💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 918
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 270
  • София
За мен не е злобна Силвия, дори напротив, просто не издържа и му каза на Калоян какво е положението. А той пък голям мрънкалник.

# 271
Дано вземат Павел за водещ на следващия сезон.

Подкрепям с две ръце. Супер идея.

# 272
  • София
Ох, Виктория е тооолкова противна.

# 273
За мен не е злобна Силвия, дори напротив, просто не издържа и му каза на Калоян какво е положението. А той пък голям мрънкалник.

Гледаме различни предавания явно. Силвия мрънка и се оплаква. И щяха да са на брега ако още го имаше. И победата им беше подарена, ама са се надули като пуяци(не знам мисирките дали се надуват така Simple Smile )

# 274
Без да съм специалист по темата споделям мнението, че каквито и договори да са подписали участниците, да не се случва изобщо, но ако някой се пребие или получи някакви увреждания, то тежко и горко им на продукцията. Животът и здравето на всеки са гарантирани от конституцията и е без значение, какво си подписал в някакво си договорче. Ще се радвам, ако в темата има юристи, да хвърлят светлина по темата. И се извинявам за спама.
В първи сезон след една такава необезопасена игра при скачане в някаква слама май беше един Наско (много симпатичен участник и доста свеж) си счупи крака и напусна, Март (друг участник, страхотен плувац) месец и повече беше статист , защото кракът му беше все превързан и не можеше да стъпи. Други също получиха травми, но нямаха счупвания. Наско си беше гипсиран и доста време е откарал да се оправи.
Не съм разбрала да има наказания за продукцията, какво остава да спрат , дори напротив.
За Къртицата е вярно, че Ивайла Бакалова си счупи ръката, но дали заради това я спряха не знам.

# 275
Силвия има раздвоение на личността - на синхрон и при девойките в леглата обяснява как се чувствала превъзходно и имала енергия. В момента, в който Калоян идва на масата, вече е болна и я боли гърлото. Абсолютно лицемерие, пък после Калоян бил мрънкалник.

# 276
Не може ли Силва и Мрънтин , да отпаднат . А Павел , Миряна и Раду да влязат и тримата обратно в племената

# 277
  • Буркина Фасо
тая пак започна да циври.
и като затвори очите и вдигне веждите ....отврат

# 278
Гъбките да не са ги намазали с олио? С любезното съдействие на Олинеза Joy

# 279
Честит затвор на Димо. Потвърдено. Луда , тъпа работа е туй алкохола.

# 280
Калоян се надпреварва с Раду кой може повече да се оплаква от женската коалиция.

Миряна не е добре с нервите, реве още в началото на играта. Време й е да си ходи.

# 281
Миряна що не се откаже.

# 282
  • София
Женската коалиция тоя сезон бие всякакъв тъпомер. Виктория и Полина са сакати, как мислят да продължават отборно напред, като винаги те са котвите в отбора? Много рано си изгониха мъжете, нямаха достатъчно акъл да го измислят.

# 283
За Миряна има наказание, даже и го предлагат. Аз питам - Защо не предложиха наказание и на Павел като дърпаше гумата?!

# 284
Миряна не е индивидуален играч.В Племе поне можеше да допринася за пъзела.А и е с къси крака за тези гъбки.

Общи условия

Активация на акаунт