💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 889
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 435
Голямата вечеря- кифтета и полуфабрикат картофи.

Много разбираш ти;) Димо каза изискана вечеря, кристал, покривка, порцелан, ястия:)

Аз чух "царски пир", чешки кристал, сребърни съдове и китайски порцелан!

# 436
  • Sofia
Е, всички това чухме, после на ти тая дървена маса и стол, три чинийки от най-евтините, чаши няма щот са скъпи, и яж пред погледа на гладния.

# 437
Голямата вечеря- кифтета и полуфабрикат картофи.

Много разбираш ти;) Димо каза изискана вечеря, кристал, покривка, порцелан, ястия:)

Аз чух "царски пир", чешки кристал, сребърни съдове и китайски порцелан!
То вече кристалът е безуловен, нали сме еко меко, тез сребърни съдове не стават за съдомиялна , а китайския порцелан си е чинии от алиекспрес. Що се отнася до пира , и царете пазаруват в лидл. Не е лъгал Димо

# 438
От Подкаста с Миряна

В Ол Старс разбрах ,че не иска да участва.Знаела още от сега ,че избраните участници за Ол Старса особенно "старите кучета" още отсега правили коалициите навънка ,че да са готови в играта Sweat Smile .Тя такива работи не иска.

Изобщо дали някой би предложил на Миряна ол старс?? Май сънува и си вярва..
Като третокласничка се държа вчера.

# 439
  • Буркина Фасо
Добре, ако това трасе е било трудно за жена, то което тогава е ОК? Изключвам елементът със стрелбата, да речем, че наистина на жените не им се удава.
има. трасе от 1 компонент. ако жената може да плува - 3 пъти до понтона и който е пръв е пбедител. Smiley
не знам защо когато стоят на пети (опънати на кръста) на жените не им нахлузват жилетки от по 20-30 кг  за да изравнят тежината.

# 440
Кои са интересните подкасти за Игрите? Надкаст вече не ги отразяват. Само официалния ли е?

# 441
Замислям се колко здраве в излишък трябва да имаш, за да се запишеш съзнателно в предаване, което ти гарантира скотски условия със седмици, недохранване, недоспиване, унижение, пречупване на волята и всичко това обилно гарнирано с множество и нерядко трайни контузии, щото видиш ли на хоризонта, на цялата тази прелест, като Фата Моргана се мержелеят едни 90 000лв и някаква разпознаваемост/известност.

# 442
Раду: "Мамка му вечеря, не ми пука за вечеря! Грошове трябва" JoyJoy
Което е пълна глупост.От изолатора излиза един и той ще обере всички грошове на всички които минат през изолатора.Ако е последният останал така или иначе всички грошове ще са в него.А ако не е последният останал, грошовете няма да му свършат никаква работа.

Никакви грошове няма да обере. Това с грошовете на Миряна беше някакъв пропуск на продукцията. Забравиха да и ги вземат след загубата.  На всеки друг ще ги прибира победителя, преди да падналия да поеме към паткарника.

# 443
От Подкаста с Миряна
В Ол Старс разбрах ,че не иска да участва.Знаела още от сега ,че избраните участници за Ол Старса особенно "старите кучета" още отсега правили коалициите навънка ,че да са готови в играта Sweat Smile .Тя такива работи не иска.

Какъв Ол Старс и се присънва на Миряна? Какъв star е тя? Мъка.

# 444
Не е точно пропуск, защото Димо каза по време на играта, че ще й вземе грошовете. След победата Павел също коментираше как е обрулил дървото - хем храна, хем грошове. Така че не знам дали в крайна сметка ги получи, или не

# 445
  • София
Кои са интересните подкасти за Игрите? Надкаст вече не ги отразяват. Само официалния ли е?

Отразяват ти, как да не ги, два пъти седмично дори. Все още са им най-добри анализите, според мен.
Иначе Ванката от Ауткаст гледам за преразказ на седмицата, че не гледам предаването активно Simple Smile

# 446
Това с храната не беше измислено като хората. Финала на играчите от изолатора беше компромисен и затова и храната трябваше да бъде за двамата. Ако играта им беше след капитанската, т.е. елемента с дракона да липсваше /защото на капитанската щеше да се установи, че вятъра е силен/, то победител си беше Павел. Два пъти сменяха условията за финал - ако не бяха сменяли, не се знае кой щеше да победи, ако ще и 10 часа да играят. И още нещо - макар и с такъв компромисен финал, то трябваше и Павел да завърши като премине линията, за да се определи като втори, съответно оставащ в изолатора.

# 447
  • Буркина Фасо
ако бяха оставили ревлата да доиграва предаването нямаше да е прислючило и в този момент. Smiley
а и наказание за кубчетата не можеше да вземе.

# 448
Аз съм от нехаресващите женската коалиция и мога да кажа съвсем точо защо. Виктория ми е изключително неприятен образ и ако беше размислила да заиграе с мъжете вероятно и тях нямаше да харесвам.
Последните дни не гледам, чета коментарите и ми е много по-забавно. Вчера мернах края на битката на капитаните и да дам и аз моите пет стотинки. Мартин определено има странно чувство за хумор, което не успява да предаде, защото в повечето случаи рецитира на синхроните си. Но от вчера съм сигурна, че не той дърпа конците, а Добрин. За 25те си години Мартин ми се струва изключително детински, да не говорим, че няма идея как да реагира в неконтролирани ситуации. Докато вчера Силвия и Димо редяха комплименти той хем се ласкаеше, хем нямаше идея какво да каже или направи. Може и да не е надменен, а просто да му липсва социален опит, но и в двата случая ми е безинтересен. Ако това е подадена ръка към "новото поколение", мен определено ме загубиха. Но пък Момчил не е много по-възрастен, а разликата е от земята до небето.

# 449
Това с храна го правят, за да се гаврят с хората. На някой садист от екипа му доставя удоволствие да изтезава хора. Имаше го в сезон 1, 2, 4 може и в други.
Крайно време е да има храна на всички локации. Да се определи колко и каква. На плажа - постно, варива. На стопанство- веднъж месо плюс варива, за резиденцията да останат саламите гадни, ако още са спонсори догодина.
Иначе е ясно какво ще е и в следващите сезони. Битките са неравностойни. Кастовете добри, че и по-добри, а резултатът ялов.

За големия варел също не беше справедливо да се дава вечеря само на един. Щом условието казва - двама се спасяват.... Да не говорим, че не се и доигра играта както трябва. Павел също трябваше да мине зад линията.

Общи условия

Активация на акаунт