💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 969
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 330
Миряна, ти няма да отпаднеш! Отиваш на 5та тайна локация "Езерото на срама!" Grinning
По-добре "Локвата на срама". Grinning

# 331
Е как да не е мрънкач Калоян, Борисенко защо не мрънка човека ,и той е при жените.
А както жени могат да обиждат жени мъжете само могат да им дишат прахта -класика, грозна и то.

# 332
Никакъв шанс няма Силвия. Мартин е твърде добър на терен, колкото и да ми е неприятен като отношение.
Сега и все нахранен до края ли ще бъде? Доста благини обра Марто. Но е добър, спор няма. Между него и Добрин, той е по-добър на терен.

# 333
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Силвия защо така се е спекла от вчера още? И за капитанската позиция, и за битката днес нещо много плахо подхожда, дори и след като разбра, че не е елиминационна. Вчера не й се чу гласът на изготвянето на стратегията, смота нещо под нос и остави другите да определят кое как да минат.
Павката е и мой фаворит, но както сам каза, няма кардио за трасетата. В тази игра го спаси единствено Миряна, а точността на прашката го направи равен на Раду, иначе щеше да му диша праха.

Много ми се искаше Гешев да пита Стан за какъв дявол гласува за Мартин за капитан, интересно ми е какви бръмбари отглежда в главата си този човек. Но те се държат, все едно нищо не е станало и не са имали планове преди това. Много странно.

# 334
Мартин нещо много му порасна работата, всеки негов коментар е подигравка с някой от останалите (без Добрин). Имам чувството, че не може да общува без да се опитва да унижава. 🤔

Не мога да го приема сериозно с този анимационен глас, с Добрин са ми някакви ерзац злодеи.

# 335
Ами тренирани, нахранени мъже са по-добри от тренирани, изпосталяли жени ,факт.Явно Мартин няма да му се наложи никаква воля да прояви в т.н.Игри на волята.

# 336
Е как да не е мрънкач Калоян, Борисенко защо не мрънка човека ,и той е при жените.
А както жени могат да обиждат жени мъжете само могат да им дишат прахта -класика, грозна и то.

Борисенко дано не се подведе по Калоян да злобее, че засега е много симпатичен. И всеки път гледа Калата неразбиращо, когато оня започне да се подиграва на жените. Изглежда ми джентълмен, много е сладък и мил засега.

# 337
Ами тренирани, нахранени мъже са по-добри от тренирани, изпосталяли жени ,факт.

Така е. Факт. Макар че сега ще изпадне една плеяда колко са зле тея жени, колко са некадърни и как нищо не могат. Ама все тая.
Нещо обаче и самата Силвия ми се вижда като отказала се. Нещо няма хъс вече, не е, както преди. Не знам, може и да ми се струва...

# 338
  • софия
Мартин плува по- добре. И на пъзели вероятно води, но на трасе и тежести Добри ще мачка според мен.

Тези пък една игра не сглобиха като хората!
Морето не става за плуване.
Вятър ще отвее инвентара от трасетата.
Басейнът до колене....
Пфу Trollface

На Силвето май вярно са и се обадили контузиите. Не ми харесва как тича, няма я лекотата 'и Cry Ех, жалко ако е така.
Edit
Yoanalv , писали сме заедно

Мирянка, сладурана, все надъхана беше, какво и стана сега, емоциятя я надви....
Но какво повече може да покаже Grinning, нямаш шанс за Олстарс-а, Мири Hug

# 339
Охх, беее, на Мартин трябва да му намалят синхроните, варират между обидни, гаднярски, самохвалски и нелепи. Не знам какво му стана на това момче, в началото не беше толкова самодоволен май?

# 340
Каква е тая смешна капитанска битка?

# 341
Трябваше тази да е елиминация, а не битката с Раду

# 342
Ами добър е на трасе Мартин.Пъргав като котка е

# 343
Жалкарчо Мартин . Пъзльо. Той откъде знае за грошовете мистър мишо сърце

# 344
  • Русе
Защо нямаше баланс сега? Защото Сиса можеше да спечели.

Общи условия

Активация на акаунт