💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 778
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 630
Смях, смях, смях. Потвърди ми се мнението че Силвия е тотално неадекватна.
Отговорните жени. Един път тяхната отговорност я понесе Караолис, сега Деси. Как да не ги харесва човек.

# 631
Калата обаче много психически атаки. Не че не е прав в повечето случаи, ама много гадно ги мачка.

# 632
  • София
Виктория беше права за едно-трябваше четирите в коалицията първо да си изговорят, че вече няма коалиция.

# 633
  • София
Ама най-нормалното е да се разпадне коалиция, особено толкова калпава, не знам какво се вайкат, рано или късно щяха да застанат едни срещу други. Е, ако имаха акъл и сила, както са дуото на Марти и Добри, можеше и да им се получи, но 2 от 4 са котви, наистина не знам как да виждали финал.

# 634
  • Варна
На Силвия не и се отдава да мисли изобщо.
И продължава да се излага душичката мила.

# 635
  • София
Жал ми е за Калата..колко е наивен, вярваше, че ще си поемат отговорността тия биполярни женки.
Прав е на 200%

# 636
Мачкай ги Кала. Това заслужават. Са реве Анджи,ама га яде кюфтета...

# 637
Калата обаче много психически атаки. Не че не е прав в повечето случаи, ама много гадно ги мачка.

Гадно ли?! Малко им е. Не стига, че за нищо не стават ами и големи усти отварят.

# 638
Малко им е даже.

# 639
Борисенко е голям сладур!

# 640
Коя отиде на елемниция?
Отказах се да ги гледам до края

# 641
Мартин и Добрин заслужават да си разделят първото място! Плетат си кошницата, не ронят сълзи, не бършат сополи, не изпадат в мъжки истерии и мачкат наред.

# 642
Не разбрах какво и защо направи Силвия. Не го оправдавам. Разочарова ме. Очаквах го от Виктория някога, но не и от Силвия. Не клекна пред Раду, когото уважавала, а пред Калоян свали гарда. Не ми хареса. Не постъпи правилно и Виктория беше права в случая. Можеха поне да го обсъдят предварително. Играеха заедно все пак. Демонстративно постъпи Силвия. Мен ме разочарова...

# 643
  • Буркина Фасо
Пропилеко и Виктория винаги са за гонене.

# 644
Коя отиде на елемниция?
Отказах се да ги гледам до края
Деси.

Общи условия

Активация на акаунт