💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 964
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 315
Браво, Раду!
Браво и на Павката!

Интересно защо на всеки мъж, който отива при пернатите, започват да му казват, че мрънка!? А, ми то не се траят тия кокошки със златно покритие на  самочувствието си. Особено Виктория като отвори тая уста...
При тях трябва мъжете да мълчат и да се самопредлагат , да отиват на битки и пак да мълчат, а пернатите да се самопрехласват колко са добри и как вървят напред!

# 316
Павел е моята приятна изненада за сезона. И мой личен фаворит. Макар да осъзнавам, че няма шансове за финал.
Дойте му и на него храна. Кожа и кости стана.
Миряна на моменти много ме дразнеше. Но моите адмирации за представянето й. Не съм съгласна, че е била "некадърна". Аз лично повечето от нещата, които тя направи, едва ли ще мога да ги направя. Като цяло съм приятно изненадана от женския каст тая година с някои изключения. Обидите към жените в този форум гледам да ги подминавам. Неоснователни и незаслужени.

# 317
Ами нормално, като знае, че трябва да се раздава на битки, за да добута до финал 4 кокошки, които не крият, че ще го ползват до края за бушон. Не виждам как може да бъде позитивен в този случай.

За мен не е злобна Силвия, дори напротив, просто не издържа и му каза на Калоян какво е положението. А той пък голям мрънкалник.

Абсолютно, такива като Калоян се наричат енергийни вампири ,заливат с негативизъм и се кефят да сринат отстещния

# 318
Продуцентите са в паника. Не знаят кой от двамата им  бутани любимци искат да спечели. Все пак залагам на Силвия.  Нали трябва да натрият носа на лошия Калоян Joy

# 319
На тези без кубчета, защото масата с плочките Силвия ги реди..... И да е сигурно за Императора, без дракон.
Мазньото иска блага. Не се наяде. Щял да я смачка.

# 320
Отново същата тъпа битка.

# 321
  • Някъде в Матрицата
Махнали са кубчетата. Да не би да е заради вятъра? 😁

# 322
Отново същата тъпа битка.

Не е. Елемента, на който Силвия ще мачка го няма. Но, да видим. Иначе е тъпа. Много.

# 323
Едни трябва да свалят целите мишени . А други, като Силвия само половината явно Joy

# 324
Тук защо няма завършваща фаза? Къде са кубчетата?🤔

# 325
  • Някъде в Матрицата
Мартин трябва да минава елементите по няколко пъти, за да може Силвия да го бие.

# 326
Тук защо няма завършваща фаза? Къде са кубчетата?🤔
Вятърът ги е отнесъл. Grin

# 327
Хванах от средата на битката на изолатора. Радвам се за Павел и Раду. Завидно спокойствие имаше Павел. Миряна много рев, добре се представи в предаването цялостно за мен. С удоволствие ще чакам подкаста с нея - забавен би трябвало да е, дано да не писка много само.

# 328
Има нещо странно и гнило в погледа на Павел. Същото важи и за Стан.

# 329
Мартин нещо много му порасна работата, всеки негов коментар е подигравка с някой от останалите (без Добрин). Имам чувството, че не може да общува без да се опитва да унижава. 🤔 Иначе на арената е много добър, но няма да спечели много фенове с тая своя ехидност.

Общи условия

Активация на акаунт