💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 861
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 450
Кои са интересните подкасти за Игрите? Надкаст вече не ги отразяват. Само официалния ли е?

Отразяват ти, как да не ги, два пъти седмично дори. Все още са им най-добри анализите, според мен.
Иначе Ванката от Ауткаст гледам за преразказ на седмицата, че не гледам предаването активно Simple Smile
Подкремям за Надкаст. С интерес ги изслушвам обичайно.
Чакалкаст също правят, но са далеч по-безинтересни и монотонни за мен. Интересни бяха в началото с гост близък на участник в игрите.
Официалният много зависи от госта колко ще е интересен. Доволна съм от водещата.

# 451
Възможността Димо да отстъпи другия сезон е много голяма. От Нова са се разграничили след поредната му изцепката с алкохола. И аз не си представях шоуто без Димо и Ралица, ама айде няма нужда. Достатъчно поле за изява даваме на пияни и надрусани, които се качват по колите си. Съжалявам, но това е моето виждане!

За женската коалиция. Аз никъде не видях да се вземат за велики. Това, че се надъхват и се опитват да стоят гордо изправени, не е прекалено самочувствие. Няколко пъти казаха, че осъзнават какво им липсва и си осъзнават последиците. Но останалите искат от тях да си тръгнат, а не виждам никаква логика те да сведат глави и да дадат път на някой мъж, просто, защото е мъж. Не знам в кой век живеем, но това принизяване на жените просто, защото са жени, за мен не е нормално. Но може би такава ни е народопсихологията.
За първи път виждам истинска женска коалиция за всичките 6 сезона и поздравявам момичетата, че успяха и стигнаха до тук. Скоро очаквам да се променят нещата, но дори и достигането до този етап за една женска коалиция, си е голямо постижение.

Честно казано, аз не мисля да гледам Ол Старс. Защото това, че от сега се формират коалициите навън, е повече от ясно. Ще се получи нещо като Сървайвър Ол Старс и ситуацията със Занев, Бърканичков, Агонцев и сие. Ще се разочаровам от образи, които някога съм харесвала. Така че май ще пропусна...

# 452
Има ли някакво инфо кога ще бъде тоя ол старс? Ако е след няколко години , както изглежда, някои участници от предните сезони няма да са много конкурентни.

# 453
Аман вече с прословутата женска коалиция. През страница ЗА и ПРОТИВ.
Смятам, че доста потребители се "оправдаха" защо не я харесват. Отново ли 3 стр. ще се чете конско на нехаресващите я?
Не я харесвам, не защото мразя, принизявам, унижавам или каквото -вам се сетите. Не харесвам женската коалиция, защото в нея има жени, на които мястото не им е там. Мое мнение. Двете загуби с количката е точно заради коловозите. В които Вики дългото не успя да овладее количката. Халки, от които пада, препятствия, на които бави всички, но уста като големия ров.
Коалиция от Силвия, Анджи, Деси, Маги бих подкрепила. И то с радост.
Тази - не. Защото не мислят преди, не мислят по време. Сега се вайкат.... И ако не беше Радо да ги влачи на гръб и да събира травми, тази коалиция в състав Поли и Вики отдавна щеше да е история.
И сега ще се види.

# 454
Има ли някакво инфо кога ще бъде тоя ол старс? Ако е след няколко години , както изглежда, някои участници от предните сезони няма да са много конкурентни.
Горе долу на пенсия. Някой беше казал, че ще е ОлД старс Joy

# 455
От ИВ трябва да отпаднат игри, пряко зависещи от атмосферните условия. Разните му пъзели, кули и баланси и бурен вятър - гениално! Има достатъчно много варианти на пъзели и логически игри, които могат да включат.

# 456
Благодаря за темата!
 Минавам само да напиша Довиждане. И да пожелая Приятно гледане на всички !
За мен лично сезончето свърши. Втори Мартинови игри никакъв шанс да си причиня, миналата година ми бе достатъчно. Пък то и игрите вече не струват, едни и същи елементи по "сто пъти".
 Най- вероятно живот и здраве за "Old stars" чак ще се включа.😁

Непоискан съвет : Догодина има ли Мартин в игрите залагайте ,че ще е финалист.😉

Яд ме е за добрият женски каст, но дано момичетата се усетят и подготвените кандидатки за догодина да предпочетат кастинга за Островът.

Стискам палци на Гешев. 🤞

Силвето, Маги и Анджи са ми любимки, но нямат шанс за финал. Яд ме е особено много за Силвия ,защото най- вероятно това ще е и последното и участие,не вярвам на около 50 години да тръгне да се състезава в " All stars".

Борисенко и Павката също любими образи, ама на този глад който ги подложиха не виждам да имат шанс да издържат още дълго.

П.П.Най- вероятно ще Ви хвърлям по едно око да спойлвам, ако някой от любимците ми има добро представяне да мога да изгледам въпросният епизод.😁

# 457
И аз май към "довиждане" клоня вече. От началото на сезона на пръстите на едната си ръка преброявам епизодите, които са ми доставили кеф, останалите ме напрягат и изнервят. Не стига, че там не спират да се мазнят на Мартин, че и тук трият и редактират коментари за въпросния, явно или хубаво или нищо за посредствените императори и стратези. Жените може да ги наричат какви ли не, но щом е за някое момченце други правила важат. Уби ми се желанието и да гледам и да коментирам. Като цяло показаха, че това предаване е загуба на време. Не си струват да им се вживяваме.

# 458
Аман вече с прословутата женска коалиция. През страница ЗА и ПРОТИВ.
Смятам, че доста потребители се "оправдаха" защо не я харесват. Отново ли 3 стр. ще се чете конско на нехаресващите я?
Не я харесвам, не защото мразя, принизявам, унижавам или каквото -вам се сетите. Не харесвам женската коалиция, защото в нея има жени, на които мястото не им е там. Мое мнение. Двете загуби с количката е точно заради коловозите. В които Вики дългото не успя да овладее количката. Халки, от които пада, препятствия, на които бави всички, но уста като големия ров.
Коалиция от Силвия, Анджи, Деси, Маги бих подкрепила. И то с радост.
Тази - не. Защото не мислят преди, не мислят по време. Сега се вайкат.... И ако не беше Радо да ги влачи на гръб и да събира травми, тази коалиция в състав Поли и Вики отдавна щеше да е история.
И сега ще се види.

Meh, actions speak louder than words.

Когато някой не харесва 1 жена от 4, но слага всичките 4 под общ знаменател и им плесва етикета "кокошки/кокошарник/пернати/кудкудякащи/етц", колкото и да се "оправдава", че има основания... 🤷

Както казах, лично мнение, а и не беше насочено към Вас конкретно, не следя точно кой какво е казал. С изключение на 3-4 потребителя, които се набиват на очи, че всяка втора дума им е за "кокошките"... Но какво да правиш, демокрация - те са свободни да показват неуважение към нежния пол, аз съм свободна да ги смятам за сексисти.

Смяна на темата - яд ме е, че не съм гледала предишните сезони, явно хващам "последния влак" на предаването, когато вече е в своя залез, доколкото разбирам от масовите коментари 😔 и на мен последната 1 седмица някак вече не ми е толкова интересна както когато бяха 3 племена - сега е предвидимо, досадно на моменти, голяма част от участниците вече изглеждат много изморени и пречупени, игрите стават все по-садистични...

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 15:36 от ts_mira

# 459
  • Sunshine state
Да си кажа честно и на мен ми убиха интереса с очеизвадното бутане на Мартин и Ко. Вчера също много ясно се видя - няма жилетка само за него, казват му предварително какво ще е предимството, а иначе НИКОГА не го правят..Просто стана много глупаво вече и само тийновете сигурно са в неведение кой е бутан тук. Прекалиха отвсякъде. Това с храната и яденето пред другите също много ме напряга.

# 460
  • София
Е защо Мартин да е виновен, че са решили да му кажат нещо? Играе си играта човекът и то доста добре.

# 461
Това с храната вече е крайно време да спре. Не гледаме Игрите на глада, аман! Моите фаворити са Раду и Анджела. Мечтая си за жена победител, ха дано, ама надали Simple Smile

# 462
Пак започна оплакването как са обиждани жените в зеленото племе.
Може ли някой да ми обясни защо тези осъзнали се женолюбки се държат така с Деси. Не я виждат в племето ли, на мъж ли им прилича, или едните жени са по жени от други.
Не разбирам защо така избирателно се защитават едни жени за сметка на други и всички инакомислещи са заклеймени като ужасно допотопни женомразци.
Ето аз не харесвам и Мартин и Добрин и Виктория, каква съм тогава? Енергиен вампир като Раду ли, както го определиха тук в темата.

# 463
Продуцентите остро осъждат действията на Димо и се разграничават, че и заместник ще му търсят. Защото не дава добър пример. Факт. Така е.
Обаче, същите те, какво правят? Същото, че и в повече.
Присмял се хърбел на щърбел.
Да няма сезон 7 най-добре.

# 464
Има ли някакво инфо кога ще бъде тоя ол старс?

Като гледам темпа на набиране на участници,  има малка надежда да ги съберат достатъчно за 10 сезон.

Общи условия

Активация на акаунт