💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 778
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 615
Женската коалиция ме уби. Не само че се разпаднаха, но и се подсигуриха Деси да не играе с тях и всъщност да се сплотят Калоян, Борисенко и Деси.

# 616
Калата ме кефи!

# 617
Ей, това Силве бе.....цък,цък, цък
Сега се сети за критика и как няма да  се харесва бутането на слабите. Или е много подмолна, или е много кухо парче ( сори ама не се сдържах)
Така ги прецака " коалицията", а Анджи щяха да и хвръкнат очите при  опцията да излезе на арената ха-ха.
Браво на Деси!

# 618
Силвия много иска да се подмаже на мъжете особено откакто е капитан, най вече на Калоян, само дето заради тези комплекси, които ги има от дете явно, не й е станало ясно, че той никога няма да й каже “Браво, беше справедлива”, а ще се изсмее ехидно и изкоментира как са сбъркали и са си прецакали играта точно както се хилеше при капитанските гласове.

Трябва и мозък.

# 619
  • Буркина Фасо
От мен + за Деси. До сега беше в миманса.
Ако може Виктория направо у тях.
има свободен дюшек в изолатора.Smiley

# 620
  • София
Триото големи отговорнички го раздават 🤣
Като ги хвърлят зад влака и смелостта влиза в тях 🤣 Чухте ли го тоя бисер на Виктория-умното??

# 621
  • Варна
Ами куха си е Силвето и съвсем се оплете в глупостите си.

# 622
  • София
Ех, Виктория, ти от много време не си нужна там. Нагла е. Коалиция се гради умно, не племето да е на издихания и да продължаваш да си държиш на тъпата коалиция. Нормално е да се предприеме друг ход, да се гонят слаби, ама те си знаят коалиция, та коалиция. И кой ще ви бута след това напред, докъдето искате да стигнете? То трябва и акъл, не да гласувате като стадо коалицийката.

# 623
  • Stockholm
Ееее, пълна излагация Силвето.
Нищо, и утре е ден, за да може Виктория най-сетне да се махне.

# 624
Хайдееееее, и Силвия "пое отговорност". А аз й съчувствах , когато Виктория зина срещу нея.

# 625
Ами куха си е Силвето и съвсем се оплете в глупостите си.
Ама пък как хитро върти очи и тези сълзи за справедливост. Значи докато бяха удобни Вики и Поли - коалиция, сега вече - слаби звена.
Анджи много ми издиша също.

# 626
  • София
Така ми се иска Виктория да се изпържи яко и да се изложи тотално. То бива, бива, ама тоя въздух под налягане с колосално его ме дразни страшно много.

# 627
Жалки и смешни са. Ама и Ралица положи усилия да ги запази. Нито една от тях не заслужава да види топ 10

# 628
Калоян ми е много приятен персонаж. Радвам се че е в племето на Силните, да направи ситуацията там по-интересна. Знае кога и как да говори. Възхищавам се на такива играчи като него.

# 629
Калата поне и казва в очите на "стратега" Силвия, че не става за чеп на зеле. Думата била закон- как да не я обиждаш на пернати. Не надценявам мъжете, но им съчуствам с какви жени са обречени да си общуват.

Общи условия

Активация на акаунт