържали наш Димо с алкохол с 1,43 промила
И че не му е за пръв път

# 243
Дано вземат Павел за водещ на следващия сезон.

# 244
  • София
И че не му е за пръв път
Писах коментар, че редовно е пиян на кирка по време на епизодите - макактакабе Grinning

# 245
И че не му е за пръв път
Писах коментар, че редовно е пиян на кирка по време на епизодите - макактакабе Grinning
Не мисля,че е пиян по време на епизодите.Та чак па на китка.
Не мисля,че ще го допуснат до снимки ако е редовно пиян

# 246
Браво на Силвия , притеснение имаше , че може да е директна елиминация, но не се отметна и не стовари отговорността на Анджи. И браво на Анджи , подаде ръка и подходи така, че да не се изложи Силвето. Ето в такива моменти се вижда истинското пеиятелство , а не интересите "да си пазим гърба , докато духа ". Много ме радват тези момичета и за мен този сезон е от най-хубавите и наситен и с положителни участници. На доста хора , това нито им е важно , нито присъщо

# 247
Аз пък се притеснявам за Малвина. Такова падане по задник от такава височина може да направи проблем с прешлените. Дано е добре.

# 248
Абе нека да са им железни прословутите договори Grinning едно осакатяване само е нужно и приключва този формат. Жалко е само, че трябва да се стига до такива екстремности за да им дойде акъла в главите на продуцентчетата. И подозирам, че и след това няма да има промяна откъм човечност.

# 249
Май има нещо вярно в това, че Димо понякога води предаването пиян…🤔

https://btvnovinite.bg/bulgaria/aktyorat-dimo-aleksiev-e-hvanat- … hofira-pijan.html

# 250
На мен не ми се вярваше досега, защото в жегата да е пиян и да води, не ми се струваше възможно. Обаче сега няма какво да се каже.

# 251
Аз също не мога да повярвам ,че пиян е водил предаването на 40° ,аз ако застана пияна на това слънце ,ще припадна на 5 минута Rolling Eyes

# 252
  • Буркина Фасо
Андре Токев ще му разкаже как се живее в затвора. Smiley

# 253
Тренингът е важен! 🤪
Помня, че и Силвия наскоро го изобрази на карикатура с бутилка в ръка, та... няма случайни... карикатури.

# 254
  • Stockholm
Явно си купонясва вечер по време на снимките и сутрин подлага едно малко, за да избегне абстиненцията. Никой не е казал, че е водил пиян залян Joy Не изключвам и леки наркотици.

Общи условия

Активация на акаунт