💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 890
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 420
Аз съм от нехаресващите Дуото Добрин и Мартин, особено втория. Направо ми е непоносим като започне да върти очички и с тънкото си гласче да върти интрижки. Това момче или е много добър актьор или много кофти човек. И в двата случая, не ми харесва показаното от него. Но не мога да призная, че и двамата са много добри на арената. Е, ако по-голяма част от битката им е да бутат или мъкнат варели с верига на врата, не знам как ще се справят.

За жените - ами ужасни са. Калоян им реагира, защото е от самото начало с тях и им знае глупостите. И къде в ситуацията е Деси, нали са жени, защо не я прикоткат, а тя броди като призрак между тях, невидима. Силвия вече издиша, не я виждам да издържи дълго в играта. И ако тя си тръгне преди Виктория много ще ме е яд, въпреки че въобще не я харесвам.

В миналия сезон двамата любимци Момчил и Рълев бяха класи над това, което виждаме тук - лъв и леопард, красота и сила на арената ... Ех, ...

# 421

Марто реши малко да се смири, смятам че искаше да вземе храната и грошовете, ама се замисли и за образа си навън и реши да не рискува да изпита на гърба си Пийта, който отнесе Жоро.

А и с тяхната сила като племе, не вярвам скоро да са на стопанството, освен ако нещо извънредно не си случи ( я Стан камикадзето нешо обърка, я продукцията си намеси ).

Изобщо не се е смирил, той е алчен и му личи-първо 50гроша са му малко ,и второ той е нахранен и сигурен,че няма да гладува ,винаги ще побеждава, несъм виждала скоро толкова самоуверен до наглост човек. То не е лошо да си вярваш, но той се е самозабравил и ще се изкефя да падне от високо . Но явно сценария е друг 🤕 Не може да се отрече, че има качества ,но в комбинация с това високомерие ,не ,мерси, не подкрепям такова поведение и в живота

# 422
Ново дъно - да!
Първо с това трасе на което мъжете твърдо имат преимущество, второ - яденето на Раду пред Павката.  Аман вече. Докога ще се цели шоуто в кефа на най-примитивните зрители? Най-долните утайки които ще се кефят на подобни гледки!

Запомних лафа на Марто:
-- За пореден път Силвия ме надхитрява и вместо аз да взема от нея информация, имам чувството че само дадох!

# 423
Откакто се зароди женската коалиция
Скрит текст:
ми е интересно да разбера нещо. Защо всички са толкова озлобени и зле настроени срещу 4 жени направили коалиция, за които цвлта оправдава средствата. Никога не съм видяла да са се държали зле с някого(поправете ме ако греша, гледам с едно око, 90% от времето)Не са перфектни разбира се, но са нормални, говорят и се държат нормално, Виктория понякога е по-тийн, но казва нещата на място, макар и с дразнещ маниер. И тук и във фейсбук такава помия се излива, кокошки били, пуйки, женички, женски и тн. Само защото не са силни като мъже ли? Не разбирам наистина. Не го пиша, за да се заяждам, наистина ми е любопитно. Затова че се надували като казвали колко добре са се справяли. Аз не го виждам като надуване, а като някакъв вид надъхване, за да не паднат духом, но не делулуленд тип Миряна и Анита, ами като някакъв вид отборна утеха, като конкретно след предната битка Виктория наистина прекали в четките за себе си. Затова че не приобщавали Деси - Деси и Пелипенко са дупе и гащи навън, така че приобщили са се, дори очаквам да я видя в коалицията скоро.
Нито една не ми е фаворит, нямам фаворит в игрите, но ми е интересно да видя нещо различно като женска коалиция - иначе схемата е ясна - силните мъже махат жените - силни или слаби и накрая гледаме коч парти. Скука. Особено с тези ужасно силови игри, вече не виждам смисъл да участват жени, само да са слугинаж и патерица на “истински” силните играчи - мъжете
За мен продължава да няма смисъл концепцията за равен брой жени и мъже в предаване, в което 90 % от игрите изискват здрава мъжка сила и умения. Това, което правят тези момичета е оптималното - играят в коалиция и дават всичко от себе си. Разбира се, че няма как да им се получи както трябва, защото те просто не са мъже в мъжко предаване. Аз ги уважавам, защото алтернативата е жена да се вкопчи в някой мъж/мъже и да я бутат напред. Което за мен е по-малко достойно.
Всъщност предаването за мен вече не представлява интерес и приключих да го гледам. Не заради жените или заради мъжете, а просто ми е скучно. Нещо презориха нещата... пък и знам какво се случва.

# 424
Голямата вечеря- кифтета и полуфабрикат картофи.

Много разбираш ти;) Димо каза изискана вечеря, кристал, покривка, порцелан, ястия:)

# 425
Чудя се защо на Мартин не му сложиха жилетка 20 кг......

# 426
Сериозно ли се чудиш или за един прЕател питаш? Simple Smile

# 427
  • Sofia
Сериозно ли се чудиш или за един прЕател питаш? Simple Smile
Е, то вече и приятелят разбра. 😂 За едни може, за други не. Когато е мъж срещу жена, жилетката е задължителна. Когато  Мартинчо е срещу жена, жилетката е излишна. Изводите са ясни. 😉

# 428
Ох, извинявайте, забравих че това е Мартинчо, единственият и неповторим, не някой друг.....

# 429
  • София
Не гледах вчера дрънканиците при зелените, че вече ми писна от едни и същи празни приказки, та не знам какво са се разправяли, но какво се очаква да направят четирите? Ясно е, че не са на нивото на голяма част от мъжете и няма как да победят, ама като са ги вкарали вътре, играят, както могат. Държат се възпитано, не правят махленски скандали, даже и това "Браво, супер сме" го възприемам като окуражаване и подкрепяне - по-добре ли е да увесят нос и да се вайкат?

Великолепната вечеря, описана от Димо, явно му се е явила сред алкохолните изпарения. Реално - скара от полуфабрикати.
И коронният номер да карат гладните да гледат как някой яде. Поздравявам и Павел, и Раду за възпитаното поведение, не направиха сеири.

А ние може и да искаме Павел за водещ,.ама той дали иска...? Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 08:28 от лято!

# 430
Добре, ако това трасе е било трудно за жена, то което тогава е ОК? Изключвам елементът със стрелбата, да речем, че наистина на жените не им се удава.

# 431
Сравнение между Мартин и Момчил не може да става ( пиша конкретно за синхроните). При Момчил има правилна самооценка, която се базира на реални качества, няма неувереност, няма жлъч и сипане на обиди и подигравка към другите участници. Мартин всичко това демонстрира при всеки синхрон. Това не е хумор, а си е чиста подигравка. Един път не показа самоирония ( изключвам това, което каза за Силвия). На всички е ясно, че го подбутна продукцията, но...това е в едно предаване по телевизията и то за един сезон. Как ли би се оправял в живота без протекции, ако по същия начин се държи с колегите си!?

# 432
От Подкаста с Миряна

Имала приятел от 4 години някъде ,двамата се записали да участват ,но само нея са одобрили.Той е D.J. Вторият път ,когато Анита я изпратила на блатото е знаела ,че ще потъне вече и няма да се върне.Била обезверена.С Павката много добре се разбирали ,но като дошъл Раду и  почнали само двамата мъже да си разговарят ,нея я отлъчили.По -принцип не харесва Силвия ,защото знае че тя е искала да я махне от племето като най-слаба.Искала е да е в женската коалиция ,но жените не я искали.После при Гордите се залепила за Кралев и знаела ,че той ще и е щит за номинациите Open Mouth .Всеки новодошъл от блатото е искал веднага да се приобщи към коалицията на Императорите ,но те не допускали никого.И така те колили и бесили при Храбрите.Миряна е искала поне да е Капитан да усети това чувство ,но било ясно че" желязните "няма да и го дадат.От жените иска да спечели Десислава или Маги ,от мъжете,изброи ги точно по ред: Мартин ,Добрин ,Гешев или Раду Laughing  В Ол Старс разбрах ,че не иска да участва.Знаела още от сега ,че избраните участници за Ол Старса особенно "старите кучета" още отсега правили коалициите навънка ,че да са готови в играта Sweat Smile .Тя такива работи не иска.

# 433
Е да де, но ако имаше повече мъже, нямаше да има останали жени , които да оценят "мъжката сила" Joy

# 434
Аз пък не си представям ИВ без Димо и Ралица…

Общи условия

Активация на акаунт